• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

vay be sağlam arkadaşların varmış jagcim :)

bu arada hakkaten mi ben şimdi çaktım ne dediğini mesela bu mor kokulu var ya orkidin onlar da yapıyor mudur ya benim o yüzden olmasın :26::26:

Paketlerin üzerinde kokulu olup olmadıkları yazıyor zaten justım..
Ben kokusuz hangisi ise onu alıyorum.

Ama kişiden kişiye değişir o. Mesela sen hiç kokulu kullandın mı . Sende de kaşıntı yapabilir..
Bende yapıyor..

Normal kokusuz ped kullandığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum..

Ama kişiden kişiye değişir o. Mesela sen hiç kokulu kullandın mı . Sende de kaşıntı yapabilir..
Bende yapıyor..

Normalleride alerji yapıyor bende üst yüzeyinde pamuktan başka bi madde varsa hele malum günler çekilmez totosu pişmiş bebeler gibi :50::50::50:

kzıolar olan var olmayan var sevişmk falan akşam akşam. bakın bugün stil falan da uslu :D:27::27:

Bende yapıyor..

ay ben hep 3 yıldır filan kokulu kullanıyorum :53: yani mor olandan bilemedim panikledim şimdi reglim ha geldi ha gelcek acilen normal ped bulmam lazım :53:

Sus kız bizide namussuz yapıcan :60::60:

ne alaka be aaaaa sen açtın sevişmeli şeyleri :60: ben tıbbi bişeyden bahsediyorum cadı :9:

tampon kullandın mı len hiç :27:

stephen Kingin kitaplarını diyorum canım onlarda bizim sevdiğimiz türden .Kesinlikle bak canım bi ara bende merak ediyorum okuyacağım

Şundan başla diyemeyeceğim hepsi birbirinden harika olmayan bir kitabı yok bizde fanatiğiz fena şekilde hiç bir kitabından pişman olmazsın canımm :16::16::16:

stephen Kingin kitaplarını diyorum canım onlarda bizim sevdiğimiz türden .Kesinlikle bak canım bi ara bende merak ediyorum okuyacağım

Yarın vaktim olursa bakacağım aklımda canım telefonuma kaydettim çok teşekkürler..

ay ben hep 3 yıldır filan kokulu kullanıyorum :53: yani mor olandan bilemedim panikledim şimdi reglim ha geldi ha gelcek acilen normal ped bulmam lazım :53:

ne alaka be aaaaa sen açtın sevişmeli şeyleri :60: ben tıbbi bişeyden bahsediyorum cadı :9:

Kullanıyorum hacı en küççüğünden :27:
Dalış yaparken mecburen yani :17:

Şundan başla diyemeyeceğim hepsi birbirinden harika olmayan bir kitabı yok bizde fanatiğiz fena şekilde hiç bir kitabından pişman olmazsın canımm :16::16::16:

ben korkuyorum :D:27: bi kere okuyayım dedim bıraktım:27:

Valla canım ben hemen hemen her ped markasını denedim. Orkidin bu pedi regl dönemlerimi çok rahat geçirtiyor.
Sende kaşıntı oluyor mu kokulu kullanınca ..
https://www.google.com.tr/search?q=...xtra-normal-10-adet-ped-p156449441%2F;400;600

Normalleride alerji yapıyor bende üst yüzeyinde pamuktan başka bi madde varsa hele malum günler çekilmez totosu pişmiş bebeler gibi :50::50::50:

Sık değiştirdikten sonra hiç bir şey olmaz bence..
Ben adet olduğumda sürekli wc ye gider bol su ile yıkarım yer herimi.Biraz açık oldu kusura bakmayın ama söyleyeyim dedim..

Bunu yapınca o kadar rahat geçiyor ki neredeyse yıkamaktan pedim tertemiz kalıyor Düşün yani :52::52::52:

Sık değiştirdikten sonra hiç bir şey olmaz bence..
Ben adet olduğumda sürekli wc ye gider bol su ile yıkarım yer herimi.Biraz açık oldu kusura bakmayın ama söyleyeyim dedim..

Bunu yapınca o kadar rahat geçiyor ki neredeyse yıkamaktan pedim tertemiz kalıyor Düşün yani :52::52::52:

Bende aynı şekildeyim dk başı kirlenmeden değişiyorum pedimi yıkayıp siliyorum fln ama ıııı ıııhhhh illa pişiyor nefret ediyorum o duygudan ya benimde ped e alerjim var işte :30::30::30::30:

Back
X