• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

[video=youtube;8DFe9OHJGAk]http://www.youtube.com/watch?v=8DFe9OHJGAk[/video]

Slmm kızlarrr :ssz:

evet kuzum aslında arın güzelmiş ama benim koca istemezki :))) ben bide ada ismi hoşuma gidiyor onuda begendiremedik beye oda elif istiyor bakalım napcaz:21::21::21::21:

Aslında kız isimlerinde güzeller var elifi de ben beğeniyorum. Burcuyu da :16:
Ama bunlar klasik olanlar tabiki. Modern tarz istersen onlardan da söylerim :12:

bende pek gelemiorumm cnm bi kaç gündür iş güç iyiyim çok şükür yok bir sıkıntım :16:

asya nasıl :16:

ohh ohh iyi olda balımmm asyada iyi küçük hanim keyfi yerinde okuluyla pek mutlu mart 14 tede annemlerin yanına gidecez memlekete çok mutlu o yüzden dedesiyle aralarında ayrı bir aşk varda :16::16::16::16:

Aslında kız isimlerinde güzeller var elifi de ben beğeniyorum. Burcuyu da :16:
Ama bunlar klasik olanlar tabiki. Modern tarz istersen onlardan da söylerim :12:
elif aslında çok güzel bi isim ama etrafta var koyanlar o yüzden istemiyorum onu biraz daha farklı olsun hoş gelsin istiyorum ama hiçbi ismide tam anlamıyla begenemiyorum:14:

elif aslında çok güzel bi isim ama etrafta var koyanlar o yüzden istemiyorum onu biraz daha farklı olsun hoş gelsin istiyorum ama hiçbi ismide tam anlamıyla begenemiyorum:14:

Yüsra ismini de çok beğeniyorum. Anlamı da güzel :21:

Back
X