• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Artik almiyorum canim zaten ben almadim icinde cook buyuyo hersey agzima geleni soyluyorum artk :50:

Muslum bsbaya bagladim :24::14:

Çok şey derimde şimdi seninle samimiyet çerçevemizde olmaz:22:

Biz kutlamayiz öyle herkesin ayni anda kutladigi bi günü :63:
:1: yok canim ya, sirf para tuzagi, yapmacik bi sevgi gösterisi bizce :97:
Biz kutlamiyoruz :50:
Ama eskiden gicik bi anim vardi :47: sevgilim terk etmisti :60:

Sevgililer gününde mi terk etmişti :53:

O kadar öküz ki rest çektiğimi bile anlamaz :60::60::60:

:120::120::120::120:

Anam ne diyeyim seninki ayrı bi cins :22::22:

Son düzenleme:
stiiiiii şimdi kahve içcemmm fal isteremmm :60::60:

Ölünmüyor mutsuzluktan diyor kolpa :52::52::52: şuan bu şarkı çalıyor hakikaten öyle bazen sallamak en güzeli :52::52:

Amaaaan unut herşeyi amaaan salla dertleri. Nasıl olsa yeni bir gün doğacak :10::10: :12:

Vayy densize bak sen bide geri mi dönmek istedi :22: ama iyikide olmamış ki zaten nasibin değilmiş.Şimdi eşinle mutlusun :16:

He yaaa, ben hediyesini almisim buluscaz falan, o ayriliyor :57:
Sonra pisman olup yalvariyor :19:
Ama kücüktük yaaaa 16/17 falandik :9:
Iyikide olmamis, bitanecik esimle olmus :16:

KIZIM herşeyi anlatıyorsun ondan sonra bana kahve falı baktırıyorsun ne dicemi şaşırıyorum :60: :60: tamam iç iç faceden atarsın bana

Antonyo sana çok aşıkmış de salla gitsin :15::15: zaten biliyorsun herşeyini yer bu :10::10:

Amaaaan unut herşeyi amaaan salla dertleri. Nasıl olsa yeni bir gün doğacak :10::10: :12:
ahaha ne zaman beni melonkoliye bağladınız lan :60: fıtratıma ters benim :52::52::52:
He yaaa, ben hediyesini almisim buluscaz falan, o ayriliyor :57:
Sonra pisman olup yalvariyor :19:
Ama kücüktük yaaaa 16/17 falandik :9:
Iyikide olmamis, bitanecik esimle olmus :16:

aaa delinin zoru neymiş peki :27: sen hediye aldığına göre kavga felan yok ortada

Back
X