Hahahah
Bide filmini izlesen Carrie 'yi![]()
korku ve gerilim dünyası ruh sağlımı olumsuz egtkiliyor maalesef bende uzağım yıllardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah
Bide filmini izlesen Carrie 'yi![]()
Bende aynı şekildeyim dk başı kirlenmeden değişiyorum pedimi yıkayıp siliyorum fln ama ıııı ıııhhhh illa pişiyor nefret ediyorum o duygudan ya benimde ped e alerjim var işte![]()
korku ve gerilim dünyası ruh sağlımı olumsuz egtkiliyor maalesef bende uzağım yıllardır
Kullanıyorum hacı en küççüğünden
Dalış yaparken mecburen yani![]()
bende 26 yıldır diyetteyim ya açılmadan iade mi olacağım ki
sana üzüldüm zaten koçişini göremiyorsun çok fazla
Valla canım ben hemen hemen her ped markasını denedim. Orkidin bu pedi regl dönemlerimi çok rahat geçirtiyor.
Sende kaşıntı oluyor mu kokulu kullanınca ..
https://www.google.com.tr/search?q=...xtra-normal-10-adet-ped-p156449441%2F;400;600
Annemmm
Etkilenmem ben hiç tepkisiz manyağım heralde biraz![]()
kzıolar olan var olmayan var sevişmk falan akşam akşam. bakın bugün stil falan da uslu![]()
Şundan başla diyemeyeceğim hepsi birbirinden harika olmayan bir kitabı yok bizde fanatiğiz fena şekilde hiç bir kitabından pişman olmazsın canımm![]()
Yarın vaktim olursa bakacağım aklımda canım telefonuma kaydettim çok teşekkürler..
Bu sık sık yıkamayı yapmak lazım.
Mesela adet dönemlerinde çok kokusu olan kadınlarda var..
Özellikle onların bunu sık sık yapması lazım..
Annemmm
Etkilenmem ben hiç tepkisiz manyağım heralde biraz![]()
Ay süper bana şimdi söyle boyunu neye göre seçiyon pedden iyi mi kötü mü![]()
puhahahahahahaha yok tatil ya görüyorum bu ara ama yanaşamıyorum
ay hep o moru kullandım o yüzden bilemiyorum ki ondan mı bak şu
https://www.google.com.tr/search?q=...sgork481133%26categoryId%3D26012141;1500;1500
:d adamda şansına diyorsur. canım ya eş durumu neden olmuyor onun puanı da çoktur bizim branşta çokta kolay
Ay süper bana şimdi söyle boyunu neye göre seçiyon pedden iyi mi kötü mü![]()
puhahahahahahaha yok tatil ya görüyorum bu ara ama yanaşamıyorum
ay hep o moru kullandım o yüzden bilemiyorum ki ondan mı bak şu
https://www.google.com.tr/search?q=...sgork481133%26categoryId%3D26012141;1500;1500
hangi filmleri ya söylesene izleyeyim benben korku izlemek istiyorum güzel varsa de bana izleyeyim
![]()
O.b ' nin tamponlarını kullanıyorum ben gerekmediği zaman kullanmıyorum ama kıyafettir vs. durumlarda bide dalış yapıcaksam kullanıyorum :26:
Üstünde yazıyo zaten boyları Amerikan markası vardı bi onun en küçüğü O.b nin en büyüğüydü![]()
ya ben lisede falan izleyip günlerce uyuyamadığımı biliyorum. o ağaçların gölgesi gece canlanıyordu karanlıktaodadaki eşyalar acayip şekillere bürünüyorlar. oluyor bunlar hep
bende korkak manyağım
![]()
beni mi kandırıyorsun sen yatmadın mı halay çok uykum geldi yaaaaa![]()
uyu kuzu
hangi filmleri ya söylesene izleyeyim benben korku izlemek istiyorum güzel varsa de bana izleyeyim
![]()
Korku değil ama Carrie yi izle kesinnnnn Stephen king in filmi![]()