julia ve melekleri

Sen hala buradamsın :60:

Tamam tamam hadi beraber gidelim bende çıkacağım 1..2..3. diyince atla :27::27:

:17::17::17: Gitcem de muhabbeti bırakamadım valla :60:

Hadi kaçtım sen arkamdan kötü konuşmazsın :38::38: güvenecek dost herşeye bedeldir :kkk:

Evet oyle valla bazen insan bütün gün bunaliyor burda rahtliyor

Kesinlikle canım ya ciddi sorunlardan sıyrılıp havadan sudan çene çalmak çok iyi geliyor :1:

uuuuu nico bunu okumadı sanırım :D:D:D:52::52::52::52::52:

Oooo kaçarmı ondan dedimya çok fenadır o okudu cevap bile vermiş.Bak gördün haklı çıktım burada dikkat edilmesi gerekn kişilik kesinlikle niko nereden çıkacağı belli olmuyor mesela :27::27::27:

Oooo kaçarmı ondan dedimya çok fenadır o okudu cevap bile vermiş.Bak gördün haklı çıktım burada dikkat edilmesi gerekn kişilik kesinlikle niko nereden çıkacağı belli olmuyor mesela :27::27::27:

Seni kurnaz tilki :60:

Kesinlikle canım ya ciddi sorunlardan sıyrılıp havadan sudan çene çalmak çok iyi geliyor :1:

Oyle oluyor ya ee sen nabiosun nasilsin

Dikkattt nico çıkabilirrrrrr :52::52::52: ozaman kuş dili konuşalım heheehehe :52::52::52::52:

Enee ne güzel bende genetik müh. 1. sınıf terk :ssz:

İnsanları kötü emellerime alet etmeyeyim diye bıraktım :27::27::29:

aaaaa yaaa bir tanıdık vardı o da tezini hazırlıyordu bıraktı gitti hostes oldu :S Ne var ki bu genetik müh. aaa ::ssz: çok zevklidir eminim benimde bitirme konum gdo du :D:1::1::1:

Back
X