• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

İyi yapmışsın canım ne güzel değişiklik olmuştur :)

Sen çekirdeklerini al gel bende kahve yapıyım miss :1:

KK da oyun oynarken çekirdek yiyemiyorum daha doğrusu çekirdeğin içi hariç her yerini yiyorummm:52::52::52:

:60::60::60: Yaa sorma benimde öyle bi anda gidiverdi ne olduğunu anlayamadım peşinden koştum ama yetişemedimm canım bekretim şimdi kimbilir nerde ne yapıyor karnı aç mı üşüyor mu bunlar bi türlü çıkmıyor aklımdam :43::43::43: :60::60::60:

nanakör sen öyle yıllarca besle büyüt sakla onu oranda o bi anda gidiversin :27: bence kendine yeni bi yer bulmuştur o artık melek oldu merak etme :60:

ay saçmaladkça saçmalıyorum :60:

Senin başına neler geliyor öyle yawrum dışarı çıkınca :9::9:

Dışarısı senin için cadı kazanı:9:

Midem bulanır hemen çıkarırım valla hele yazın ne beter oluyor o toplu taşıma araçları :31::31:

Bu olay hepimizin başına geliyor ama çok fazla takmıyoruz herhalde..

Araçta klima var, adam klimayı açmaya üşeniyor..
Camı açıyoruz ay çok üşüdük diye kapatıyor kime denk geldiysem..

Ulan dondunuz sanki az hava gelsin içeri be !

Benimde midem bulanıyor bu yüzden çok hassasım.Kapıya yakın yerlerde otururum .İnen binen olduğu için kapı açıldığında hava geliyor..

ofisteyim şimcik başkalarıda var ondan gülemiorum ara sıra tıs tıs kaçıverio :9: sıyırmış bu kız dicekler

ay tıs tıs diye mi gülüyosun :27:

çay mı koysak napsak muhabbet de koyu :27:

Son düzenleme:
Hala bulamadım ıspanak konusunu deliricem :60:

Baktım Bdv ye bulamadım :26: Tekrar bakacağım geçmiş sayfalara

:60: Ben ıspanakta yapmadım götürmedi de :60: bu bağlamada ben daha avantajlıyım :60: en azından ıspanakla uğraşmamaışım :27::27:

Zaten benim öküz etoburdu gitseydikte muhtemelen italyan restoranı değil de ocakbaşı olurdu :27::27:
KK da oyun oynarken çekirdek yiyemiyorum daha doğrusu çekirdeğin içi hariç her yerini yiyorummm:52::52::52:

İç çekirdek al canımm en temizi :1:
nanakör sen öyle yıllarca besle büyüt sakla onu oranda o bi anda gidiversin :27: bence kendine yeni bi yer bulmuştur o artık melek oldu merak etme :60:

ay saçmaladkça saçmalıyorum :60:

:60::60::60: Meleğimm seni çok özledimm :5::5: ( Giden bekret'e mektuplar ) :60::60::60:

Jagger sen nereliydin canım ?

Zaten benim öküz etoburdu gitseydikte muhtemelen italyan restoranı değil de ocakbaşı olurdu :27::27:

:60::60::60: Meleğimm seni çok özledimm :5::5: ( Giden bekret'e mektuplar ) :60::60::60:

Onuda bir avuç yiyorum hemen bitiyor.Tat vermiyor yahu ..:52:

Buarada son 20 dk. mesaimin bitmesine :119::119::119:

İnadına kendime çay sallayıp gelicem sonra beraber tespih sallıyalım :27:

Bu olay hepimizin başına geliyor ama çok fazla takmıyoruz herhalde..

Araçta klima var, adam klimayı açmaya üşeniyor..
Camı açıyoruz ay çok üşüdük diye kapatıyor kime denk geldiysem..

Ulan dondunuz sanki az hava gelsin içeri be !

Benimde midem bulanıyor bu yüzden çok hassasım.Kapıya yakın yerlerde otururum .İnen binen olduğu için kapı açıldığında hava geliyor..

Ya onu diyorsun jagım geçende sınavdan donuyorum bir trafik bir trafik arabanın içi iğne atsan yere düşmüyor.İstif şekliyiz neredeyse camlara yapışıyorum ya hava alacağım diye bende de kapalı alanda kaldığımda nefes alamam sorunu var :31: darlanıyorum fena bi şey.

Kendi aracın olacak anacım.Ama benımde hiç hevesim yok arabalara :50:

Hala bulamadım ıspanak konusunu deliricem :60:

bende baktım bulamadım nereye gitti anlamadım :26:

:60: :60:kesinlikle canım

Karadenizin bir ili.Ama şuan zonguldakta oturuyorum istanbulda ise yaşıyorum çok acayip bir yer bildirimi oldu :52:

Özeli , özelde konuşalım Bons..:51:

Oy yawru sendemi Karadenizlisin :29::29:

Karadenizin bir ili.Ama şuan zonguldakta oturuyorum istanbulda ise yaşıyorum çok acayip bir yer bildirimi oldu :52:

Özeli , özelde konuşalım Bons..:51:

Bugün baya bi İzmir'li vardı burda dedim sen de mi İzmir'lisin acaba değilmişsin :)

Ya onu diyorsun jagım geçende sınavdan donuyorum bir trafik bir trafik arabanın içi iğne atsan yere düşmüyor.İstif şekliyiz neredeyse camlara yapışıyorum ya hava alacağım diye bende de kapalı alanda kaldığımda nefes alamam sorunu var :31: darlanıyorum fena bi şey.

Kendi aracın olacak anacım.Ama benımde hiç hevesim yok arabalara :50:

bende baktım bulamadım nereye gitti anlamadım :26:

:60: :60:kesinlikle canım

Oy yawru sendemi Karadenizlisin :29::29:

O yüzden ayakta da dursan kapıya yakın yerlerde bulun kuzum..
Cam açmaktan aciziz...

Evet canım bende karadenizliyim..
Yoksa sende mi..:53:

Back
X