• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Hic bir sekilde iletism kurma face twitter gibi sosyal medyadan sil engelle hic bir sekilde sana ulasmasini engelle ki anlasin istemedigini:-)
Sosyal.medya yok zaten bende. Whatsappten konusuyor genelde. Engelliyim dimi en dogrusu olur. Sagol cnm :38:

juliam,topicin hayirli olsun canimmm :16::16:

gec oldu biliyorum ama inan vaktim yoktu :26:

Son düzenleme:
Evet evet son ruby olanmış baktım şimdi

Hadi bunun karısı güzelde jenseninki ne öyle ya :19: normal bi güzelliği var bu kadın jenseni hak etmek için ne yapmış olmalı :27::27::27: vayy anasını yaa :19::19:

AHhahah bu ne sinir böyle :27::27: geliyorum :10:

Yapmış işte bişiler kapmış jenseni :14::14:

jj'de oldu tamam artık

Jaredin da 2. bebeği oldu büyüğü de çok tatlı :emir_bebek::27:

Yapmış işte bişiler kapmış jenseni :14::14:

jj'de oldu tamam artık

Jaredin da 2. bebeği oldu büyüğü de çok tatlı :emir_bebek::27:

Çok merak ettim ayol büyük bir iyilik yapmış olmalı :60: kimin duasonı aldı ayol.Kaymağı götürüyor yeminlen :27:

AMMA yerinde olmak istemezdim yoks akafayı yerim o akdar yakışıklı bi kocam olacak sokağa çıkartmam ayol :60:

Evet şuan jaredi inceliyorum hiç bakmamıştım :1: diziden sonramı evlenmişler önceden mi :26: yanı dizidemi tanışmışlar ki :26:

Herkeseee iyi gecelerr bol muhabbetlerr :16:

Çok merak ettim ayol büyük bir iyilik yapmış olmalı :60: kimin duasonı aldı ayol.Kaymağı götürüyor yeminlen :27:

AMMA yerinde olmak istemezdim yoks akafayı yerim o akdar yakışıklı bi kocam olacak sokağa çıkartmam ayol :60:

Evet şuan jaredi inceliyorum hiç bakmamıştım :1: diziden sonramı evlenmişler önceden mi :26: yanı dizidemi tanışmışlar ki :26:

Dizide tanışmışlar ondan snra evlendiler

Amerikalılar rahat hatunlar anacım bizim gibi kıskanç değiller :27::27:

Back
X