• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kızım bak iyileşicem tekrar bu hallere sürükleme beni iyileşince yapılacak işler var :23:

Delüüü yapılacak işler o halde mi yapılıyo manyak tamponu ne diye denicen gerekmediği zaman :60::60::60:
Allah seni :9::9:

stii sen çalışıyor musun kuzumm??

Çlışma konusunu iş olarak soruyorsun canım değil mi ?

Şöyle anlatayım ben liseden sonra bir şirkette 6 sene çalıştım.Fakat anladım ki özelde işler iyi değil.Yani insana verilen değer vs. Sonra okumaya karar verdim.

2 yıl bitirdim ve kps sınavına çalıştım.önlisanstan girdim 84 küsürlü bir puan aldım bu sınavdan ve maalesef atanamadım.Şimdi tekrar Kps ye hazırlanacağım.Özelden ağzım yandı devlete yöneldim oda alımları durdurdu nereye atsam elimi kurttum :9:

Gider dilşahcığım o bu aralar pek bi boşladı buraları :1:

Aynaları biliyorum canım 1ve 2 yi izledim.Davetsiz ya da koğul bu türden bunları izledin mi

Kesinlikle :9: sıkılıyorumda artık o yüzden bilim kurguya sardım

aaa ikincisi mi var davetsizi izlemiştim ben ay şimdi koğuşun fragmana baktım da ay şey :18:

sen bana çok etkilendiğin bitaneyi söyle :1:

Aynen ondada gelecek ve uzaylılar teması baydı :27::27:

Hiç sorma yaa :1::1:

aaa ikincisi mi var davetsizi izlemiştim ben ay şimdi koğuşun fragmana baktım da ay şey :18:

sen bana çok etkilendiğin bitaneyi söyle :1:

Koğuş sonunda pskolojşk bi soruna bağlıyor aslında :9:

Aynaların 2 si var

ama bi şey geldi aklıma gece gece çok korkutmayacak gerecek ve gizem li bir film.Korku yada gerilimlerdeki gibi basit bi konu değil değişik bir şey bunu sana tavsiye edebilirim "saklı yüz"

Çlışma konusunu iş olarak soruyorsun canım değil mi ?

Şöyle anlatayım ben liseden sonra bir şirkette 6 sene çalıştım.Fakat anladım ki özelde işler iyi değil.Yani insana verilen değer vs. Sonra okumaya karar verdim.

2 yıl bitirdim ve kps sınavına çalıştım.önlisanstan girdim 84 küsürlü bir puan aldım bu sınavdan ve maalesef atanamadım.Şimdi tekrar Kps ye hazırlanacağım.Özelden ağzım yandı devlete yöneldim oda alımları durdurdu nereye atsam elimi kurttum :9:

bende özelde çalıştım uzunca seneler adamın püresini çıkarıyorlar resmen. kppss'de büyük stres yaa. Allah kolaylık versin

ilk banımı birazdan yiyeceğim heycanlıyım

Aynaların 2 si var

ama bi şey geldi aklıma gece gece çok korkutmayacak gerecek ve gizem li bir film.Korku yada gerilimlerdeki gibi basit bi konu değil değişik bir şey bunu sana tavsiye edebilirim "saklı yüz"

Still demek çok garip ben sana lex diyeceğimmmm

Lex, şuan kahve yaptım içiyorum ..
Aklıma sen geldin..:ssz: 3 ün 1 pardon 3 ü 1 arada.. :52::52::52:

Aynaların 2 si var

tahmin edebilir miyim piromani mi o sorun :9::9::9:

bakıyorum hemen :D

Aynaların 2 si var

Ben aynaları izledimm

Şey 4. tür diye bir film var onu izleyin :52: Ama gece izleyin..

bende özelde çalıştım uzunca seneler adamın püresini çıkarıyorlar resmen. kppss'de büyük stres yaa. Allah kolaylık versin

Kesinlikle canım kesinlik özel mi bir kere yandı dilim.
Kpss demen gibi çok sorun ya.Ne bileyim bu sene sınav çok zordu.800 bin kişi girdi önlisanstan ben 7 bindeyim.Ama devlet ilk memur alımlarında kısıyor 3 atama atlattım en azından 3ç atamada dedim olmadı alamadı.Ne bileyim ya ömrümden ömür yedi.Aslında umudum yok şevkimde yok ama boş durmak istemiyorum :31:

çok amaçlı diyorsun ooooo:23::23::23:

grinin 50 tonunu okudun mu

Okumadım herhalde :44:
Yada yarısına kadar gelip sıkılmışımdır muhtemelen kütüphanede her türden var çünkü konusu neydi onun :ssz:

Back
X