• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

hmm lamba açık kalsın sürekli
ben de hep acıktır:6:

Aradaki lamba açık zaten ışık giriyo da ne biliyim ginam uyandım uyuyamadım bi daha deli gibi :53:

Gece uyumak zorundayız ama snde öyle hastalanırız Allah korusun vücut kendni gece yenilermiş ışıkta da uyuma ginam karanlık olması lazm :31:

Aradaki lamba açık zaten ışık giriyo da ne biliyim ginam uyandım uyuyamadım bi daha deli gibi :53:

Gece uyumak zorundayız ama snde öyle hastalanırız Allah korusun vücut kendni gece yenilermiş ışıkta da uyuma ginam karanlık olması lazm :31:

ben bi düzene soksam hem karanlıkta hem erken uyuyacagım da işte ne bileyim:25:

aslında ginam dün bir konu vardı dini inancımı kaybediyorum dıye o konuya yorum attım da
ya ne bileyim bir huzursuz oldum konudan dolayı ondan sonra uyku kaçtı :5: daha girmem öyle konulara :25:

aslında ginam dün bir konu vardı dini inancımı kaybediyorum dıye o konuya yorum attım da
ya ne bileyim bir huzursuz oldum konudan dolayı ondan sonra uyku kaçtı :5: daha girmem öyle konulara :25:

Dini konular yasak dendikçe inadına açılıyor sanki :19::19::19:

ben bi düzene soksam hem karanlıkta hem erken uyuyacagım da işte ne bileyim:25:

Düzene girmek zorunda artık :50:

Aman kuzum takılma bdvde oyun oyna falan boşveeerrrr
Allah korusun o ne demekmiş öyle ya :47:

Hiç yorum bile atmam çnkü karşıyım öyle şeylere inanmayanlara falan :19:

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ginam hiç işim olmaz öyleleriyle ya desitliği bile geçen burda öğrendm o ne diye :53:

Düzene girmek zorunda artık :50:

Aman kuzum takılma bdvde oyun oyna falan boşveeerrrr
Allah korusun o ne demekmiş öyle ya :47:

Hiç yorum bile atmam çnkü karşıyım öyle şeylere inanmayanlara falan :19:

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ginam hiç işim olmaz öyleleriyle ya desitliği bile geçen burda öğrendm o ne diye :53:

kuzum öyle değil de yaşı küçükmüş aklına takılmış inanmak nasıl bir şey inanamamak nasıl bir şey
sorgulamış yani
inanmam için tanısmam gerekmez mi falan dıyor fiziki olarak yani:26:
ben de dedim fiziki görsek anlamı kalmazdı dünyanın ahiretin .
öyle zaten kapatıldı konu.

ben de deisti falan bilmiyordum önceden :6:

Back
X