• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

jartiyeri aştım ben şekerim yırtık çorap moda şimdi daha vahşi gösteriyor :60:

vucutcorabı demi bende bayılıorum onlara bende de var :60::23::23:

Tabiki güzel bi duygu.. ama ben bu duyguyu unuttum.sayilir..son sevgilim odunun ta kendisiydi onunla böyle seyler yasayamadim.

cnm yaaa seni hak eden biri çıksın inş en kısa zaaman da karsna :16::16:

vucutcorabı demi bende bayılıorum onlara bende de var :60::23::23:

cnm yaaa seni hak eden biri çıksın inş en kısa zaaman da karsna :16::16:

Insallah cnm.

Ayy ben vücut coraplarini sevmiyom bana seksi gelmiyor :26:

Bilmem o kadarina da gerek yok bence :90:

vallaaa cnm bakacaksın kendineee erkeğineee sexiii olacaksınnn :23::23:

yapmayınca adamlar ucuverio bizden sölemesiii sanaaa sora adamlar gidinceee gitti oluooo :ssz::ssz:

bir kadın erkeği eger seviosaaa istediği kadar sexü olabülüüü benceee :23::23:

yapmayınca adamlar ucuverio bizden sölemesiii sanaaa sora adamlar gidinceee gitti oluooo :ssz::ssz:

Ivit sekai olacaksin ki gözü disari kaymasin :1:

Orasi oyle de ic camasiri reklam cekiminde gibi olmaya da gerek yok bence , herseyi kadinlar yapicak diye bisry yok ki erkekte kadini elinde tutmaya calusicak ona bakarsan :23:

Oyle kiyafetler giydignde adam karsinda atlette gayet bakimsiz bi sekilde durucaksa ne gerek :9:

Orasi oyle de ic camasiri reklam cekiminde gibi olmaya da gerek yok bence , herseyi kadinlar yapicak diye bisry yok ki erkekte kadini elinde tutmaya calusicak ona bakarsan :23:

Oyle kiyafetler giydignde adam karsinda atlette gayet bakimsiz bi sekilde durucaksa ne gerek :9:

ne giycek adam baskaaa eylül allah aşkınaaa jartiyer mi giysin :60::60:

Bigliğin jartiyer çorabını azıcık yırtıyorsun vahşi oluyorsun :27:

Vücut çorabı ayrı kızım benim dediğim başka işte :27::27:
:27: tamam bak bu güzelmis :52:

tabi erkekte biseyler yapmasi gerekiyor :1:

aynen cnm giymen şart :1::1:

hemen netten ekle görmek istiorummm :ssz::ssz:

bunu evde kendin yapıyorsun bacı :27::27:
kullanılmış ama eskimiş çorabı azıcık delik deşik ediyorsun al sana vahşilik :27:
Saçı başı dağıt makyajıda on numara yap bir de kırmızı ruj siyah deri topuklu ayakkabı eline de çek kırbacı ooohhh sabahlar olmasın :60:

bunu evde kendin yapıyorsun bacı :27::27:
kullanılmış ama eskimiş çorabı azıcık delik deşik ediyorsun al sana vahşilik :27:
Saçı başı dağıt makyajıda on numara yap bir de kırmızı ruj siyah deri topuklu ayakkabı eline de çek kırbacı ooohhh sabahlar olmasın :60:

bnm ki makyaj sevmio hele rujdan nefret eder :14::14:

Back
X