• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ben az önce 4 km hizli yürüdüm :52::52:

Geliyom gidiyom kimse yok :26:

Kimseniz olayım yawrular :23::23::23::23:

Ya facebook bi bendemi açılmıyor yoksa sizdede aynı sorun var mı :26:

Deanı izliyordum tabisi :52::52::52:

Ay bende niye açılmıyor bu zıkkım :19::19:

Naptın gezdin mi :52::52:

facen olunca face gel zeynomm gezmedim cnm direk antonyoya gittimm evi topladım biraz yarında temizlik yapmam lazım orda teyzesi gelcek beni görmeeyee :52::52::52:

Culyaaaa bana faceden yazmışsın ama sayfa tam açılmıyor dönemiyorum :14::14::14: mesaj kısmını açamıyorum daha doğrusu face tam yüklenmiyor bile :14::14:

Ay açılmıyor kafayı yiyeceğim :27::27: öyle sayfa açılacak diye ebkliyoruz kedinin ciğercinin camına bakması gibi :27::27:

Deanım aşkım şapşalım dur daha ne bitmesi bitmesin zaten henüz 3. sezondayım :52::52: ben biterse naparım :5::5:
Bekleye durun :9::9: neden acilmiyor acaba..interneti kapatip tekrar ac belki ozaman olur

Anaam kac sezon ki bu dizi :52: nezamandir bakiyon...

Bekleye durun :9::9: neden acilmiyor acaba..interneti kapatip tekrar ac belki ozaman olur

Anaam kac sezon ki bu dizi :52: nezamandir bakiyon...

Yoo başka sayfalarda sorun yok sadece facede virus mu kaptım naptım neyse sonra ilgilenirim.

9. sezon oynuyor canım şuan.1 hafta oldu işte 3 sezon yedim :5::5: ben bu hızla 2 hafta sonra bitirirm o zaman ne yapacağım :14::14:

Back
X