• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

bebeksin sen beee kaç olacak 6 yaş var :27:sen onları izlerken ben liseye gidiyordum :60:

Ben biliyorumdurda unutmuşumdur kaç sene geçti üstünde :27::27:

Güzel fikir görelim evlenelim bitsin :60: kasmadan yormadan :60:
evlenmeden 1-2 de konuşursanız fena olmaz hani :60:

eskii sevgilim çok dalga geçerdi benle:52: kansızlık var mı sende de:44:

Evet var , vitaminsizlik te mevcut..

Herkesten çok yediğim halde nasıl vitaminsiz ve kansız olabiliyorum , anlamıyorum...
Benim bileşenler tersten işlevini görüyor herhalde..

Burnum çok üşür, arada da ayaklarım. Ama genelde burnum üşüyor.
Mesela ellerim , dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun her zaman sıcaktır..

Al meh , tutabilirsin bak...

Bugun elini veren , yarın ..... lı başlayan espriyi nolursun yapma dilşommm :52::52::52::52::52:

derdimiz keşke evlemek olaydı çoktan evlenirdim ama ben aşığım bu uyuz:27::27:
inş bu ökzülerle olur be güzelimç

Kesinlikle canım ya espirisi dediklerimiz eğleniyoruz şurada.
Ben 4 sene emek verdim ki bizim sıkıntımız bambaşka böyle bir sebepten bırakamam/bırakamayız.
Sende bırakamazsın limonum zor günler geçiriyorsunuz nihayeti belki yakın.sabretmek gerekiyor :31:

Vallahi dalarım acımam , öyle çanak kırmakmış terlik fırlatmakmış bana göre değil..

Ben sinirlenince zincirlerimi kırıyorum, tutabilene aşk olsun ..:52::52::52:

Sen niye tabak çanak kırdın kız , onu söyle bakayım .. :23:

ayrıldık eve geldim indirdim mutfağı:60::60: çok iyi geldi:60::60: komşu çaldı kapımı iyimisin diye.. benim gözler yaşlar rimel akmışş burnumu çeke çeke iyiyim iyiyim dedim:52::52: sonra çok güldüm halime:60::60:

bebeksin sen beee kaç olacak 6 yaş var :27:sen onları izlerken ben liseye gidiyordum :60:

Ben biliyorumdurda unutmuşumdur kaç sene geçti üstünde :27::27:

Güzel fikir görelim evlenelim bitsin :60: kasmadan yormadan :60:

Benim gibi taze çıtırı , ağına düşürmüşsün ben senin yerinde olsam beni rencide etmezdim tağam mı ! :52::52::52::52::52::52:

Hıh ! :19::19::19:

Kocakarı olmuşsun , ben sana ip alayım da bana bir şapka ile bere ör sen .. :33::33::33::33:

Ben sana şiir yazacaktım demi , o da yalan oldu ...:33::33::33:

Son düzenleme:
Benim gibi taze çıtırı , ağına düşürmüşsün ben senin yerinde olsam beni rencide etmezdim tağam mı ! :52::52::52::52::52::52:

Kocakarı olmuşsun , ben sana ip alayım da bana bir şapka ile bere ör sen .. :33::33::33::33:

Jagg. :58::58:

ayrıldık eve geldim indirdim mutfağı:60::60: çok iyi geldi:60::60: komşu çaldı kapımı iyimisin diye.. benim gözler yaşlar rimel akmışş burnumu çeke çeke iyiyim iyiyim dedim:52::52: sonra çok güldüm halime:60::60:

En güzelini yapmışsın , ama tabi sinirlendiğin de tabak çanak kırmak yerine , yemek yapan hanımlarımız da var..
Sinirden yemeğe veriyorlar kendini..

AH AH Hep böyle olsun istemişimdir.. :52::52::52:

Şey ben bi kere sevgilimle kavga ettiğimde sinirden kalorifer peteğini indirmiştim, aramız da kalsın.. :17:

Nasıl becerdiğimi bilmiyorum , bir sinirle vura vura bir yanda petek düşünce bende sapıttım , dedim verdiler gazı ölüyorummmmmmmm:52::52::52::52::52:

selamlar eylülüm :16::16::16:

napıyon la sen beni gömdün mağmaya vardım şuan :22::22::22::22:

Evet var , vitaminsizlik te mevcut..

Herkesten çok yediğim halde nasıl vitaminsiz ve kansız olabiliyorum , anlamıyorum...
Benim bileşenler tersten işlevini görüyor herhalde..

Burnum çok üşür, arada da ayaklarım. Ama genelde burnum üşüyor.
Mesela ellerim , dışarısı ne kadar soğuk olursa olsun her zaman sıcaktır..

Al meh , tutabilirsin bak...

Bugun elini veren , yarın ..... lı başlayan espriyi nolursun yapma dilşommm :52::52::52::52::52:

bende de vardı kansızlık yuttum hapları normale döndü.. yinede elim ayağım burnum çok üşür:9::9:

ahaha ne kadar tezat bi insanım yaa o da yarın nikah basmak istiyor, istemeyen benim :60: :60:

Burada yazdıklarıma görze dünyanın sonu geldi deyip secdeye kapanır :60:

ahahah :60: yok benim acelem var

adamı kalpten götürecen:60::60:

Dilşahım tabak çanak kıranım bendensin ne iyi geliyor biliyormusun o kırıyorsun ya sanki okuzcanın kafasında kırıyorsun ne süper oluyor :52::52::52:

bende de vardı kansızlık yuttum hapları normale döndü.. yinede elim ayağım burnum çok üşür:9::9:

adamı kalpten götürecen:60::60:

Benim 6 ay boyunca iğne olmam gerekiyordu değerlerin normale dönmesi için...

İl bir ay düzenli olarak gitmiştim , sonra uğraşamadım . Her gün kalk sağlık ocağına git falan...

Dedim başlarım böyle vitaminsizliğe de kansızlığa da !

Sonra bıraktım , gitmedim..

Belkide devam etmiş olsaydım şuan bu sıkıntıları çekmemiş olacaktım..

Taaa bir sene önce..

Efendim canım ...

selamlar eylülüm :16::16::16:

napıyon la sen beni gömdün mağmaya vardım şuan :22::22::22::22:

Kizlâaar benimki gezmis gezzmis ohh resim koymus bir de facelere :63::41:

Gitsin oh olsun benim istediğim şartları sağlasın önce.sağlayamıyorsa öylede kalır ortada :19::19:

Yapmazssıınnn canımmm hiiiçç yaparmasın deminkileride eylül yazdı zaten :27::27:

Ya sorma Lexim , nasıl becerdi bilmiyorum .Almış bulmuş ıp adresimi..
Girmiş benim bilgisayarıma uzaktan bağlantı kurarak..

Şuan kurcalayıp duruyor.. :9::9::9::9:

Back
X