julia ve melekleri

peri sen neyi merak ediyon sor bana forumdan biri için isim vermeden yorum yapta yazmışın ya :D

kızlar bişi sorucam:23::23::23:

$M_20141-4Y0555Z8-G99_A.webp şimdi yarın babişle gezmeye gidicez ama adliyede işleri olucağı için oraya da gidicez bende hanım hanım oluyum dedim:27:şu deri trenchi giycem ama yakası kürklü benimki bide boyum kısa olduğu için tam dizde duruyo,altına lacivert bol paça pant giycem,kahverengi çanta ile ayakkabı üstüne nasıl şal takabilirim:26::26:

Eki Görüntüle 958649 şimdi yarın babişle gezmeye gidicez ama adliyede işleri olucağı için oraya da gidicez bende hanım hanım oluyum dedim:27:şu deri trenchi giycem ama yakası kürklü benimki bide boyum kısa olduğu için tam dizde duruyo,altına lacivert bol paça pant giycem,kahverengi çanta ile ayakkabı üstüne nasıl şal takabilirim:26::26:
Kahvrengi yada kacivert yada iki renkli o tonlarda şallar olabilir :114::114:

Eki Görüntüle 958649 şimdi yarın babişle gezmeye gidicez ama adliyede işleri olucağı için oraya da gidicez bende hanım hanım oluyum dedim:27:şu deri trenchi giycem ama yakası kürklü benimki bide boyum kısa olduğu için tam dizde duruyo,altına lacivert bol paça pant giycem,kahverengi çanta ile ayakkabı üstüne nasıl şal takabilirim:26::26:

lacivert taksan olmaz mı :26:

Back
X