• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Kendi girmiş ama :44:

Allah ne etmesin senii koptumm:52:

Yok kiz hava atmiyorum ask olsun :63:
Ama öyle ne su nede elektrik kesilmez, yani yolda önemli bi calisma olurda öyle, onuda cok önceden haber verirler, hic olmaz zten o durumda :97:
Ben izine gelince zorlaniyom bazen :17:

hehehe burada da çok nadir gider elektrik ama tr.de eskisi kadar gitmiyor sankii yaa

Evet bnmki de besliyo camın önünde bi tanesi kör :14:

Diğeri sağlıklı kafa at babaya diyo elini yumruk yapıyo sağlıklısı kafasıyla yumruğuna yavaşca vuruyo :9::9:

Çok şebekler benmki hiç sevmez kedi ama kıyamıyo vicdanlı sevgilim benm ya :16::16::16::16:

:27::27::27::27::27:

Boooşşşşşşşşveeeeeeeeeerrrrrrrr de geeeeeeçç

oyy oyyy oyyy kıyamazmış ta hiç sevgilisine.. Allah ayırmasın kuzummm:16:

Allah ne etmesin senii koptumm:52:

hehehe burada da çok nadir gider elektrik ama tr.de eskisi kadar gitmiyor sankii yaa

oyy oyyy oyyy kıyamazmış ta hiç sevgilisine.. Allah ayırmasın kuzummm:16:

Amiiin tatlım inşallah bugün geldi de çıkamadım daha etkisinden deli özlemişim farkındaysan habire bnmki diyip durmuşum demicem :17:

Sonra korkuyorum nazar değiyo diye :14:

Amiiin tatlım inşallah bugün geldi de çıkamadım daha etkisinden deli özlemişim farkındaysan habire bnmki diyip durmuşum demicem :17:

Sonra korkuyorum nazar değiyo diye :14:

:nazar::nazar:maşallah maşallah maşallah sizee:nazar::nazar: he yaa diye diye kendine çekcen adamı hiç hesapta yokken çıkıp gelmesin kapına.. ellerinde çiçekler filan:52: malum yarın 14 şıbat

:nazar::nazar:maşallah maşallah maşallah sizee:nazar::nazar: he yaa diye diye kendine çekcen adamı hiç hesapta yokken çıkıp gelmesin kapına.. ellerinde çiçekler filan:52: malum yarın 14 şıbat

Sağool kuzummmm :54:

I ıııhh öyle bişi yapsa bigün kalp krizi geçiririmmm :52::52::52::52::52:

Odun bee kendi de der hep bn odunum bnden bişi bekleme diye :9::9:

Yanımda olsun onun varlığı bana yetiyo be diloşum o yokken boşlukta gibiyim :50:

Allahım onu eksik etmesin başımdan :16::nazar:

Sağool kuzummmm :54:

I ıııhh öyle bişi yapsa bigün kalp krizi geçiririmmm :52::52::52::52::52:

Odun bee kendi de der hep bn odunum bnden bişi bekleme diye :9::9:

Yanımda olsun onun varlığı bana yetiyo be diloşum o yokken boşlukta gibiyim :50:

Allahım onu eksik etmesin başımdan :16::nazar:

amin kuzumm:21: Allah kavuştursun hayırlısıyla:21:

Ne varki yaaa cok tatli :16:

Sadece kediden uzak olmak olsa, birinin üstüne kedi tügü bulastiysa bile etkiliyor beni :58:

ben iğrenirim yaa:50: yapamam bakamam o noo düşüncesii bile fena yaptı şuan:30::30::52:

amin kuzumm:21: Allah kavuştursun hayırlısıyla:21:

ben iğrenirim yaa:50: yapamam bakamam o noo düşüncesii bile fena yaptı şuan:30::30::52:

İnşallah tatlm amin :16::16:

Ayy bende dershaneye giderken arkadşaın hemsterini alıp eve getirmiştim pıtı pıtı bütün gece uyanık kalıp bni hiç uyutmamıştı :53:

Atıcaktım camdan aşağı vala bi de fena ısırıyolar ki :52::52::52::52:

Back
X