- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
evlenıyomusun seneye yoksa![]()
yokk nerdeee

sevgilim başka şehirde okuyorda nasipse bu yıl okulu bitiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenıyomusun seneye yoksa![]()
tmm korusunlar ona bişy demyrm ama bu kadrda olunmaz bide şu gerçek var herzamn onlar yanımızda olamazlarki![]()
yokk nerdeee
sevgilim başka şehirde okuyorda nasipse bu yıl okulu bitiyor![]()
Allah kavuştursunn tez zamanda canım daha askerlik falan avrdır zaten
sevgili varda burda değil seneye acısını çıkartıcaz inşallah
ahahaahbnde kız kardeş yada abla isterdim :2: sevgilimin 2 ablası var onlarla artık
![]()
tmm korusunlar ona bişy demyrm ama bu kadrda olunmaz bide şu gerçek var herzamn onlar yanımızda olamazlarki![]()
,
diğer topictede bu konuyu konuşmuştukk hala sıkıyolarmı seni canım ? :26:
evde kaçan kızların çoğu böyle aileler yüzünden kaçıyo galiba ya Allah korusunda daha büyük kayalara çarpıyolar sonra zaten![]()
SEVgilin olduğunu biliyorum yaw![]()
Yok anacım erkek tarafıyla çok içli dışlı olma.İçinde kalsım o kardeş sevgisi ama olma
İşte hep o kısmı atlıyorlarbir gün yalnız kalacaksın seni sardıkları pamuklardan arınman gerekcek
SEVgilin olduğunu biliyorum yaw![]()
Yok anacım erkek tarafıyla çok içli dışlı olma.İçinde kalsım o kardeş sevgisi ama olma
İşte hep o kısmı atlıyorlarbir gün yalnız kalacaksın seni sardıkları pamuklardan arınman gerekcek
tamam o zaman
öyle tabi zamanla görücez herşeyi şimdi çok nadir görüyoruz birbirimizi sonuçta:18::18:
yani şimdi ben sıkıntıya fazla gelemyrum zorluklara fln hayat acımasız ama![]()
,
yok bacım
aynı sıkıyorlar hala
yani demi en sert kayaya çarpıyrsun hata yapa yapa öğrenecksn ama böylede kısıtlanmz dışardki hayatı öğrenmek gerk içerden korunurken nasl olck zatn ben tamamyle salsınlarda demyrum sadce birz nefes alayım yeter![]()
amin canım bakalım işte karışık işlerrr
senin var mııııııı :123:
söyledim başka şehirde okuyacm ama pek bişi demyrlar ama pek gönülleride yok açıkcasıBoşver ne kadar uzaklık o kadar mutlulukben aynı mahllede oturduğum halde 6 ayda bir görüşüyorum
çok iyi insanlar ama en güzelide böyle
ah yawrucum hemde ne insanlar var.Ama ünini kazan başka bir şehirde oku en güzel tecrübe o.Gönderir mi ailen
hiç konuşmuşmuydun ailenle ? bu konuda ?
konuşmadıysan güzelce konuş derim yani bu şekilde bunalım gitmez yani canım yaa
sözlüydüm ben söz attık mayısta 1 sene olacaksonrada bi iki kere denedim başkasıyla alışamadım yaapamadım sonra derslere verdim kendimi iş güç gidiyo öyle
![]()
sagol tatlimben aslinda muhabsebeciyim ama sekreterlikte yapiyordum. Burasi yeni oldu benim icin
![]()
merhabaaaaMerhabaaaaa kizlarrrr![]()
İnşAllah canımdamlacım inş. çözülür bu sorun en kısa zamanda ya
evmakinesii selaammm
benim iş biter iyi akşamlar size kızlar![]()
damlacım inş. çözülür bu sorun en kısa zamanda ya
evmakinesii selaammm
benim iş biter iyi akşamlar size kızlar![]()
merhabaaaa
İnşAllah canım
iyi akşamlar![]()
Ben calismaya basladim cnm hetalde az yemek ve cok hareketten dolayi verdimnasıl verdiniz banada söylesenizeeee![]()
Günaydınn iyiym cnm sen naslsınİs bitmis pantera gider yaniiimerhaba canimm gorusuruzzz
![]()
Merhaba tatlim nasilsin![]()
Ben calismaya basladim cnm hetalde az yemek ve cok hareketten dolayi verdim