• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ahaha bende kokusundan anladım. ama dolapta nasıl bozuldu o yaa:44: gevurun sütü bile dayanıksız:60:

Hadi ya iyiki fark ettin :26:

var tabi kız olmaz mı kek bile var tahinli :ssz:

ıspanaklı gözleme yaparım ben de bıyyy :60: şampanya değil o şarap lütfen :ssz:

Tamam şarap :9::9: ıspanaklı gözleme iyi fikir :27: belki seninkine ilham gelirde seni restoranta götürür :55::55:

STİİİİİİİİİİİİİİİL koş gız zar konusu açıldı yine :60:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687534

Anaa geliyorumm :10::10::10:

Son düzenleme:
Hadi ya iyiki fark ettin :26:

Tamam şarap :9::9: ıspanaklı gözleme iyi fikir :27: belki seninkine ilham gelirde seni restoranta götürür :55::55:

he vali kebabı söylerim o da höşşt len param yok der ben de ekmek soğan yerim :60:

ddilsah gız biz zar konusundayız :60:

he vali kebabı söylerim o da höşşt len param yok der ben de ekmek soğan yerim :60:

ddilsah gız biz zar konusundayız :60:

Bence o an bir şey demezde ileride hesabını yapabilir :1: sen en iyisi soğan ekmekten ayrılma :60: garanti ses de edemez :60:

Bence o an bir şey demezde ileride hesabını yapabilir :1: sen en iyisi soğan ekmekten ayrılma :60: garanti ses de edemez :60:

çeşitliliğe gerek yok diyosun :60:

kızım ben sana çok ısındım ya önceden yorumlarını görünce çekiniyodum senden soğuk bu diyodum :52::52::52:

içinden cinnop çıktı senin :52:

çeşitliliğe gerek yok diyosun :60:

kızım ben sana çok ısındım ya önceden yorumlarını görünce çekiniyodum senden soğuk bu diyodum :52::52::52:

içinden cinnop çıktı senin :52:

Bdv deki yorumlarıma mı :1: yok anacım ya aslım bu benim burada ne görüyorsan o :60:

Bende sana çok ısındım canım benim :16::16:

ben o konunun espirisini çözemedim:26:

Ispanak konusunu bilmiyorsun dimi sen dilşahım

Kadın kocasına yıl dönümlerinde sunden kalma ıspanak varmış onu koymuş onune :27:

Bdv deki yorumlarıma mı :1: yok anacım ya aslım bu benim burada ne görüyorsan o :60:

Kadın kocasına yıl dönümlerinde sunden kalma ıspanak varmış onu koymuş onune :27:
linkii var mı? yeni konu mu?? başlığı ne zıplıyım hemen:52::52:

bekareti takıntı yapan kız var yaa onu çözemedim. sende yorum yazmışsınn

gitmiş mi gitmemiş mi ona takıyor aslında ama bisürü şeye takıyormuş gibi konunun içine gizlemiş işte :31:

ay evet orda çok soğuk nevalesin cadı :27:

gitmiş mi gitmemiş mi ona takıyor aslında ama bisürü şeye takıyormuş gibi konunun içine gizlemiş işte :31:

ay evet orda çok soğuk nevalesin cadı :27:

böööğğğk geldi bu bekaret konularından. kk'da yapay bekaret satıcam. şüphesi olan alsın. soksun bi yerine.. töbe töbee yaaa

böööğğğk geldi bu bekaret konularından. kk'da yapay bekaret satıcam. şüphesi olan alsın. soksun bi yerine.. töbe töbee yaaa

çinliler yapmış kız onu da takıyomuşsun oraya kanıyomuş mu ne :27::27:

zirzoplar hiç şaşırmadım. yapmadıkları şey yok:52::60:

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye :53:

Allah korusun ya bidaha tövbe :60:

bi de bi yerde okumuştum bazı kadınlar yıldönümlerinde falan fantezi olsun diye diktiriyorlarmış kocalarına sürpriz olsun tekrar yaşayalım diye :53:

Allah korusun ya bidaha tövbe :60:

böyle fantazi olmaz olsun:53::60: Nerdee benim ayucukluu pijamalarım:52::52:

Back
X