• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Günaydın Kızlarrrrr , Hayırlı Cumalar
7f825116b2ed.gif

:3::3::3::3: günaydınowskiiii :12::12:

sevgililer gününüz kutlu olsun :69:

Aşk dolu günler diliyorum sizlere canlarım bekretçilerimm :16::16:

:3::3::3::3: günaydınowskiiii :12::12:
Mrrhaba hayata merhaba! Uyandim kknin adiyla bu yeni sabaha haydi sizde kalkin bizaneler beni yalniz birakmayin :52::52:
Günaydın Kızlarrrrr , Hayırlı Cumalar
7f825116b2ed.gif

sevgililer gününüz kutlu olsun :69:

Aşk dolu günler diliyorum sizlere canlarım bekretçilerimm :16::16:

teskkür ederiz canimm seninde sevgililer günün kutlu oksun. Bizim sevgilimiz olsa kutlicazda nerde o günler:8:

Mrrhaba hayata merhaba! Uyandim kknin adiyla bu yeni sabaha haydi sizde kalkin bizaneler beni yalniz birakmayin :52::52:

teskkür ederiz canimm seninde sevgililer günün kutlu oksun. Bizim sevgilimiz olsa kutlicazda nerde o günler:8:

Zarifincim daha bnm terminatörden de ses yok bende daha cıkıp hediye alcam :60:

ama ne alsam bilemedim :60:

Zarifincim daha bnm terminatörden de ses yok bende daha cıkıp hediye alcam :60:

ama ne alsam bilemedim :60:
:1: ehm hediye konusunda cok iyi fikirlerim yok. Saat alabilirsin, belki bi set kemer cüzdan bitlikte oluyor, eger takiyorsa kol dügmesi alabilirsin, mac izliyorsa bilet alabilirsin :32:su an aklima bunlar geliyor

ben yine bir başıma kutluyorum bugün üüü :5::5:

iyiyim tatlımm dolanıyorum öyle sennn :10::10::16:
sende bendensin ozaman:34:

:1: ehm hediye konusunda cok iyi fikirlerim yok. Saat alabilirsin, belki bi set kemer cüzdan bitlikte oluyor, eger takiyorsa kol dügmesi alabilirsin, mac izliyorsa bilet alabilirsin :32:su an aklima bunlar geliyor

ne konuda kız :1:

benımkı yanımda degıl o yuzden kutlayamıycazzz :ssz:

ben yine bir başıma kutluyorum bugün üüü :5::5:

iyiyim tatlımm dolanıyorum öyle sennn :10::10::16:
ah kıyamam ben sana yaa :5::5:

saat almıştım cnmmm sanırımmm sigaralık gibi bişi alcamm :12::12:

malesefff doğum günlerimizde de yanımda olamıyorum genelde :5:
off cok kötü oluyor böyle de. Allah sabir versin

ah kıyamam ben sana yaa :5::5:

saat almıştım cnmmm sanırımmm sigaralık gibi bişi alcamm :12::12:
Evt bak hrmrn buldun bi hediE :52: cok güzel sigaraliklar var hatta internette özel yazi yada resim bastirabiliyorsun da sen gec kaldin bunun icin :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
off cok kötü oluyor böyle de. Allah sabir versin

Evt bak hrmrn buldun bi hediE :52: cok güzel sigaraliklar var hatta internette özel yazi yada resim bastirabiliyorsun da sen gec kaldin bunun icin :1:

inşallah bu sene son olucak bakalım :ssz::ssz:

Son düzenleme:
niye yiyemiyorsun cnm kahvakti cok önemliiii :56: gel sen bana ben biseyler hazirliyim bende yiycem simdi zaten:12:

sabah yedim bişeyler ama diyetteyım dün akşam yemeğinde sadece salata yedim çok açım :30::30::9:

ama vericemmmm :72:

Back
X