• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

tabi sende dilayımm :16::16::16:

:23::23::23::23::23:

:60: bende öyle bi anımı bekliyorum gelirse karartım evleneceğim :9: umarım senin gibi güzel sonuçlar alırım :16:

Yok birinin akıllı sağ salim kalması lazım ortalığı tutması toplaması lazım :27:

:60: yapıma ters ya ben giremem bunalıma.

Insallah canim :nazar:
Vallah daha dün aksam burdaki okudugum seylerden sonra sükür ettim :nazar::1::kkk:

evet özleyecek özlesin beter olsunnn :14::14:

birebir yasadıgım herseyi en iyi sen biliosun koalammm ne kadar bahtsız oldugumu daaa elimden gelen herseyn fazlasını yapmaya calışıorum ama bi adamı yontmayı basaramadım yaa ben kadın değilim yada o insan değillll şöle diz çöktüren kadınlara imreniorummm dediğim gibii ya ben diz çöktürcek biri değilim :50::50:

Canım sen de kabahat var, antonyo zaten normal değil, hep söylüyorum biliyorsun:31: Elinden gelenin fazlasından da fazlasını yapıyorsun, ama hata ediyorsun.

:19::19: senin bi nikin var ve buralara hiç gelmiyorsun

Kuzum artık geleyim dedim, buradayım:54:

Bi de bu :24:

[video=youtube;e0i2ZZa9DUQ]http://www.youtube.com/watch?v=e0i2ZZa9DUQ[/video]

Bu alıntı muhabbeti çok dandirik olmuş yahu, özel mesaj geldi sandım :44:

La başlatmayın depresyonunuzdan ,

Hep culya etkiliyor seni sen düzelmiştin :20::20::20:

hade ordan be :60:

ay biliyom ben bunu dinliyorum :43::43: ouf :43:

[video=youtube;1jHzkX2djFc]http://www.youtube.com/watch?v=1jHzkX2djFc[/video]

bak işte ben bundan korkuyorum :43:

bende dinlicem ::25:

Canım sen de kabahat var, antonyo zaten normal değil, hep söylüyorum biliyorsun:31: Elinden gelenin fazlasından da fazlasını yapıyorsun, ama hata ediyorsun.

eee napim frapanımm salım yularını gitsn miiii :10:

hade ordan be :60:

bende dinlicem ::25:

eee napim frapanımm salım yularını gitsn miiii :10:

Yularını sertçe çekeceksin önce, sonra biraz gevşetip ensesine şaklatıverceksin ipini, beynini döndüreceksin adamın, bak nasıl hizaya geliyor o zaman:60::64:

Yularını sertçe çekeceksin önce, sonra biraz gevşetip ensesine şaklatıverceksin ipini, beynini döndüreceksin adamın, bak nasıl hizaya geliyor o zaman:60::64:

bu gelmezzzz cnm bu numunelik gelmiş dünyaya böle baska bir adam daha gördn mü sen :14::14:

Bunu izleyin bunu yarıldım gülmekten :60: :60:

[video=youtube;fV5OX837a8o]http://www.youtube.com/watch?v=fV5OX837a8o[/video]

Öküzün hası kendileri, öküz geldi öküz gidiyor:31:

Memnun oldum, bayaa da minnakmışsın yahu. Vay anasını yaşlanmışım:27:
forumun en yaramaz küçüğü oluyorum ben:52::52::52:yok ben küçüğüm sen yaşlı değilsn abla:52:

Sorma :9: çok büyük bi zaaf ya :52::52: hayvan severlik bi yana kedi severlik başka :16::16:

Tabi geldin depresyona soktun milleti :63: çık la şurdan yoksa aşağı inip ben çıkaracağım :19::19:

ben gidim akşama geliriimmm o zaman depresyondayım herkesi de üzüommm :5::5: hoşçakalın ölmez sağ kalırsam akşama görüşürüz :59::58:

Sorma :9: çok büyük bi zaaf ya :52::52: hayvan severlik bi yana kedi severlik başka :16::16:

Tabi geldin depresyona soktun milleti :63: çık la şurdan yoksa aşağı inip ben çıkaracağım :19::19:

bu gelmezzzz cnm bu numunelik gelmiş dünyaya böle baska bir adam daha gördn mü sen :14::14:

Stillim vallaha öyle hepsini severim ama kedi bir başka ya, ıslak burunlarını yediklerim:16:

Culom valla öyle, seninki numunelik :31:

Bunu culyamı yapacak hayatta yapmaz.Dünyanın sonu gelir yaparsa :19::19:

Niko senin güzel olduğunu biliyorum zaten :23::23::23::23::23:

Ribonsum alışman lazım canım :9::9: bu yine normal hali makara bağladığımızda 2 katı ilerliyor :9::9:

Afiyet olsunncanım

Oo burada da hava kapalı yağmur yok ama kahve alırım ben :7:

Nihayet gelebildim saol stillcim :16:

Bağlayamadık tatlıya falan :14:
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten :14:
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs :14:
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye :14:

Kuzum noldu size? Merak ettim kötü birşey yoktur inşallah :26:

kızıcam şimdi ama hee ne ayrılmasııııı dur bakalım hemen ah biz kadınların çilesi işteeee sorumsuz oluo bu erkekler yas farkı var mı cnm esinle aranızda :31:

hakkında hayırlısı olsun cnm daha çok gencsin :16:[/QUOTE]

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :29:

Back
X