• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

sabah yedim bişeyler ama diyetteyım dün akşam yemeğinde sadece salata yedim çok açım :30::30::9:

ama vericemmmm :72:
Biliyorsun dimi salatanin malzemelerine göre bazen normal.bi yemekten daha fazla kalori olabiliyor. Ne diyeti uyguluyorsun? Brn zayiflamak istedigim zaman hersyden az yerim ama saat 6 sonra bisey yemem.. hem ac kalmiyorum hemde kilo veriyorum mesela.

zarifincim ne bakıonıon kız aşagılarda :60:

bende rejimdeyim gel diyet arkadası olalım seninle :39::48:

olalııımmm :28::28:

nasıl bir şeyler yapıyosun anlat bakalım :48::48:

iş yerınden arkadaşla da zorla iddiaya girdik 5 kilo verirsem şal alacak bana :60:

olalııımmm :28::28:

nasıl bir şeyler yapıyosun anlat bakalım :48::48:

iş yerınden arkadaşla da zorla iddiaya girdik 5 kilo verirsem şal alacak bana :60:

cnm ben abur cuburu tamemn kestim ekmek yemiorum sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek akşam yemeklerini kestim meyve yoğurt salata gibi şeylerle geçiştiriorumm en önemlisi spor mutlaka yapıorum :16::16:

cnm ben abur cuburu tamemn kestim ekmek yemiorum sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek akşam yemeklerini kestim meyve yoğurt salata gibi şeylerle geçiştiriorumm en önemlisi spor mutlaka yapıorum :16::16:

bende öyle yapıyorum canım dün başladım ama ne sporu yapıyosun :31:

akşam bende salata falan yedim ama çok acıktım midemi küçültmem lazım :2::2:

bende öyle yapıyorum canım dün başladım ama ne sporu yapıyosun :31:

Akşam bende salata falan yedim ama çok acıktım midemi küçültmem lazım :2::2:

koşu bantı var bende cnm :16::16:

Back
X