• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

sen ne koyucan bakım kuzumm
Benim aklimda cok isim var :52: ben eski isimleri cok begeniyorum.mesela sunlar:
Kiz: eda, ela, ecrin,bedia,berrin,yaren,yelda,ceylin,esin,eslem,yaren,azra,
Erkek:kaan,kayra,efe,berat,enes,eldar,can,berke,utku
Ben birer tane buldum içime de çok sindi allahım kısmet etsin de koyayım inşallah :21:

Senin için aradım, taradım, buldum, düzenledim :21:

Insallah cnm rabbim herkese annelik babalik duygusunu tatmayi nasip etsin ve bizlere hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin.

Son düzenleme:

Bunları bulabildim :44::43:

$jul2-a.gif

$jul2.gif

$jula.gif

$jul.gif

Benim aklimda cok isim var :52: ben eski isimleri cok begeniyorum.mesela sunlar:

Insallah cnm rabbim herkese annelik babalik duygusunu tatmayi nasip etsin ve bizlere hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin.

Amin canım cümlemize. Utku benim bulduğum isim :21:

ooooo sende isim çokmuşş aişretmi kuracan kısss bu ne kadar isim :)))))))))))))))))):1::1::1::1::1::1:

bende işte sininki gibi uyumlu olsun istiyorum asya ile ama şuana kadar bulamadım ölee :( aslında asya & ada bence gayet hoş ama adamcağıza beğendiremedim:)

Erkeklere beğendirmek kolay değil canım zaten illa laf söylerler :1::1: Evet Ada uyumlu aslında :12:

BNM esmimide özelden yollucam sanaaaa böle memelerimi hoplat :60:

Hoplatma özelliğim yok canım bu resmin orjinali ışıltıydı kestim biçtim kendi öyle oldu şansına :60::60:

Sahibine göre olmuş :27:

Back
X