Jumbo çelik tencere setinde kararsizim

cnm çok az kalmış 100 mesaja gelmene ha gayret belkide bu akşam doldururuz ne dersin

buarada bende sana bnm beğendiğim modeli ve fiyatını söleyeyim özelden :) senin aldığın fiyatın yarısı neredeyse

hadii yaa o kadar fark ediyor mu yaaa ne zmaana kadar bu kampanya acaba canım yaa istanbula çok sık gidiyorum ama kampanya biter diye korktum vallaa
evet canım yaa az kaldıı bu gece doldururuz belkii

sen 1330tl lik çatal bıçak takımı için mi 1100tl mi fiyat aldın? yoksa 1100 tl kampanyadaki set içinmi

canım bana set içi dediler ki çatal kaşık bıçak setini %25 indirimli veriyoruz tencere setini aynı fiyata işte çay tabaklarına bardaklarını cezve takımını türk kahvesi seti ve tepsi hediye dediler bana.

işte 1100 lira çatal kaşık bıçak setine 550 lira tencere setine diğerleri hediye oluyo toplam 1650 dediler ki bilmiyorum size göre nasıl fiyatlar ama bana uygun geldi ki yada kampanya diye aldanıyorum

canım fiyatlar çok iyi bence. bana bu kampanya fiyatı dediler ve ne olursa olsun jumboda başka indirim yapamıyoruz dediler. nakitte bile %5 en fazla yapıyoruz dediler bence kaçırma canım fiyat bana iyi geldş. ama şöylede birşey var ben sadece internet ve burda ki fiyatları biliyorum

benimkine göre çok iyi bi fiyat ama

ben olsam matrix modelini alırdım. değişik ve şık duruyor. başta biraz acemilik çeksen de alışırsın kullana kullana.

dün aradım çatal bıçak takımını ayırttım bile ama hala tencere ve tabağa karar veremedim

Matrix çok hoşuma gidiyor almışsan deneyimini paylaşabilirmisin. Ben günlük çatal bıçak takımımı jumbodan aldım. 550 tl verdim. Açıkçası bu kadar uyguna takım sattığını bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…