Buralara uğramayalı bayaa zaman olmuş kızlar nasılsınız ?
Ben 64 kilolardan 57 kiloya düştüm. K-Fleks'le denediğim rejimde başarılıydı ama bir süre sonra bozmuş sıkılmıştım, birde telaşlarım sıkıntılarım vardı ara vermiştim rejime. Son 1-2 ayda yürüyüşle beraber yediklerime oldukça dikkat ettim. Ama asla şunu bunu yemeliyim gibi bir listeye uymadım sadece sebze, ızgara, salata daha sık tükettim. Ve inanılmaz bir şekilde 57 kiloya düştüm. Çok mutluyumİnanırmısınız şuan önceden sıkı sıkı olan pantalonlarımdan bazılarının düşmesini ve fermuarını açmadan aşağı doğru çekince çıkıyor aklinialirimsmile Darısı isteyenlerin başına diyorum. opuyorumnanaktan
Vee şunuda eklemek istiyorum ki yürüyüş en güzel spor. Ben kulağıma müzik takarak yürümeye başladım sanırım o yüzden sıkılmadan uzun süre yürüdüm , sizede tavsiye ederim. :lepi:
ayrıca benimde mart 12 dogumlu kızım var bende emziriyorum orda takip ediyorum sizleri.ben sabah öglen yiyorum arada elma yedim biraz yogurt yedim akşam yemekte fırında patates kıymalı bezelye bi tabak 3 dilim kepek ekmek çok yerken bi anda kısamıyorum ben
bugün dayanamadım tartıldım sabah bi kilo vermişim 58 olmuşum sabah k flakes arada elma yogurt öglen k flakes arada bi tabak dolusu kısır yedim akşam fırında balık salata 2 dilim kepek ekmegi.diyeti tam yapsan iyi olurdu malesef ben çok gezerim gezmeyim bu hafta dedim ama yarın ve cumartesi gezmem var bakalım diyet ne olacak az yemeye çalışacam.temizlikte kolay gelsin yediklerii eritmişsindir.
hamileyken eşim istemedi üye olmamı internet ortamında hiç bişeye üye olmadım bende hep okurdum dogumları herşeyihamilelik sürecini ama bazı arkadaşlar yoklar neden yoklar anlamadım merak ettim ama kimse yazmamış şimdi yazdıgımı bilmez buda kız kardeşimin üyeligi ordan yazıyorum.inş veririz kiloları fazla yok ama bel bölgesi beni çok rahatsız ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?