• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Elma sirkesine basladim bu sabah bir bardak ilik suyun icine 2 yk sirke cnm :16:

evet oda olur mantıklı...maydonozlu su buda etkili yağ yakıyor... hergün birini yapsan mesela oda güzel olur.

sigaradan da uzak durmak gerek içmemelisiniz kıızlarrrrrr:20:

bunu yapınca nolyr yani kilo verme açısndan:ssz:

:ssz::ssz::52::44::44:

cuma gümü işten çıkınca alışverişe gittim bir de yemek yedim ama böyle aile yeriydi dede kasada oğlu dönerin başında adamın kızı da servis yapıyor falan çok hoşuma gitti :1: oturdum biraz sanki evdelermiş gibi kendi hallerinde muhabbetler :1::1::16::16:

evet oda olur mantıklı...maydonozlu su buda etkili yağ yakıyor... hergün birini yapsan mesela oda güzel olur.

sigaradan da uzak durmak gerek içmemelisiniz kıızlarrrrrr:20:

AAAAAAAAA sigarayıda mı bırakcaz ben günde 3 tane falan içiorum ya :31:

cuma gümü işten çıkınca alışverişe gittim bir de yemek yedim ama böyle aile yeriydi dede kasada oğlu dönerin başında adamın kızı da servis yapıyor falan çok hoşuma gitti :1: oturdum biraz sanki evdelermiş gibi kendi hallerinde muhabbetler :1::1::16::16:

:16::16:ne güzl ya sıcacık ortam:31::31::31:
nasl gidiyr pki tatlm:38:

AAAAAAAAA sigarayıda mı bırakcaz ben günde 3 tane falan içiorum ya :31:
az içiosun bırakabilmen için büyük avantaj canım ..bu arada benim kocişin doğum günü bugün pasta yapam diyorum ama köpüşüm yüzünden sıkıntılıyım böhüah

az içiosun bırakabilmen için büyük avantaj canım ..bu arada benim kocişin doğum günü bugün pasta yapam diyorum ama köpüşüm yüzünden sıkıntılıyım böhüah

hazır alsan cnm olmaz mı teelefonla sipiariş versen :8::8:

demi ama ya :16::16: nevr neyk yani :34:

iyi çok şükürr ne olsunnn:16::16:

ilaç içiyorum da yan etki yaptı sanırım kalbim sıkışıyo ter basıyo mide bulantısı baş dönmesi falan :26::26:

hazır alsan cnm olmaz mı teelefonla sipiariş versen :8::8:
ya aslında bende düşündüm ama benim eşim emek verilene herşeyi dah çok seviyor öyle dah mutlu olucak ..o benim doğum günümde bütün tanıdığı tanımadığı arkadaşlarıma ulaşıp doğum günümü kutladıklarını gösteren yazı ve fotoraflarında noluşan bi video hazırlayıp izletmişti benim yapacaklarım çok küçük ve emeksiz durucak onunkinin yanında :25::25:

iyi çok şükürr ne olsunnn:16::16:

ilaç içiyorum da yan etki yaptı sanırım kalbim sıkışıyo ter basıyo mide bulantısı baş dönmesi falan :26::26:

:29:
ne ilacı doktora git cnm :26::30:

:29:
ne ilacı doktora git cnm :26::30:

regl olmadığım içi dr vermişti içmemiştim daha hiç ama yine 2 ayı geçti diye dün başlıyım dedim de kötü yaptı biraz devm ederse bırakıcam ilacı :26::30::30:

ya aslında bende düşündüm ama benim eşim emek verilene herşeyi dah çok seviyor öyle dah mutlu olucak ..o benim doğum günümde bütün tanıdığı tanımadığı arkadaşlarıma ulaşıp doğum günümü kutladıklarını gösteren yazı ve fotoraflarında noluşan bi video hazırlayıp izletmişti benim yapacaklarım çok küçük ve emeksiz durucak onunkinin yanında :25::25:

bnm antonyo hiç sevmez böyle d.günü falan bnm zorumla kutlarız :60:

Kızlaaaaaaarr ben artık çıkıyorum şansımı deniycem artık yapcak bişi yok...öpüyorum sizleri :16::16:

regl olmadığım içi dr vermişti içmemiştim daha hiç ama yine 2 ayı geçti diye dün başlıyım dedim de kötü yaptı biraz devm ederse bırakıcam ilacı :26::30::30:

devm ederse doktorda git cnm :30::29:

Back
X