• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

yokk bu pes ettiğimin resmidir can çekiştirmicem seni artık çizgü dışınaa:52: sen kendiliğinde geleceksin:27::9:

Kendiliğinden geleceksin ne demek yahu :18::18::18: Korkutma beni :18::17::52:

kıs bugün bende bi enerjii bi mutluluk başıma iyi şeyler gelecek gibi:31: yaktım bacum:ssz::ssz: ne içiyorsun sen malbora core flavor'a döndüm ben yinee

Hayirli seyler olsun insallah canim :16:
Ben Malbora iciyorum Kirmizi Malbora :9::ssz:

no no no korkman gereken ben değilim limon, seri katil dizileri izleyen o:52: ben değilim:6::9:

Limon demek ona dikkat edeceğim bundan sonra :41::41: :1: Ben korku filmi nadir izlerim :18::18:

Limon demek ona dikkat edeceğim bundan sonra :41::41: :1: Ben korku filmi nadir izlerim :18::18:

bende pek sevmem. genel olarak film izlemeyi sevmem. kitap okumak daha cezbedici benim için de burada kitaplarım yok hepsii istanbulda:50::50: e-kitap okuyorum bazen. o da çok zevksiz olii:25:

bende pek sevmem. genel olarak film izlemeyi sevmem. kitap okumak daha cezbedici benim için de burada kitaplarım yok hepsii istanbulda:50::50: e-kitap okuyorum bazen. o da çok zevksiz olii:25:

Kitabı elleyeceksin, dokunayacaksın, hissedeceksin. Diğer türlü zevki çıkmıyor :ssz:

:97::97::97::97::97::97::97::97:

Sen bugün arkadaslarinla kahve icmege gitmiycekmiYdin :44:
Aksamami yoksa, bak belki orda bulursun hayirli birini :27:

akşam gideceğim diloo no no noo hemen değil arayış yok kaderim beni gelip bulacak arayış yok:52: erkek yok acı yok modundayım bu ara:27::27:

Kesinlikle canım :ssz:

Efkarlandırdı bu şarkı :ssz:

bende çok efkarlıyım şuan efkardan puding yiyorumm:56::52:

bak bu şarkı beni her seferinde çökertir:ssz::ssz:

[video=youtube;2o3XaHaaewo]http://www.youtube.com/watch?v=2o3XaHaaewo[/video]

bende çok efkarlıyım şuan efkardan puding yiyorumm:56::52:

bak bu şarkı beni her seferinde çökertir:ssz::ssz:

[video=youtube;2o3XaHaaewo]http://www.youtube.com/watch?v=2o3XaHaaewo[/video]

Ben bu tarz şarkılar dinlemezdim arkadaş ya ne oluyor bana ya :ssz: Rock & Metal dinleyen biriyken saçmalaşan biri oldum :26::27:

dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım:52:

selam lilyana:3::3:

Selam bebeğimm :16:
Bugün işlerin yoğunluğundan hiç giremedim..
Saat 6'da çıkış, bi bakınayım dedim ne war ne yok buralardaaa :52:

dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım:52:

Kesinlikle aynıyız :52::52::52: Geçen baktım mor lacivert dinliyorum :26::26: :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bebeğimm :16:
Bugün işlerin yoğunluğundan hiç giremedim..
Saat 6'da çıkış, bi bakınayım dedim ne war ne yok buralardaaa :52:

durgun buralar bende çıkacağım birazdan :31: günün en güzel vaktii eve dönüş vaktii dimi:16:

Kesinlikle aynıyız :52::52::52: Geçen baktım zeki mürenden mor lacivert dinliyorum :26::26: :18:

sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersin:52: sırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba:60: arada şarkı öner bana:34:

sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersin:52: sırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba:60: arada şarkı öner bana:34:

Öneririm de nereye çıkıyorsun ben varım heralde :19:

Back
X