• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:17::17::17: Uğraşıyoruz can sıkanlarla napalım :19: Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik :emir_bebek: :49:

amann boşgeç kuzum yaa ne sıkıyosun canınııı iyiyim balım yaa iş güç uğraşıyorum valla eşimle beraber çalışıyorum ya ben sağolsunbir yığın iş verdi bana :))) onla uğraşıyorum güncelleme falan yapıyorum derken poff yanii :)) hamilelikte iyi çok şükür artık biraz daha rahatladım geçti baştaki sıkıntılar sanırım eve ikinci kız geliyor tam kesin değil ama kız olabilir dedi doktor isim arıyorum onaa bana yardım edin :36::36::36::36:

Neler yaparsın :6::6:

amann boşgeç kuzum yaa ne sıkıyosun canınııı iyiyim balım yaa iş güç uğraşıyorum valla eşimle beraber çalışıyorum ya ben sağolsunbir yığın iş verdi bana :))) onla uğraşıyorum güncelleme falan yapıyorum derken poff yanii :)) hamilelikte iyi çok şükür artık biraz daha rahatladım geçti baştaki sıkıntılar sanırım eve ikinci kız geliyor tam kesin değil ama kız olabilir dedi doktor isim arıyorum onaa bana yardım edin :36::36::36::36:

Hayırlısıyla doğsun canım inşallah :emir_bebek::emir_bebek: Ooo tam bayanına sordun canım isim arşivim var benim meraklıyım isim konusuna :1: Ne tarz isim seversin ?

Neler yaparsın :6::6:

Hayırlısıyla doğsun canım inşallah :emir_bebek::emir_bebek: Ooo tam bayanına sordun canım isim arşivim var benim meraklıyım isim konusuna :1: Ne tarz isim seversin ?

ayy çok sevindim bu işe :))) kızımın adı asya biraz ona uygun olsun istiyorum bide kısa isimler seviyorum şekerim:32::32:

Evet neden eksilersin onu anlamam :19::19: Bana kulittanın yerini almaya çalışıyormuşum muamelisi yaptı. Yardımcı olma amaçlı açtım. Hem kulitta açtı diye başkası açamaz diye kaide mi var allah allah :19::19: Kulittanın topiğinde de ben yardımcı oluyordum ayrıca bilip bilmeden aptal gibi yorum yapmış bir de eksilemiş. Bende ilk eksi repimi ona vermiş oldum. Zorla verdiriyorlar :47:
insanı delirtiyorlar işte:19::19: herkes istediğini açabilr yani o açtı diye sen açamazsn diye söz konusu olamz bnce :20: iyi yağmışsn cnm:13:
boşver bunları sen kuzumm:38:

avatar istek topiği açtım yeni biri gelmiş yazmış kulitta ablamın topiğinin aynısı demiş ve eksi rep vermiş bir de. :19: Bende dedim o avatar arşivi bu istek aynı değil. Bende eksiledim. Hevesimin içine etti :19:

boşver sen şöle sexü bi avatar yap bana :16::16:

kızlar sizler hangi telefonu kullanıyosunuz :6::6::6:

insanı delirtiyorlar işte:19::19: herkes istediğini açabilr yani o açtı diye sen açamazsn diye söz konusu olamz bnce :20: iyi yağmışsn cnm:13:
boşver bunları sen kuzumm:38:

Haketti ama bunu :19::19: :26: Sinirliyken hiç çekilmiyorum :9::9: Senin isteğini yapıyorum hemen canım :38::38:

Back
X