• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Bravo yani bizimde çok almanyada doğmuş tanıdıklarımız var konuşamıyorlar yabancıdan bozma konuşmaları :31:

İtiraf et en çok neyimi özledin :52::52::52::52:

ahahah :60: biriktiriyorum değişik fantağziler araştırıyorum doktorculuk oynarız :60: kırbaçcılık oynarız:60: nutella deneriz :52::52:

Vuu yatak odamı serdim len gözler önüne ahahahah :52::52::52:

göbekten zeytinde yedirtirsin sen:18::17::17::23::23::52:

Can sıkıntisina giriyorum iste :9::75:

gel kuzu gel sohbet muhabbet güzel işte:34:

Güc bende artiiiikkkkkk Hemannnn ay sey pardon Shemannnn :27:
Yok yaa she neydi o yaaa :44::60:

sor çocuklarına onlar bilir:60::60:
Amin canım amin :31:

İç yüzünü bilemeyeceğim ama bunu bu kadar gözler önüne sermek bana çok inandırıcı gelmiyor.Bakın ben neyim ne oldu mantığını hiç anlamıyorum.:19:
Keni fotonu koyarsın anlarımda her haltın ne işi var böyle bi yerde

Öyle bişidemi varmış :60: ben hiç görmedim o fotoyu :60: :60:

nasıl görmezsin bmw range rower(bak adını bile yazamadım ben) havada uçuşmuşş.. o kocişin bir kardeşii varsa talibim:60::60::60::60::60:

Amin canım amin :31:

İç yüzünü bilemeyeceğim ama bunu bu kadar gözler önüne sermek bana çok inandırıcı gelmiyor.Bakın ben neyim ne oldu mantığını hiç anlamıyorum.:19:
Keni fotonu koyarsın anlarımda her haltın ne işi var böyle bi yerde

Öyle bişidemi varmış :60: ben hiç görmedim o fotoyu :60: :60:

Ya ilk koyduktan sonra üstüne cok gidildi, oda inat daha fazla koyuyor abartiyor, inada yapiyor, hos degil ama kimi yorumlarda cok kirici bence :ssz:
Biribisi yaziyor hoooop onun arkadaslari gelip destek yorumlari dalga gecmeler...
Konularda cok yapiyorlar son zamanlarda bunu ... Hemen dalgaya vuruyorlar cok büyük marifetmis gibi...

biliyordum :52::52::52::52: kırbacım size kurbaaan olsun anacımm :52::52::52::52:

En güzeli.Bi Türk'ün türkçeyi konuşamaması çok acı.Hele yeni neslin :31:

Evet aci ama canim, okulda disarda carsida sporkulublerinde sürekli almanca konusunca maalesefki pek kolay olmuyor, türkceyide iyi gelistirmek :50:

kırbacın gücü adınaaaa ben celdummm :3::3:

Sheman mi ahaha öyle bi kahkaha attım ki anam bile soruyor ne yazmışlar seni güldürcek kadar diye :60: :60:

Puhahahahahaha bende attim kahkaha :60:

gel kuzu gel sohbet muhabbet güzel işte:34:

sor çocuklarına onlar bilir:60::60:

nasıl görmezsin bmw range rower(bak adını bile yazamadım ben) havada uçuşmuşş.. o kocişin bir kardeşii varsa talibim:60::60::60::60::60:

Yokki artik o cizgifilm, hic denk gelmedim :50:

Len yere bakan yürek yakan benim aklıma gelmeyenler sende :60: :60:

Hadi yaa :60: :60: iyi ne güzel bizde at arabasına binersiz ayucuklu pijamayla :60: bizden bu kadar hacı :60: :60:

Ya ilk koyduktan sonra üstüne cok gidildi, oda inat daha fazla koyuyor abartiyor, inada yapiyor, hos degil ama kimi yorumlarda cok kirici bence :ssz:
Biribisi yaziyor hoooop onun arkadaslari gelip destek yorumlari dalga gecmeler...
Konularda cok yapiyorlar son zamanlarda bunu ... Hemen dalgaya vuruyorlar cok büyük marifetmis gibi...

Evet aci ama canim, okulda disarda carsida sporkulublerinde sürekli almanca konusunca maalesefki pek kolay olmuyor, türkceyide iyi gelistirmek :50:

Çok dikkat etmedim ben yorumlara :26:
Konularda da hiç dikkatimi çekmedi ama konularda şu var kilit isimler BDV'DE takılan.Onlar nasıl yorum yaparsa yorumlar ona göre şekillniyor.Eğer onlar olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz :31:

Puhahahahahaha bende attim kahkaha :60:

Yokki artik o cizgifilm, hic denk gelmedim :50:

hadi yaaa çocukluğumun simgesi gibi birşeydir o:50:

Hadi yaa :60: :60: iyi ne güzel bizde at arabasına binersiz ayucuklu pijamayla :60: bizden bu kadar hacı :60: :60:

:23::23: kızım boşuna kontrol altında tutmuyorum kendimi aşarsam finaa aşarım ben:23::23: yükselen akrep hatırlatırım:17::17: at arabası :60::60::60: huuu aklıma gelen aklına geldimii yazamam fazla +18 olur:17:

Çok dikkat etmedim ben yorumlara :26:
Konularda da hiç dikkatimi çekmedi ama konularda şu var kilit isimler BDV'DE takılan.Onlar nasıl yorum yaparsa yorumlar ona göre şekillniyor.Eğer onlar olumluysa olumlu olumsuzsa olumsuz :31:

Kiz havali bi tip belli, gösteriside seviyor, zaten acik albümün baska ne sebebi olabilir :ssz:
Yorumlari okudum ben,kimileri hic hos degil, onlar üstüne gelip yazdikca oda foto koyuyor :1:
Bunun sonu yok yani, Kocacikin kendisini ve hediyelerini görmege devammmmm :9:
Birak adam sokaga cikinca artik taniyanlar vardir bence :60:

Evet konularda öyle oluyor, dalga gecerseler dalga basliyor, iyiyse iyi, kötüyse kötü yorum, cok sacma ...

Ciftligime bakiyordum kavi gitti alintilar =:17::9:

:23::23: kızım boşuna kontrol altında tutmuyorum kendimi aşarsam finaa aşarım ben:23::23: yükselen akrep hatırlatırım:17::17: at arabası :60::60::60: huuu aklıma gelen aklına geldimii yazamam fazla +18 olur:17:

Bende cok izlerdim :16:

kırbaçladım da geldiimmm siz lafla yetinin sadece :60:

( ahh ahhhbirgun kırbaçlıcaz demi :14::60:)

sen kırbaçlamıcan adam seni kırbaçlıcak olayı yanlış anlamışsın:60::60:

hem niye cevap vermedin sen bana:22:

kırbaçladım da geldiimmm siz lafla yetinin sadece :60:

( ahh ahhhbirgun kırbaçlıcaz demi :14::60:)

Hhahah nasıl kırbaçladın kıs :60: :60: anlat anlatta bizde bilelim :52::52::52::52:

Kırbaçlıcaz tbi şak şak diyee :52::52::52::52:

hahahah fenasın fenaaaa :52::52::52: ay fena deyince aklıma fenası kerim geldi ahahaha :60: ulan tüm pis şeyler geliyor aklıma :60: :60:

Benim hiç bir şeyim akrep ama :60: niye böyleyim ben yaa :60: :60:

At arabası ahaha :60: acaba at yerine bizim öküzcanları koyup kırbaçlasak mı :60: ahanada böyle foto çekniriz :60: :60: ne orjinal olur ama :52::52::52:

sen kırbaçlamıcan adam seni kırbaçlıcak olayı yanlış anlamışsın:60::60:

hem niye cevap vermedin sen bana:22:

Bence olayı sen yalnış anlamışsın :60: adam değil sen kırbaçlıcan :60:

Len yoksa baştan beri olayı tersten mi biliyordun yarılırım burada :52::52::52::52:

Kiz havali bi tip belli, gösteriside seviyor, zaten acik albümün baska ne sebebi olabilir :ssz:
Yorumlari okudum ben,kimileri hic hos degil, onlar üstüne gelip yazdikca oda foto koyuyor :1:
Bunun sonu yok yani, Kocacikin kendisini ve hediyelerini görmege devammmmm :9:
Birak adam sokaga cikinca artik taniyanlar vardir bence :60:

Evet konularda öyle oluyor, dalga gecerseler dalga basliyor, iyiyse iyi, kötüyse kötü yorum, cok sacma ...

Bakmasak sorun yok bence :60: oda vazgeçer bir müddet sonra:60: benim varlığında bile haberim yoktu taaaki burada paylaşılana kadar.Baktım ki fotolarının hepsinede bakmadım çünkü baydı bi kaç foto sonrası :60:

En iyisi görmezden gelmek :52::52:

Ciftligime bakiyordum kavi gitti alintilar =:17::9:

Farmmı oynuyorsun :26:

Back
X