Jumbo çelik tencere setinde kararsizim

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
Kızlar çelik tencere seti almak istiyorum ama karasız kaldım.Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.

Ben matrix modelini beğendim ama kapağı zor tutuluyor,yani elimiz kapağın çelik kısmına değer ve yanar diye düşünüyorum.Matrix modeli budur;

Majestik modeli ise çok klasik geldi ama kullanışlı görünüyor
Eki Görüntüle 164100

güle güle kullan canım
kapağın tutma yeri kısa olduğu için kapağı tutarken, elimin tencerenin kapağına değmesinden korkuyorum ben. yani tencerenin kapağının ısınan metal kısmına değerse el yanabilir dedi annem

Konunuz icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir.

bundada kesinlikle 1.resim matrix çok değişik ve güzel görünüyor bende nerde böyle değişik modeller var onlar hoşuma gidiyor

canım bende aynı şeyde kararsızım bende jumbonun çatal kaşık bıçak set kampanyası var ordan alıcam eğer almadıysan bi göz at derim çookk ucuza geliyor. normalde setin içinde ikincisi var ama üstüne biraz fark verip değiştirebiliriz dediler bende çok kararsız kaldım ama sanırım ikinciyi tercih edicem bana da elim yanarmış gibime geliyor ben biraz dikkatsizimde

evet cnm bende çok dikkatsizim kesin yakarım bi yerlerimi

sen hangi çatal bıçak takımını beğendin?
fiyat ne kadar sölediler? ben çok araştırdım da bakalım uygun bulabilmişmiyim

Benimde 2 senedir jumbonun düdüklü tenceresini kullanıyorum ama hiç menmun kalamadım ne yazıkki

evet cnm bende çok dikkatsizim kesin yakarım bi yerlerimi

sen hangi çatal bıçak takımını beğendin?
fiyat ne kadar sölediler? ben çok araştırdım da bakalım uygun bulabilmişmiyim

canım 9400 ı beğendim ben parlak olanı. sekiz parça tencere seti. 6 kişilik çay seti takımı tepsisi kahve fincan seti ve cezve takımı 1650 dediler. hemde on taksit yaparız dediler. bana iyi geldi fiyat. işte bazı değşikilikler yapabilirsin dediler tencere farkını verirsen değişik olur dediler.
yada çay tabağı 12 tane alabilirsin bardak almayabilirsin dediler.

çeyizimin ilk parçası olucaklar kısmetse heyecanlıyım ondan

hayırlı olsun cnm
bende kendi aldığım fiyatlara bakıp sana yazarım,en azından karşılaştırmış oluruz

herhalde ortada şuan nişan söz düğün yok :9 yeni çeyiz yapmaya başlıyorsun.hayırlı olur inş

ben de matrix seti kullanıyorum. gayet memnunum nie eliniz yansın canım hafif kapak zaten. parmak ucuyla tutar kaldırırsın.

evet canım daha yok birşey ama çalışıyorum kendim almak istedim herşeyimi onun için yavaş yavaş başlıyorum bakalım.

bende merak ettim canım seninkini bakalım ucuz mu aldık pahalı mı

evet canım daha yok birşey ama çalışıyorum kendim almak istedim herşeyimi onun için yavaş yavaş başlıyorum bakalım.

bende merak ettim canım seninkini bakalım ucuz mu aldık pahalı mı

cnm sen aldınmı? daha almadın dimi? ben istanbulda oturuyorum. her yeri gezdim en uygun veren yerden alıyorum diye düşünmüştüm. ben nakit aldığım için extra indirim yapıolar

mesela bnm çatal bıçak takımının fiyatı aklımda , sen tek alınca çatal bıçağı veya tencereyi ne kadara veriyorlar? istersen özelden de konuşabiliriz

Son düzenleme:

canım burda bitek jumbo vardı ondan merak ettim acaba nasıl diye. yok canım almadım daha ama buradan alıcam istanbulada çok sık gidiyorum ama kampanya biter diye beklemeye cesaret edemedim canım yanlış hatırlamıyorsam 1100 civarında falandı çatal bıcağı sanırım. bende nakitte değişmez dedi bende taksitli olsun bari dedimm
canım ben yüz mesajı geçmediğimden özel mesaj atamıyorum

cnm çok az kalmış 100 mesaja gelmene ha gayret belkide bu akşam doldururuz ne dersin

buarada bende sana bnm beğendiğim modeli ve fiyatını söleyeyim özelden :) senin aldığın fiyatın yarısı neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…