- Emoji Skoru
- 62.447
- Puanlar
- 898
Tamam canım
Peki king'i okudun mu oda çok iyimiş ben bir türlü fırsat bulamadım
Hayır okumadım konusu nedir ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım
Peki king'i okudun mu oda çok iyimiş ben bir türlü fırsat bulamadım
bugün tek dizi izliyorum:26:izlediğim içinde sabahlıyorum:26:çıkıyım ben görüşürük![]()
vay be sağlam arkadaşların varmış jagcim :)
bu arada hakkaten mi ben şimdi çaktım ne dediğini mesela bu mor kokulu var ya orkidin onlar da yapıyor mudur ya benim o yüzden olmasın :26::26:
acıyo persom yapamıyom![]()
Hayır okumadım konusu nedir ..
Paketlerin üzerinde kokulu olup olmadıkları yazıyor zaten justım..
Ben kokusuz hangisi ise onu alıyorum.
Ama kişiden kişiye değişir o. Mesela sen hiç kokulu kullandın mı . Sende de kaşıntı yapabilir..
Bende yapıyor..
Normal kokusuz ped kullandığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum..
Paketlerin üzerinde kokulu olup olmadıkları yazıyor zaten justım..
Ben kokusuz hangisi ise onu alıyorum.
Ama kişiden kişiye değişir o. Mesela sen hiç kokulu kullandın mı . Sende de kaşıntı yapabilir..
Bende yapıyor..
Normal kokusuz ped kullandığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum..
Sus kız bizide namussuz yapıcan![]()
kzıolar olan var olmayan var sevişmk falan akşam akşam. bakın bugün stil falan da uslu![]()
stephen Kingin kitaplarını diyorum canım onlarda bizim sevdiğimiz türden .Kesinlikle bak canım bi ara bende merak ediyorum okuyacağım
stephen Kingin kitaplarını diyorum canım onlarda bizim sevdiğimiz türden .Kesinlikle bak canım bi ara bende merak ediyorum okuyacağım
ben diyetteyim enfeksiyon diyeti sizdenim![]()
ay ben hep 3 yıldır filan kokulu kullanıyorumyani mor olandan bilemedim panikledim şimdi reglim ha geldi ha gelcek acilen normal ped bulmam lazım
![]()
ne alaka be aaaaa sen açtın sevişmeli şeyleriben tıbbi bişeyden bahsediyorum cadı
tampon kullandın mı len hiç![]()
Şundan başla diyemeyeceğim hepsi birbirinden harika olmayan bir kitabı yok bizde fanatiğiz fena şekilde hiç bir kitabından pişman olmazsın canımm![]()
ay ben hep 3 yıldır filan kokulu kullanıyorumyani mor olandan bilemedim panikledim şimdi reglim ha geldi ha gelcek acilen normal ped bulmam lazım
![]()
ne alaka be aaaaa sen açtın sevişmeli şeyleriben tıbbi bişeyden bahsediyorum cadı
tampon kullandın mı len hiç![]()
Normalleride alerji yapıyor bende üst yüzeyinde pamuktan başka bi madde varsa hele malum günler çekilmez totosu pişmiş bebeler gibi![]()
ben korkuyorumbi kere okuyayım dedim bıraktım
![]()
Sık değiştirdikten sonra hiç bir şey olmaz bence..
Ben adet olduğumda sürekli wc ye gider bol su ile yıkarım yer herimi.Biraz açık oldu kusura bakmayın ama söyleyeyim dedim..
Bunu yapınca o kadar rahat geçiyor ki neredeyse yıkamaktan pedim tertemiz kalıyor Düşün yani![]()