K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de bu diyete başladım .başım dönüyor.sabah yedikten sonra pilav nohut turşu ayva elma ve etiform yedim .ben çok yiyip az kilo alanlardanım.bünyem yemeye alışık.o nedenle zorlanacağım.58 kiloyum.ve 55 olmalıyım.
arada yediklerim çok mu sizce?

selam arkadaslar ben bugun aranıza yenı katıldım.k flakesle ben daha oncesınden 2 haftada 2 kılo vermıstım . bence kırmızı meyvelı olanın tadı cok guzel.şimdi 61,3 kıloyum ve 53 kılo olmam lazım . vermem gerekn 8,5 kg var.vucudum armut tıpı . üst tarfım ince alt tarafım orantısız sekılde buyuk . bende bugun yarım yağlı süt aldım . yarın sabah başlıcam inşallah. birde elma sirkeli ballı su içiyorum . ama zayıflıyacagım yerde günden güne 100 er gr alıyorum . sabah olmasını iple çekiyorum .

bu sabah tartıldım.57.1im.dün çok başım dönmüştü.bakalım bugün nasıl geçecek.bayağı şişkinlik vadı hafta sonu çok yemiştim.sanki 1 kg verdim:) ama süper sonuç .buradan yazmaya devam edeceğim.

aaa kızlarr ben niye fark edememişim burayı acaba bilmiyorumkismile neyse bende yazındı kullandım hatta eşimle beraber kullandık sabah bide akşam günde 2 kase olaraktı ve inanın ben 5 kilo verdim üstelik 2 hafta olmadan diyebilirim ..
meyvelisini çok sevdim sadesi biraz bayıyo beni ...
ama verdiğim kilolar kış geldi heralde koruyamadım geri geldi bugün yine başlıyorumm guclubacismile

ben 1 senedir kullanıyorum sıkıldım artık günde iki öğün hele , hiç yiyemem galiba

bende aldım ama bimimkinden aldım denemek için .daha önce bunu almıştım ve atmıştım kutuyu.sütü sevmiyorum.yoğurda karıştırıyorum.ama sabah erkenden od midemi bulandırıyor..
işyerinde çorba falan içerken içine döküyorum çok güzel tutuyor.hem ekmek yememiş oluyorum..
ama akşamları sadece buna dönemedim.
bir an önce onu başarmalıyım...

çok tebrik ederim seni azmin için:)motivasyonun hiç kaybolmasın ve hep istediğin kiloda kal ömür boyu :)) ben hala şişmanımmmmm senağlamasenağlama sana canı gönülden bu kupayı gönderiorum :hooray: klava:banada bu gelsin..ehehehee

bugün 2.günüm 2 kere k flakes dışında 2 etiform 2 elma 1 ayva 1.5 porsiyon mantar çorbası ve salata yedim.çok açım çok şiştim ama nasıl oluyorsa.bende bayağı halsizlik yaptı.bebeğim var sütüm de azaldı.
sadesini yiyorum be bay geldi.bitterini alsam kızlar sakıncalı olur mu?mantıken diyet yapıyorsun ama bitter çukolata yiyorsun garip geldi sorayım dedim.
teşekkürler

betül19 bende seninle aynı başladım dün bir bugün iki gerçekten zor ben çikolatalısını yiyorum çok güzel

ayrıca benimde mart 12 dogumlu kızım var bende emziriyorum orda takip ediyorum sizleri.ben sabah öglen yiyorum arada elma yedim biraz yogurt yedim akşam yemekte fırında patates kıymalı bezelye bi tabak 3 dilim kepek ekmek çok yerken bi anda kısamıyorum ben

Ya beni tanıyor musun?topikten.nasıl sütün var mı?benim sıpa emmiyorama ben inatla sağma makinesiyle sağdım hala sağıyorum.bu diyet biraz azalttı ama napıyım.ben de öğlen bayağı yedim bu yediklerimin üstüne bir de yoğurt da yedim.ve 1 elma daha bu sabah 58.1den 57.1e düşmüştüm.tabi şişkinlik de vardı.bakalım yarın kaç olacağım.sen kaç kilosun bu sabah tartıldın mı?kolay gelsin ize:sm_cool:

evet tanıyorum sütüm var şükür yetiyo kızıma benimki emiyor biz bebek emziriyoruz hemen acıkıyoruz benim 1.68 boyum 59 kiloyum 55 54olmak istiyorum dünden beri tartılmadım pazartesi tartılacam bakalım vermişmiyim tartıyı kaldırdım ilk defa inş verirriz kiloları

kntszmlgm hadi sana kolay gelsin inşallah zayıflarsın.biribirimizden haberimiz olsun.yazışalım.nasıl gidiyor diyet?bu gün neler yedin?arkadaşlar tekrar merhaba.bu sabah 3.gün olarak 58.1den 56.7e düştüm.
ancak bu k flakes diyeti beni her anlamda mahfetti.bitkinim.ayaklarım titriyor.sanırım hstalanacağım.bugün evde temizlikçi bayan var.ben de evi dolapları falan düzeltiyorum dolayısıyla bu diyete ara verdim bu günlük.yarın devam ama inşallah.
gücüm yerine gelsin diye malesef bayağı yedim.yarın 57.0 olsam bana yeter.bu diyete 2 gün yapıp bir gün ara vrecğim.bakalım.54kilo olmak istiyorum.
gideyim temizliğe devam edeyim.iyi zayıflamalar.

bugün dayanamadım tartıldım sabah bi kilo vermişim 58 olmuşum sabah k flakes arada elma yogurt öglen k flakes arada bi tabak dolusu kısır yedim akşam fırında balık salata 2 dilim kepek ekmegi.diyeti tam yapsan iyi olurdu malesef ben çok gezerim gezmeyim bu hafta dedim ama yarın ve cumartesi gezmem var bakalım diyet ne olacak az yemeye çalışacam.temizlikte kolay gelsin yediklerii eritmişsindir.

bence 2 hafta sürekli yapmak bünyeyi kötü etkiler.ben dura dura uzun süre yapcam.hep beraber görcez.eeeeee sen niye mart annelerinde hiç yazmıyordun?temizlik bitti.çok teşekkürler:icecream:

hamileyken eşim istemedi üye olmamı internet ortamında hiç bişeye üye olmadım bende hep okurdum dogumları herşeyihamilelik sürecini ama bazı arkadaşlar yoklar neden yoklar anlamadım merak ettim ama kimse yazmamış şimdi yazdıgımı bilmez buda kız kardeşimin üyeligi ordan yazıyorum.inş veririz kiloları fazla yok ama bel bölgesi beni çok rahatsız ediyo

hamilelik döneminden bazı arkadaşlar mı yok demek istedin anlayamadım?
ben de gögüs var.çok büyük bence.bir de karın.ee listen nerde ne yedin sabah kaç çıktın?
ben.sabah itibariyle57.1.benim kilo değişimim çok olduğu için ben sadece sabahlarınkini yazayım.pztesi başladım 58.1le şimdi 57.1.eh iyi
sabah k flakes-süt 1 elma yarım etiform
öğle mercimek çorbası ve bol salata yarım etiform 1 elma çay
ara 3 kurabiye
akşam k flakes-süt nescafe
aslında iyi gidiyordum ama pastaneye gittik okuldaki arkadaşlarla ve ortada duran kurabiyeden 3 tenecik yedim
yarın sabah hedef9
gerçek hedefimde 54.hadi bakalım.
kib

evet hamilelik dönemindeki arkadaşları sormuştum.bugün sabah k flakes arada 1 elma 12 gibi k flakes sonra gezmeye gittim fellak köfte tuzlu pastalarda yedim tatlı yemedim akşam 1 galeta unlu börek yedim salata 58 kiloyum

evet kimi arkadaşlar yok.sen pazartesiden bieri hiç vermedin mi?
ben dün gene k fsakes yedim.bugünde devam etcem.ben 56.5e düşmüşüm sabah.çok mutlu oldum.
akşama canım et kavurma istiyor.kendimi ödüllendirsem bişey olmaz de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…