ben 55im 50 olmam lazım. bakalım bende yarın başlıyım K_Fleks e inş. acıkmam özellikle geceleri acıkıorum ben
kızlar bişi dicem yanlış anlamayın ama kilonuz 58 -57 ve hala kilo vermeye uğraşıyosunuzsizde mi bende mi anormallik var annamadım:roflol::roflol::roflol:
benim eşim istiyo kilo vermemi bana herkes çok iyisin diyo ama eşiminde istemesi normal evlendimizde 48 kiloydum
eşin evlendiğinizde ki kilosunda mı cok merak ettim:)
boyun kaç cm?inş.verirsin kiloyu
1,55im kısayım yani :sinifsinif: yaşımda 18 ama bu saatten sonra uzumam heralde
kilon kaç?kendini hep üstün gör.öyle hisset .boşversene boy kavakta da var
Ben de K fleks almak istiyorum Markette gördüm canım gitti ama ya tadı güzel değilse.... Kızlar tadı neye benziyor. mesela oğlum Cocopoks yiyor onun gibi bir şey mi ben bir kere tadı konusunda yedğim ürün ile ilgili olarak hayal kırıklığı yaşadım da güvenemiyorum. Bir kaşık aldım ve resmen midem bulandı ve direk çöpe gitti üstüne üstlük eşimde bu durumuma çok güldü yine aynı şey olmasın tadını tarif eder misiniz?
kızlar nesfitin tadı cok cok daha lezzetli ben k-flakes i yiyemedm tadı kötü geldi yiyemeyenler bide nesfiti denesnler arasında pek bi fark oldugnu sanmıorum ama meyvelisini almayn cok kuru üzüm var içinde baya tatlı bayıyo bilginize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?