K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben 59 kiloydum 58 olmuşum amadün gezmedeydim hep hamur işi yedik bugünde gidicem gezmeye bugünde yicem başladım diyete ama evdeyken kendimi tutuyorum gezmedeyken mecbur yiyorum off az kaldı kilolar bi gitseler rahatlıcam.sen tam uyuyomusun bu diyeti yaptın zaman tebrikler 1.5 kilo vermişsin yap kaçamak arada tabiki

ben de 58dim.57 olmuşum.peki senin belli oluyor mu bana kimse zayıflamışsın demedi.oooooh hergün gezmeler.gezmeye gidince hem ev sahibine ayıp oluyor hem de insanın canı çekiyor.bizim burda çok hazırlanılır ve bol konur 6-7 çeşit.ben çok yiyen bir insanım.gittiğim gezmede 1 parça bişey bırakırım.
ben dün kaçamağımı yaptım.çok lezizdi.kaç olmak istiyorsun?

bizdede çok çeşit olur bende yiyorum tatlıları yemiyorum ama bugün onuda yedim ben çok toplu degilim 1.68 boy 58 kiloyum 54 55 olmak istiyorum senin boy kaç neler yedin bugün senin diyet nasıl gidiyor?evlendimde 48 kiloydum hamileligime 58 kiloyla başladım.

kızlar bişi dicem yanlış anlamayın ama kilonuz 58 -57 ve hala kilo vermeye uğraşıyosunuzsizde mi bende mi anormallik var annamadım:roflol::roflol::roflol:

ben 55im 50 olmam lazım . bakalım bende yarın başlıyım K_Fleks e inş. acıkmam özellikle geceleri acıkıorum ben

kızlar bişi dicem yanlış anlamayın ama kilonuz 58 -57 ve hala kilo vermeye uğraşıyosunuzsizde mi bende mi anormallik var annamadım:roflol::roflol::roflol:

benim eşim istiyo kilo vermemi bana herkes çok iyisin diyo ama eşiminde istemesi normal evlendimizde 48 kiloydum

bence bu nesfit yada k-flakes falan hikaye çünkü bi öğününde en düşük kafadan 150 kalori geliyor ki sen onun yerine 1 dilim kepekli ekmek+söğüş yesen kahvaltıda max. 100 alırsın yani 50 kalori daha az.. Ayrıca nesftte akşamı hafif tutmuş ama normal yiyeceklerle yani k-flakesle değil. e zaten normal diyetlerde de akşam o kadar az yesen çok rahat kilo verebilirsin.. Yani burda olay nesfitte ğil akşam yemeğinde kopuyr..

Canım bende bugün başladım k-flekes e .. Ben eskiden müsli kullanıyordum ama yulaf tadı biryerden sonra baydı beni değişik bişeyler arıyodum k flekes gördüm markette baktım çilekli çilekli off dedim dehşet lezzetlidir bu boshayallersmile aldım ama tam bir hayal kırıklığı bir kase döküyorum içinde 2-3 adet minik kurumuş çilek parçası :umursamaz: sonra gittim sadesinden aldım.. canım tadı nasıl biliyomusun böyle hafif tatlımsı mısır patlağı gibi çok lezzetli değil hani bayıla bayıla yemiyorum ama tok tutuyor hihoyyyt

Bu arada benim boy 1.80 kilo 81 eyvahedigeldismile en az 65 olmam lazım bilmiyorumkismile

kızlar nesfitin tadı cok cok daha lezzetli ben k-flakes i yiyemedm tadı kötü geldi yiyemeyenler bide nesfiti denesnler arasında pek bi fark oldugnu sanmıorum ama meyvelisini almayn cok kuru üzüm var içinde baya tatlı bayıyo bilginize....

ya ben nesfitide denemiştim hemde meyvelisini almıştım içindeki meyveler hani pazarda çocuklar için küçük renkli lokumlar satılır ya onlara benziyordu hatta dahada kötüsü kurumuş şeker taneleri öö :1no2:

]merhaba arkadaşlar
bende K-flakes denemek istiyorum.yalnız deneyimli arkadaşlara sorularım olacaktı:

-K-flakesle en çok kaç kg veren olmuş
-k-flakesin hangisini tavsiye ediyorsunuz.2 çeşit mi almalıyım yoksa 2 çeşit yeterlimi

teşekkür ederim.[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…