• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

ay biz karı koca çok psiko bi çiftiz ben telinde psiko diye kayıtlıydım sen düşün :53:

bi ara da o beni manik ben de onu depresif diye kaydettim ilişkimizin ani iniş çıkışlarından ötürü :60:

bence bu bu mesleğin bi kuralı bizi özellikle düşünüp seçiyolar bölüme alırken mit geçmişimize bakıyo (paranoid :60:)

kendime faydam yok ama herkese olabilir :27:

dipnot: kime takıntılısın gız :27:

kendime faydalı olmak isitorum ben ya :D törpülenmiş halim bile çekilmez :1::1::1:

ben kendime bi ara borderline teşhisi koydum söylenişi de hoşuma gidiyo :27::27:

ay ay iki psiko bulmuşsunuz en azından yavrum :16:

ay biz karı koca çok psiko bi çiftiz ben telinde psiko diye kayıtlıydım sen düşün :53:

bi ara da o beni manik ben de onu depresif diye kaydettim ilişkimizin ani iniş çıkışlarından ötürü :60:

bence bu bu mesleğin bi kuralı bizi özellikle düşünüp seçiyolar bölüme alırken mit geçmişimize bakıyo (paranoid :60:)

kendime faydam yok ama herkese olabilir :27:

dipnot: kime takıntılısın gız :27:

eski sevgilime takıntılıyım saplantılıyım manyağıyım

kendime faydalı olmak isitorum ben ya :D törpülenmiş halim bile çekilmez :1::1::1:

ben kendime bi ara borderline teşhisi koydum söylenişi de hoşuma gidiyo :27::27:

ay ay iki psiko bulmuşsunuz en azından yavrum :16:

izmire gelirsen oturup bi 10 dk izle ilişkimizi :27:

ohoo ben bugüne kadar kendime ne teşhisler koymadım ki :52:

ama kocam histrionik olduğumda ısrarcı :60:

Yap yawru bende yapacağım birazdan :7:

Biz atıp tutuyoruz limonun umrunda bile değl :63:

Bilime sardı hatun :27::27:

yavru göremedim ne dedniz kız

izmire gelirsen oturup bi 10 dk izle ilişkimizi :27:

ohoo ben bugüne kadar kendime ne teşhisler koymadım ki :52:

ama kocam histrionik olduğumda ısrarcı :60:

eheh o çoğu kadında var :27::27: bipolar da güzel ben isimlerine göre teşhis koyuyorum:27::27:

kız alıyorum köşeye atıyorum:27:260 liram var sandıkta:27:

hakkaten kirli çıkısın :27::27:

yavru göremedim ne dedniz kız

eheh o çoğu kadında var :27::27: bipolar da güzel ben isimlerine göre teşhis koyuyorum:27::27:

benim hiç bipolar hastam olmadı senin oldu mu :27: nasıl bişey anlatsana çok tanışmak istiyorum :27:

dün sabah 11 gibi :27::27:

sevgilin vardı da niye söylemedin :D neden ayrıldınız :27:

Perii Ayaz'ın konusunda tanmıştım seni. Valla ne yazdığına bakmadan avatarına kitlenmiştim direkt:60::60::60:
Burada bire bir tanıştık. İyi ki tanıştık kuzu:16:
ben her yerden çıkarım:52::52::52:ay evet:16::16:çok seviyom ya sizleri:16:
ahahaha manyak aman bak bak sakın uçmasın :60: sıkı tut he :27::27::27:
odanın kapısını kitlicem kaçarsa rahat yakalarım:23::23::23::23:

hakkaten kirli çıkısın :27::27:

benim hiç bipolar hastam olmadı senin oldu mu :27: nasıl bişey anlatsana çok tanışmak istiyorum :27:

sevgilin vardı da niye söylemedin :D neden ayrıldınız :27:
biriktirip altın alıcem:23::23::23:

Back
X