K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bence bu diyeti yapan haftada 2-3kg verir.ben 1haftada 1.2kg verdim ama 2-3gün anca yaptım sonra hem midem bulandı hem de halsiz düştüm.salı çrş prş 3 gün gene yapcam.ve tek çeşidi seni çok bayar iki çeşitini al bence.ben bitterini de aldım.
56.9um.yapsaydım çok daha incalebilirdim.ama bebeğime süt lazım

Bugün başladım ben kırmızı meyvelisini aldım meyvelerin tadı çok kötü keşke çikolatalısını alsaydım diyorm şimdi

Kendime nazar değdirdim heralde, 3 gündür deliler gibi yiyorum. Doyasıya değil, patlayasıya yiyorum senağlama senağlama senağlama

ben bugün karıştırdım.
sabah 1 kesim ıspanaklı börek,yarım etimek azıcık k flakes-süt,nescafe,elma.
öğle patatesli köfte bulgur pilavı,portakal,1 adet yulaflı etiform,çay,1adet fındık,ve kaçamağım 1 dilim kedidili tatlısı
akşam 2 bardak süt,azıcık patlıcanlı salata ,yarım etiform,1 ayva,1 portakal,1 domates
ben şuan açım.diyet yaptığımı zannediyorum.sizce bu mönüyle diyet yapmamış mı oluyorum?
kendimi çok suçlu hissettim.

bende çok suçlu hissediyorum 2 gün anca olcaktı daha ve bugün cips ve çikolata yedim

bende çok suçlu hissediyorum 2 gün anca olcaktı daha ve bugün cips ve çikolata yedim

ay insan tutamıyor bazen kendini canım yaa boshayallersmile ben eve almıyorum cips kola çikolata felan markete de gitmiyorum öyle engel olmayaçalışıyorum kendime mesela dün canım felaket tatlı istedi (malum regl dönemi :icecream:) böyle gözümün önünden fıstıklı çikolatalar geçiyor gittim eve direk bir çay kaşığı pekmez yedim bastırsın diye.. :sinifsinif:

Ya kızlar benim dün yediklerim mesela;

sabah 08:00 1 kase k-flekes + yağsız süt ile birlikte..
saat 10:00 gibi diyet bisküvi birkaç adet
öğlen12:00 ızgara köfte ve salata (ekmek yok)
15:00 gibi activia meyveli yoğurt
akşam 19:00 gibi evde ne yemek varsa çok az yiyorum mesela dün akşam az ıspanak çorbası içtim, hemen 1-2 dal karnıbahar& brokoli ve 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna yedim.. (ekmek yok)

Gün içinde de en az 2 litre su içiyorum.. ama istiyorum ki öğlenleride k-flekes yiyebileyim ama miğdem bulanıyor o yüzden sadece sabah ları yiyebiliyorum sizinde böyle oluyormu? bilmiyorumkismile

canım şok oldum.maşallah ne kadar az yiyorsun süper.evet sık yenirse ben de de bunaltı yapıyor.

bugün tartıldım ve 56.3 kg.çok mutlu oldum.58den düştüm.1.700gr vermişim.bakalım haftaya kaç olcaz.ben muhtemelen iki ileri bir geri mehter takımı gibi ilerlerim haftaya hedefim 55.9inşallah .
sabah bitterli k flakes-süt,biraz önce 1 etiform ve ezme.

tatlım ben ilk başladığımda bu diyete (yaklaşık nisan ayından beri) acayip dayanamıyordum doymuyordum ama vücud alışıyor zamanla ben artık fazla yemek yiyemiyorum hatta miğdem bulanıyor hemen afedersin istifra ediyorum.. Benim boyum 180 cm kilo şu an 79 kg. ilk işe başladığımda 65 kiloydum ona bile fazla diyordum düşün yani :) oturmaktan 86 kg oldum bir ara mayıs ayından beri dikkat ediyorum bu şekilde 7 kg verdim kaydirigubbakcemile2

ya bide ben tartılmıyorum varya mesela diyet yapıyorsam bir 5 ay sonra felan tartılıyorum aradaki kaybı toplu olarak görünce çıldırıyorum sevinçten zemuszemus mesela ekim ayında bir baktım anaaammm 6 kg vermişimmmmm :lepi: şimdi verdimmi bilemiyorum 1 ay oldu daha tartılmadım

Zaten ben eve sokmam da herkes diyetime düşman olmuş kilo vermemem için uğraşıyolar yenilmicezemuszemusm onlara ama 3. günü halen tık yok aynı kilodayım halbuki ben çok çabuk verirdim

Zaten ben eve sokmam da herkes diyetime düşman olmuş kilo vermemem için uğraşıyolar yenilmicezemuszemusm onlara ama 3. günü halen tık yok aynı kilodayım halbuki ben çok çabuk verirdim

tatlım ben açıkçası 3 günde kilo verilebileceğine inanmıyorum bana göre ideal olan ayda 1 kilo verebilmek yerimseniben ya sorma bana da herkes senin boyun var ne gerek var kilo vermene diyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum bu zamanda ''yemeğin salçalısı kadının kalçalısı'' makul değil malesef :1no2:

Ayda 1 kg. çok az canım ya. Uzmanlar haftada 300-900 gr. arası verilmesinin en sağlıklısı olduğunu söylüyor. Buda demek oluyor ki ayda verilen 3-4 kg. en sağlıklı şeklidir.

Ayda 1 kg. çok az canım ya. Uzmanlar haftada 300-900 gr. arası verilmesinin en sağlıklısı olduğunu söylüyor. Buda demek oluyor ki ayda verilen 3-4 kg. en sağlıklı şeklidir.

ama canım kendin söylemişsin bak min300 gr - max.900 gr. diye.. yani bir kişinin haftadı 300 gr verdiğini varsayalım ayda 1200 gr ederki buda sağlıklı demektir şutarafagitti

canım o minimum, kişiden kişiye metaboolizmaya göre değişiyor. Sen haftada 300 gr. verirsin, bir diğeri 900 gr. boshayallersmile Sağlıklı olan 4 kg. ya kadar verilen kilo kaybı, aslında ikimizde hemfikiriz bu konuda, abartmamak gerektiğini biliyoruz. Öyle ayda 8-10 kg. vermenin ne kadar sağlıksız olduğunun bilincinde insanlarız ikimizde değil mi? bayanssulusmile

sana kesinlikle katılıyorum canım olumunekankayizsmile

maşallah ne sabırlısın canım yaa ben sabah akşam tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…