julia ve melekleri

10senede oturuyomuş:)))
yarısı 5sene, diğer yarısı 5sene daha.....
bana bi arkadaşım dediki offf meyra daha 8senen var dedi:DDD sabır sabır dedi...
o arkadaşımda 8-9senelik evli.
mesela ben şimdi 2,5senelik evliyim ama ilk aylara göre daha daha iyiyim.
birde senin kv iyi gibi, konuşuyo sizinle, benim kvde nerdeeeee.:nazar:

onda problem yok o beni sever bazı ufak tefek gıcıklaşmalar oldu tabi ama o kültür farkından kaynaklı sigara içmem gibi ufak şeyler ben hiç saygıda kusur etmedim (en azından yüzüne karşı :27:) alttan aldım o da baktı bu kızla kaynana gelin oynanmıcak bişey demedi :D

senin kv napıyo ki canım anlat ben başkasının derdini dinleyince kendimi unutuyorum :)

ilk aylarda siz de böyle kapışıyo muydunuz

dipnot: bizi çevreden huzursuz eden çok etken var para bunlardan en basiti.

neden kırılayım doğru diyorsun belki kendime öğretemediğim bu ben istiyorum ki hemen düzelsin her şey hallolsun onca tartışmanın üstüne iyi geceler aşkım seni seviyorum deyip öptü uyudu :(( şaka gibi yani ben saçımı başımı yoluyorum tepkiye bak :27:

dipnot: ben mi çok toyum acaba bana akıl versen böyle çok memnun olurum aksine yönetemiyorum henüz...

bak yine öpmüş yatmış adamcağız:)
her erkek biraz çocuk gibi....

ben toymuyum demişsin ya, evet biraz çocuksu yanın var galiba gördüğüm kadarıyla, ama akıllısın maşaallah:)
sabır işte, erkeğinde fazla üzeirne gitmek iyi olmuyor, bunalıyorlar.

biz bişi yapmadık just kendi kendine ikna oldu:60: kendi çaldı kendi söyledi gibi bişey oldu:60:

çok severim bu sözü "geldi mi üst üst gelir gitti mi de hepsi birden gider" sıkıntılar tek gezmeyi sevmiyor anlayacağın. şimdi herkes sabır diyor sana sende çıldırıyorsun bu sözü duymaya ama gerçekten sabır:16:

yalnızgezmeyi sevmiyorlar ha :60: ay çok güldüm bu lafına :27:

hemen bişi kır jagger:60::60: smiley'de kırmızı zatiii daha da öfkelenmişsindir sen:18::9:

Şuan parmaklarımı çıtlatıyorum çıt çıt

Bir nevi kemiklerimi kırıyor gibi bir şey oluyorum.....

Beni gaza getirme..
Mutfağa girmemek için zor tutuyorum kendimi..:52::52::52::52:

bak yine öpmüş yatmış adamcağız:)
her erkek biraz çocuk gibi....

ben toymuyum demişsin ya, evet biraz çocuksu yanın var galiba gördüğüm kadarıyla, ama akıllısın maşaallah:)
sabır işte, erkeğinde fazla üzeirne gitmek iyi olmuyor, bunalıyorlar.

ay Allah razı olsun ondan öptü her şey çözüldü :27:

dün vercektim nasip olmadı :D ben kin olarak düşünüyorum insan bunu nasıl hatırlar ya :D ben olsam dalga geçerim geçiyorum da :D

Mevzunun bir gözleme ve şaraptan ibaret olduğunu bilseydim başında söylerdim..

Bunun kin tutmakla alakası yok yani öyle düşünme..

Bence çok tatlısınız, sen bana onu vermedin sen şöyle yaptın niye vermedin diye küçük çocuklar gibi tartışıyorsunuz..:16:

Delisiniz.. :17:

hepimize yetcek kadar bekret var =) hepimize bi bekret alıcam :1: elimize alıp kırlarda koşup oynıcaz

bEKRETLERİMİZLE ÖMÜR BOYU MUTLU mesut yaşarız artık :9::9::9:

Ay yok ben edebiyat falan yapmıyorum..

Erkek milletinin değişiklikten yana olduğunu az çok biliyorum ..

Hani bu evliyken ..... izlemelerden şikayet eden ablalarımız var ya , işte bunların neden dolayı kaynaklandığını tahmin ediyorum..
Bazı kadınlar , evlendiklerinde cinsel yönden bir şey yaşayınca hep aynı şekilde devam ettiren tipler..
Yani herhangi bir değişiklik yok. Kocam benden tatmin oluyor, farklılık yaratsam ne olur yaratmasam ne olur düşüncesi..

Çok yanlış işte.
Erkekler farklılık ister.
Ömür boyu aynı kadını sevebilir aynı kadınla cinsel birliktelikte kurabilir.Ama o farklılığı ve zevki yaratmak bence biz kadınların elinde olan bir şey ..

Sonra kocam niye izledi sonra kocam neden başka kadınlara gitti gibilerinden isyan etmektense, kocanı elinde tutabilmek için bin bir kılığa girmek daha iyi bence..

Tabi boru dansı hariç ..:52::52::52::52::52::52:
abla neler varmış sende öyle neler çıkıyor senden kazıdıkça :27::27::27:

onda problem yok o beni sever bazı ufak tefek gıcıklaşmalar oldu tabi ama o kültür farkından kaynaklı sigara içmem gibi ufak şeyler ben hiç saygıda kusur etmedim (en azından yüzüne karşı :27:) alttan aldım o da baktı bu kızla kaynana gelin oynanmıcak bişey demedi :D

senin kv napıyo ki canım anlat ben başkasının derdini dinleyince kendimi unutuyorum :)

ilk aylarda siz de böyle kapışıyo muydunuz

dipnot: bizi çevreden huzursuz eden çok etken var para bunlardan en basiti.

yok öyle önemli bi sorunumuz yok, ama her evlilik gibi yaşananlar aslında işte.
birde bende senin gibi hadi hadisi çoktum, hemen oluversinle epey alevlenme oldu ama şimdi daha sakinim:)
eşimde tam tersi yavaş ilerler:DDD
ama şimdi artık huylarımızı kaptıkça oturuyo işte bişeyler.

yok öyle önemli bi sorunumuz yok, ama her evlilik gibi yaşananlar aslında işte.
birde bende senin gibi hadi hadisi çoktum, hemen oluversinle epey alevlenme oldu ama şimdi daha sakinim:)
eşimde tam tersi yavaş ilerler:DDD
ama şimdi artık huylarımızı kaptıkça oturuyo işte bişeyler.

ya uff aynısı işte ben meselakavga etsek 5 dkya barışmak isterim o öyle değil 3 gün surat yapsın yapar ki son 3 gündür yapıyo bir de anında da patlamıyo içinde tutuyo tutuyo bikaç gün bekliyo sonra dayıyo döşüyo ben de problemyok sanıyorum benziyoruz zaten senle :1:

Mevzunun bir gözleme ve şaraptan ibaret olduğunu bilseydim başında söylerdim..

Bunun kin tutmakla alakası yok yani öyle düşünme..

Bence çok tatlısınız, sen bana onu vermedin sen şöyle yaptın niye vermedin diye küçük çocuklar gibi tartışıyorsunuz..:16:

Delisiniz.. :17:

gel evladımız ol bakalım bi de olay yerini incele bence kaçarsın :ssz: :60:

ya uff aynısı işte ben meselakavga etsek 5 dkya barışmak isterim o öyle değil 3 gün surat yapsın yapar ki son 3 gündür yapıyo bir de anında da patlamıyo içinde tutuyo tutuyo bikaç gün bekliyo sonra dayıyo döşüyo ben de problemyok sanıyorum benziyoruz zaten senle :1:

aynen:)))
acelemiz neyse:)

yalnızgezmeyi sevmiyorlar ha :60: ay çok güldüm bu lafına :27:

harbii öyle:52: çorap söküğü gibi.. süreyya ayhan önde gerisi arkada patır patır dökülüyorlar:10::10: sonra birden normale dönüyor herşey. neoldum lan ben diyorsun:27::9:

Şuan parmaklarımı çıtlatıyorum çıt çıt

Bir nevi kemiklerimi kırıyor gibi bir şey oluyorum.....

Beni gaza getirme..
Mutfağa girmemek için zor tutuyorum kendimi..:52::52::52::52:

sakin yafrumm sakinn psikopata bağlama hemen:60:

neyse ben yatayım kızlar, çok geç oldu, uyku bastı.:)
herkese iyi geceler.:3:

Back
X