• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

sohbetiniz bol olsun kızlar, ben gidip duşumu alıyım.... çok eğlendim, yine gelicemmmmm:3:

daha çok şeyler var ya. ünide bulunca ve o ikinci yılında atanınca süreç uzuyor

2 Buçuk yıl kadar bi şekilde ayakta tutabilmişsiniz ama önünüze sürekli bir engel çıkmış..

Bu engelleri yok etmek çok zor bence..

Kalbine söz geçirmek hepsinden daha zor ..

Mantığınla hareket edecek olursan , bu ilişkiye olumlu bakmazsın..

Ama kalbinle hareket edecek olursan , çok çabalarsın , çabalamaya devam eder bazı şeylerden fedakarlık yaparsın..

Eğer değeceğini düşünüyorsan yaparsın..

stilll biz yeni sevgili bulursak işi gücü askerliği her şeyi yerinde olan bulalım tamam mı kuzum

Aklın yolu bir bunu hep diyorum canım.

Bi kere benden 5 yaş büyük olmas kesinlikle.Bıktım çocuk büyütmekten :9::9:

Herşeyi tam olsun limoncan öyle olsun ki hemen evlenebileim var mıdır ki :17::17:

Kimseyle sefişemiyorum sorunda bu ya :60: :60:

Postala belki onlar uğur getiri ahahah :60: :60:

Bilmem o ne ola yawrucan :26::26:

Nasıl bilmezsin ya sen çocuk olmadın mı

Aramızda kaç yaş var

Benim daha yaşım 20 sayılır sene olarak 21 görünsem de ay olarak dolduramadım daha..

Bebeyim lan ben , beni nasıl aranıza alıyorsunuz siz.. :52::52::52::52::52:

Herşeyi tam olsun limoncan öyle olsun ki hemen evlenebileim var mıdır ki :17::17:

:60 o zaman size görücu usulunu tavsiye ederim kızlarrr.....:16::16::16: hem aşık bile olabiliyosunuz:16::16::16: hem niyetler belli kimse kimseyi oyalamıyo da.... evlenme niyeti zaten askerliği ve işi beraberinde getiriyo... temiz iş!!!!!

Ay ben topuklu ayakkabıyla çanakla onla bunla uğraşmam, kafamın yarılacağını bileyim kafamı dank diye geçirdim mi biter mevzu...:52::52::52::52::52:

Zaten ayakkabıyı alan da yok , sana kaldı sanırım :52::52::52::52:

Koordinatlarını söyle sen bana :52::52::52::52::52:

kafa göz dalarım diyorsun yani:60::60:

2 Buçuk yıl kadar bi şekilde ayakta tutabilmişsiniz ama önünüze sürekli bir engel çıkmış..

Bu engelleri yok etmek çok zor bence..

Kalbine söz geçirmek hepsinden daha zor ..

Mantığınla hareket edecek olursan , bu ilişkiye olumlu bakmazsın..

Ama kalbinle hareket edecek olursan , çok çabalarsın , çabalamaya devam eder bazı şeylerden fedakarlık yaparsın..

Eğer değeceğini düşünüyorsan yaparsın..

evet sürekli sıkıntılar oldu uzaktan tanımaya çalışmak onun okul vs durumları.

mantığım başından beri aykırı ama ben ona yıllardır aşığım ya ilk gördüğüm andan beri o beni tanımazkenden beri:16::16:

2008in kasımında görmüştüm ilk aradan yıllar geçince 2011in mayısında tanışıp başladık

o benim için çok değerli ve vazgeçmek istemiyorum beklmem ne kadar gerekirse beklerim belki de böyle sınanıyoruzudr bilmiyorum.

son 2 aya kadar o da çok fazla emek harcadı yoruldu belki de.

gerçekten teşekkürler:16::16:

yaşı geçiyor vs düşüncelerini de atıyorum bir kenara seviyorum ve onu sitiyorum

derdimiz keşke evlemek olaydı çoktan evlenirdim ama ben aşığım bu uyuz:27::27:
inş bu ökzülerle olur be güzelimç

kafa göz dalarım diyorsun yani:60::60:

Vallahi dalarım acımam , öyle çanak kırmakmış terlik fırlatmakmış bana göre değil..

Ben sinirlenince zincirlerimi kırıyorum, tutabilene aşk olsun ..:52::52::52:

Sen niye tabak çanak kırdın kız , onu söyle bakayım .. :23:

Oh be , beni lex dünyada tek ilan etmişti az önce..

Tek değişmişim meğer.

Ay sorma canım acayip soğuk şuan.Burnum aksa , buz kesilir o derece yani..:52::52::52::52:

eskii sevgilim çok dalga geçerdi benle:52: kansızlık var mı sende de:44:

waaayyyyyy.... konçita sen 20 yaşında mısın? çok olgun ve de doğru düşüncelerin var tatlımmmm

Evet 93 lüyüm , doğum günüm gelse de kutlasam diye bakıyorum..

20 yaşıma girdiğim de hiç bitmeyecek sandım, 2014 e girdik Allah'tan..

Birde doğum günüm geldi mi güzel olacak , pasta keseriz burda, Eyvallah ablacım .. (=

Nasıl bilmezsin ya sen çocuk olmadın mı

Aramızda kaç yaş var

Benim daha yaşım 20 sayılır sene olarak 21 görünsem de ay olarak dolduramadım daha..

Bebeyim lan ben , beni nasıl aranıza alıyorsunuz siz.. :52::52::52::52::52:

bebeksin sen beee kaç olacak 6 yaş var :27:sen onları izlerken ben liseye gidiyordum :60:

Ben biliyorumdurda unutmuşumdur kaç sene geçti üstünde :27::27:

:60 o zaman size görücu usulunu tavsiye ederim kızlarrr.....:16::16::16: hem aşık bile olabiliyosunuz:16::16::16: hem niyetler belli kimse kimseyi oyalamıyo da.... evlenme niyeti zaten askerliği ve işi beraberinde getiriyo... temiz iş!!!!!

Güzel fikir görelim evlenelim bitsin :60: kasmadan yormadan :60:

Back
X