• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

He ya çok güzel oluyor ben burda yazışıyorum herif arkadan ne yazdığıma bakıyor :27:

Stinin bekretle işi olmaz o da bizden :60:
Bugün yanımda değil ki ama yanımda olmasa da aynı saatler de uyku moduna geçiyoruz ikimizde :27:

ayyyy neler yazıoz kızım okutmasana :60::60:

kutu mutuuuu kırbaç dioz neler dioz :60:

beraber uyuyun beeee ne güzel olur sıcak sıcakkk :1::1:

He ya çok güzel oluyor ben burda yazışıyorum herif arkadan ne yazdığıma bakıyor :27:

Stinin bekretle işi olmaz o da bizden :60:
Bugün yanımda değil ki ama yanımda olmasa da aynı saatler de uyku moduna geçiyoruz ikimizde :27:

:53: :27: gercek mi?

:60: benim kocam olsa derim sen git yatagi isit ben geliyom sonra :52: soguk hic sevmem

Alışkın benimki kırbaç mırbaç lafına :27::27: avatarı görüyor her gün :27::27:

hahah yok be okumaya çalışmaz öyle ne buluyorsun bu kadar tıkır tıkır yazacak diyor bende kadın işi anlamazsın sen diyorum ona :27:

:60: benim kocam olsa derim sen git yatagi isit ben geliyom sonra :52: soguk hic sevmem

ben onsuz oda bensiz hayatta gitmeyiz yatagaaa bence :16: yaaaa beraber ısıtmak o yatağı daha güzel bence :69:

hahah yok be okumaya çalışmaz öyle ne buluyorsun bu kadar tıkır tıkır yazacak diyor bende kadın işi anlamazsın sen diyorum ona :27:
He iyimis :1: sonra demesin benim kariyi yoldan cikariyonuz diye :9:

hahaha :60:

$69621de4-ded7-4a53-8046-7653c57034bd.webp

abooooooo noluyorr burada yaahuuu :53: :17:

Hep sebismek olmaz/cunku :20::60:

olur neden olmasınnn :69:
:52: zaten dünden raziyiz desene :60: bende bi manita yapmam lazim :26: böyle olmuyor

yap bence de cnm o kadar güzel bişi ki insanın bir bekleyennin olması iş çıkışı 1 saatte olsa mutlaka görüşürüz biz geleceğim saati bilio kapıda karsıllıo beniiii eve gittiğimiz zaman bir gidiorummm evi ıssıtmış ben üşimim diee :69:

sende lkırbaclıomusunnn jartiyerliii :23::23:

yap bence de cnm o kadar güzel bişi ki insanın bir bekleyennin olması iş çıkışı 1 saatte olsa mutlaka görüşürüz biz geleceğim saati bilio kapıda karsıllıo beniiii eve gittiğimiz zaman bir gidiorummm evi ıssıtmış ben üşimim diee :69:

jartiyeri aştım ben şekerim yırtık çorap moda şimdi daha vahşi gösteriyor :60:

Tabiki güzel bi duygu.. ama ben bu duyguyu unuttum.sayilir..son sevgilim odunun ta kendisiydi onunla böyle seyler yasayamadim.

$untitled.webp

kızlar bunu aldım nasıl :60:

Back
X