• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

kizlar size iyi sohbetler ben yatiyim sabah spora gdicem nasipse :) iyi gecelr sevgiyle kalin

:-) :-) :-) ohhh hamarat kizce :-) az bende yapsam ne iyi olur he :-) canim biz tanismadik sanirim :-) ben kendimi tanitmistim.. sende tanitirmisin :-)
Bende 3 gün oldu baslayali :9: okadar hamarat degilim yani :1: ben 24 yasindayim, bekarim, almanyada yasiyorum, coluk cocuk yok, trakyaliyim :31:

Son düzenleme:
:-) :-) daha ne cikardi o sinirle ortaya bilemedim :-). Pendik canim sen peki? Yad kac isim nedir? :-)

Beylerbeyinde oturuyorum ist de köprüden önce son çıkış :60:
Ama şuan antalyaki evdeyiz 22 canım yaşım memnun oldum :16:

Bende 3 gün oldu baslayali :9: okadar hamarat degilim yani :1: ben 24 yasindayim, bekarim, almanyada yasiyorum, coluk cocuk yok, trakyaliyim :31:

Masallahhhh :-) :-) olsun oda bisi bak ben yapamiyom usengeclikten :-) abee sende bendensin bea :-) annem benim edirneli :-)

Masallahhhh :-) :-) olsun oda bisi bak ben yapamiyom usengeclikten :-) abee sende bendensin bea :-) annem benim edirneli :-)
Göbis lazim gitsin, sende üsenme yap azcik spor bak bi tavsiye veriyim squat yap :52::9: marı ben edirneyi cok severim :16: aslinda memleketin heryerini severim :1: bende lüleburgazdan

Evet seni yalniz birakmamliyiz :1: bana kalsa evlenirim de sevgülü yok malesef :9: kismetim cikmadi henüz

Olur hepsi acele etmeyin hanımlar tadını çıkarın bekarlığın bana bakın ben evlilikten korkuyorum saklayamam yani boyfriendimle takılıyoruz öyle aynı evde :9:

Olur hepsi acele etmeyin hanımlar tadını çıkarın bekarlığın bana bakın ben evlilikten korkuyorum saklayamam yani boyfriendimle takılıyoruz öyle aynı evde :9:
Ne yalan söyliyim cnm ya bende tadini cikariyorum :12: geziyorum tozuyorum egleniyorum. Annem hep diyor baba evinde merkiniz neDe varsa yapin yarin öbürgün kocaniz nasil biri olur bilemeyiz.. hakli kadin valla.

Back
X