Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uğraşıyoruz can sıkanlarla napalım
Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik
![]()
![]()
merhaba tatlılarr
bide üstüne eksi repbozma sen cnını cnmm bnmm
![]()
Hosbulduk
![]()
![]()
amann boşgeç kuzum yaa ne sıkıyosun canınııı iyiyim balım yaa iş güç uğraşıyorum valla eşimle beraber çalışıyorum ya ben sağolsunbir yığın iş verdi bana :))) onla uğraşıyorum güncelleme falan yapıyorum derken poff yanii :)) hamilelikte iyi çok şükür artık biraz daha rahatladım geçti baştaki sıkıntılar sanırım eve ikinci kız geliyor tam kesin değil ama kız olabilir dedi doktor isim arıyorum onaa bana yardım edin![]()
Merhaba kizlar ben ebru
Neler yaparsın
Hayırlısıyla doğsun canım inşallahOoo tam bayanına sordun canım isim arşivim var benim meraklıyım isim konusuna
Ne tarz isim seversin ?
insanı delirtiyorlar işteEvet neden eksilersin onu anlamamBana kulittanın yerini almaya çalışıyormuşum muamelisi yaptı. Yardımcı olma amaçlı açtım. Hem kulitta açtı diye başkası açamaz diye kaide mi var allah allah
Kulittanın topiğinde de ben yardımcı oluyordum ayrıca bilip bilmeden aptal gibi yorum yapmış bir de eksilemiş. Bende ilk eksi repimi ona vermiş oldum. Zorla verdiriyorlar
![]()
ayy çok sevindim bu işe :))) kızımın adı asya biraz ona uygun olsun istiyorum bide kısa isimler seviyorum şekerim![]()
avatar istek topiği açtım yeni biri gelmiş yazmış kulitta ablamın topiğinin aynısı demiş ve eksi rep vermiş bir de.Bende dedim o avatar arşivi bu istek aynı değil. Bende eksiledim. Hevesimin içine etti
![]()
insanı delirtiyorlar işteherkes istediğini açabilr yani o açtı diye sen açamazsn diye söz konusu olamz bnce
iyi yağmışsn cnm:13:
boşver bunları sen kuzumm![]()
iyilk tatlımm sndn nabrmerhabalarrr kuzumm nabersin bakimm
Iyiyim tesekkur ederim sizler nasilsinizbu guzel sohbete katilmak istedim
iyilk tatlımm sndn nabr![]()
boşver sen şöle sexü bi avatar yap bana![]()
boşver sen şöle sexü bi avatar yap bana![]()
ohh ohh iyi iyi :)iyidir kuzum çok şükür sıkıntı yok çalışmaya devam :))
pek iyi yaptın canımcım napalım iş güç öte yandan hamilelik derken bende böle durumlar hadi bakalım isim bulcaz kızımaa:)))