• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bende aynı şekildeyim dk başı kirlenmeden değişiyorum pedimi yıkayıp siliyorum fln ama ıııı ıııhhhh illa pişiyor nefret ediyorum o duygudan ya benimde ped e alerjim var işte :30::30::30::30:

Bu sık sık yıkamayı yapmak lazım.

Mesela adet dönemlerinde çok kokusu olan kadınlarda var..
Özellikle onların bunu sık sık yapması lazım..

Kullanıyorum hacı en küççüğünden :27:
Dalış yaparken mecburen yani :17:

Ay süper bana şimdi söyle boyunu neye göre seçiyon pedden iyi mi kötü mü :D

:27::27::27:bende 26 yıldır diyetteyim ya açılmadan iade mi olacağım ki :37::37:

sana üzüldüm zaten koçişini göremiyorsun çok fazla

puhahahahahahaha yok tatil ya görüyorum bu ara ama yanaşamıyorum :D

Valla canım ben hemen hemen her ped markasını denedim. Orkidin bu pedi regl dönemlerimi çok rahat geçirtiyor.
Sende kaşıntı oluyor mu kokulu kullanınca ..
https://www.google.com.tr/search?q=...xtra-normal-10-adet-ped-p156449441%2F;400;600

ay hep o moru kullandım o yüzden bilemiyorum ki ondan mı bak şu

https://www.google.com.tr/search?q=...sgork481133%26categoryId%3D26012141;1500;1500

Annemmm :29::29:
Etkilenmem ben hiç tepkisiz manyağım heralde biraz :17:

ya ben lisede falan izleyip günlerce uyuyamadığımı biliyorum. o ağaçların gölgesi gece canlanıyordu karanlıkta :D odadaki eşyalar acayip şekillere bürünüyorlar. oluyor bunlar hep :D:27: bende korkak manyağım:D

kzıolar olan var olmayan var sevişmk falan akşam akşam. bakın bugün stil falan da uslu :D:27::27:

Niye usluysam ben bu gece :60: ahaha bozmayın böyle iyiym ama :60: :60:

Şundan başla diyemeyeceğim hepsi birbirinden harika olmayan bir kitabı yok bizde fanatiğiz fena şekilde hiç bir kitabından pişman olmazsın canımm :16::16::16:

Kesinlikle canım ben bi ucundan bir yerinde tutar başlarım :9::9:

Yarın vaktim olursa bakacağım aklımda canım telefonuma kaydettim çok teşekkürler..

Rica ederim canım benim :1:

Bu sık sık yıkamayı yapmak lazım.

Mesela adet dönemlerinde çok kokusu olan kadınlarda var..
Özellikle onların bunu sık sık yapması lazım..

Evet ne kadınlar var omg ! :53:

Ben duş alırım sabah akşam nefret ediyorum yaa neyse kendimi keselemekten derimi yüzücem o derece yıkama haricinde bide kesilir fln diyolar umurumda olmaz valla sen izledin mi Carrie yi bu arada izle bu muhabbetin üstüne kesin jaq :52::52::52:

:d adamda şansına diyorsur. canım ya eş durumu neden olmuyor onun puanı da çoktur bizim branşta çokta kolay

büroyu bırakamadı özelde de eğitim danışmanlığı merkezi var onu adam edemezsem bırakamam dedi o batarsa izmirde yaşama şansımız da batar ya yoksa puanı da kaçtı 196 mı ne :D :52:

Ay süper bana şimdi söyle boyunu neye göre seçiyon pedden iyi mi kötü mü :D

puhahahahahahaha yok tatil ya görüyorum bu ara ama yanaşamıyorum :D

ay hep o moru kullandım o yüzden bilemiyorum ki ondan mı bak şu

https://www.google.com.tr/search?q=...sgork481133%26categoryId%3D26012141;1500;1500

O.b ' nin tamponlarını kullanıyorum ben gerekmediği zaman kullanmıyorum ama kıyafettir vs. durumlarda bide dalış yapıcaksam kullanıyorum :26:
Üstünde yazıyo zaten boyları Amerikan markası vardı bi onun en küçüğü O.b nin en büyüğüydü :30::30::30::30:

y çok uykum geldi yaaaaa :55:

O.b ' nin tamponlarını kullanıyorum ben gerekmediği zaman kullanmıyorum ama kıyafettir vs. durumlarda bide dalış yapıcaksam kullanıyorum :26:
Üstünde yazıyo zaten boyları Amerikan markası vardı bi onun en küçüğü O.b nin en büyüğüydü :30::30::30::30:

rahat mı dğeil mi yani şimdi :26: ped mi tampon mu :D

ya ben lisede falan izleyip günlerce uyuyamadığımı biliyorum. o ağaçların gölgesi gece canlanıyordu karanlıkta :D odadaki eşyalar acayip şekillere bürünüyorlar. oluyor bunlar hep :D:27: bende korkak manyağım:D

Hahahah çok iyiymiş ya :9::9::9:
Ama aş bunları film sadece bunlar gerçekleri varmı tabi var orası ayrı :27::27:

hangi filmleri ya söylesene izleyeyim ben :D ben korku izlemek istiyorum güzel varsa de bana izleyeyim :D

Biri korku mu dedi zilyon tane korku filmi izlemişimdir.

AMa nasıl bir şey istiyorsun.Korku hayaletli felan mı yani mistik mi.Daha asmalı kesmeli bir şey mi ?

Back
X