bnde amboss(jumbonun yan ürünü)un majestic tencere seti var günlük kullanıyorum çok memnunum.
teşekkürler an architect
peki kapağı tutarken elin yanmıyor mu?
Kızlar çelik tencere seti almak istiyorum ama karasız kaldım.Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.
Ben matrix modelini beğendim ama kapağı zor tutuluyor,yani elimiz kapağın çelik kısmına değer ve yanar diye düşünüyorum.Matrix modeli budur;
Eki Görüntüle 164099
Majestik modeli ise çok klasik geldi ama kullanışlı görünüyor
Eki Görüntüle 164100
evet cnm bende çok dikkatsizimkesin yakarım bi yerlerimi
sen hangi çatal bıçak takımını beğendin?
fiyat ne kadar sölediler? ben çok araştırdım da bakalım uygun bulabilmişmiyim
cnm ben mutfakta baya acemiyim deben de matrix seti kullanıyorum. gayet memnunum nie eliniz yansın canım hafif kapak zaten. parmak ucuyla tutar kaldırırsın.
hayırlı olsun cnm
bende kendi aldığım fiyatlara bakıp sana yazarım,en azından karşılaştırmış oluruz
herhalde ortada şuan nişan söz düğün yok :9 yeni çeyiz yapmaya başlıyorsun.hayırlı olur inş
evet canım daha yok birşey ama çalışıyorum kendim almak istedim herşeyimi onun için yavaş yavaş başlıyorum bakalım.
bende merak ettim canım seninkini bakalım ucuz mu aldık pahalı mı
cnm sen aldınmı? daha almadın dimi? ben istanbulda oturuyorum. her yeri gezdim en uygun veren yerden alıyorum diye düşünmüştüm. ben nakit aldığım için extra indirim yapıolar
mesela bnm çatal bıçak takımının fiyatı aklımda , sen tek alınca çatal bıçağı veya tencereyi ne kadara veriyorlar? istersen özelden de konuşabiliriz
canım burda bitek jumbo vardı ondan merak ettim acaba nasıl diye. yok canım almadım daha ama buradan alıcam istanbulada çok sık gidiyorum ama kampanya biter diye beklemeye cesaret edemedim canım yanlış hatırlamıyorsam 1100 civarında falandı çatal bıcağı sanırım. bende nakitte değişmez dedi bende taksitli olsun bari dedimm
canım ben yüz mesajı geçmediğimden özel mesaj atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?