Bunlar da mı yoldan çıkarma formülleri yoksa![]()
![]()
yokk bu pes ettiğimin resmidir can çekiştirmicem seni artık çizgü dışınaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar da mı yoldan çıkarma formülleri yoksa![]()
![]()
yokk bu pes ettiğimin resmidir can çekiştirmicem seni artık çizgü dışınaasen kendiliğinde geleceksin
![]()
kıs bugün bende bi enerjii bi mutluluk başıma iyi şeyler gelecek gibiyaktım bacum
ne içiyorsun sen malbora core flavor'a döndüm ben yinee
Kendiliğinden geleceksin ne demek yahu :18::18::18: Korkutma beni :18:![]()
no no no korkman gereken ben değilim limon, seri katil dizileri izleyen oben değilim
![]()
Hayirli seyler olsun insallah canim
Ben Malbora iciyorum Kirmizi Malbora![]()
Limon demek ona dikkat edeceğim bundan sonra![]()
Ben korku filmi nadir izlerim :18::18:
bende pek sevmem. genel olarak film izlemeyi sevmem. kitap okumak daha cezbedici benim için de burada kitaplarım yok hepsii istanbuldae-kitap okuyorum bazen. o da çok zevksiz olii
![]()
Kitabı elleyeceksin, dokunayacaksın, hissedeceksin. Diğer türlü zevki çıkmıyor![]()
o bana ağır geliyor yaa arada otlanırım da sürekli içememamin kuzum amiiiinnn
![]()
kesinlikle öyle tatlım sende bendensin![]()
Sen bugün arkadaslarinla kahve icmege gitmiycekmiYdin :44:
Aksamami yoksa, bak belki orda bulursun hayirli birini![]()
Kesinlikle canım
Efkarlandırdı bu şarkı
bende çok efkarlıyım şuan efkardan puding yiyorumm
bak bu şarkı beni her seferinde çökertir
[video=youtube;2o3XaHaaewo]http://www.youtube.com/watch?v=2o3XaHaaewo[/video]
Ben bu tarz şarkılar dinlemezdim arkadaş ya ne oluyor bana yaRock & Metal dinleyen biriyken saçmalaşan biri oldum :26:
![]()
:97::97::97::97::97::97::97::97:
dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım
selam lilyana![]()
dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım![]()
Selam bebeğimm
Bugün işlerin yoğunluğundan hiç giremedim..
Saat 6'da çıkış, bi bakınayım dedim ne war ne yok buralardaaa![]()
Kesinlikle aynıyızGeçen baktım zeki mürenden mor lacivert dinliyorum :26::26: :18:
sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersinsırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba
arada şarkı öner bana
![]()