ben bugün karıştırdım.
sabah 1 kesim ıspanaklı börek,yarım etimek azıcık k flakes-süt,nescafe,elma.
öğle patatesli köfte bulgur pilavı,portakal,1 adet yulaflı etiform,çay,1adet fındık,ve kaçamağım 1 dilim kedidili tatlısı
akşam 2 bardak süt,azıcık patlıcanlı salata ,yarım etiform,1 ayva,1 portakal,1 domates
ben şuan açım.diyet yaptığımı zannediyorum.sizce bu mönüyle diyet yapmamış mı oluyorum?
kendimi çok suçlu hissettim.
bende çok suçlu hissediyorum 2 gün anca olcaktı daha ve bugün cips ve çikolata yedim
Ya kızlar benim dün yediklerim mesela;
sabah 08:00 1 kase k-flekes + yağsız süt ile birlikte..
saat 10:00 gibi diyet bisküvi birkaç adet
öğlen12:00 ızgara köfte ve salata (ekmek yok)
15:00 gibi activia meyveli yoğurt
akşam 19:00 gibi evde ne yemek varsa çok az yiyorum mesela dün akşam az ıspanak çorbası içtim, hemen 1-2 dal karnıbahar& brokoli ve 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna yedim.. (ekmek yok)
Gün içinde de en az 2 litre su içiyorum.. ama istiyorum ki öğlenleride k-flekes yiyebileyim ama miğdem bulanıyor o yüzden sadece sabah ları yiyebiliyorum sizinde böyle oluyormu? bilmiyorumkismile
canım şok oldum.maşallah ne kadar az yiyorsun süper.evet sık yenirse ben de de bunaltı yapıyor.
bugün tartıldım ve 56.3 kg.çok mutlu oldum.58den düştüm.1.700gr vermişim.bakalım haftaya kaç olcaz.ben muhtemelen iki ileri bir geri mehter takımı gibi ilerlerim haftaya hedefim 55.9inşallah .
sabah bitterli k flakes-süt,biraz önce 1 etiform ve ezme.
ya bide ben tartılmıyorum varya mesela diyet yapıyorsam bir 5 ay sonra felan tartılıyorum aradaki kaybı toplu olarak görünce çıldırıyorum sevinçten zemuszemus mesela ekim ayında bir baktım anaaammm 6 kg vermişimmmmm :lepi: şimdi verdimmi bilemiyorum 1 ay oldu daha tartılmadım[/QUOT çok iyiymiş seninki ben hergün sabah tartılırım bugün 57.5 çıktım 1 hafta 3 gün oldu k flakese başlayaşlı ama arada gezmelerim oldu ve biraz yedim
ay insan tutamıyor bazen kendini canım yaa boshayallersmile ben eve almıyorum cips kola çikolata felan markete de gitmiyorum öyle engel olmayaçalışıyorum kendime mesela dün canım felaket tatlı istedi (malum regl dönemi :icecream:) böyle gözümün önünden fıstıklı çikolatalar geçiyor gittim eve direk bir çay kaşığı pekmez yedim bastırsın diye.. :sinifsinif:
Zaten ben eve sokmam da herkes diyetime düşman olmuş kilo vermemem için uğraşıyolar yenilmicezemuszemusm onlara ama 3. günü halen tık yok aynı kilodayım halbuki ben çok çabuk verirdim
Ayda 1 kg. çok az canım ya. Uzmanlar haftada 300-900 gr. arası verilmesinin en sağlıklısı olduğunu söylüyor. Buda demek oluyor ki ayda verilen 3-4 kg. en sağlıklı şeklidir.
canım o minimum, kişiden kişiye metaboolizmaya göre değişiyor. Sen haftada 300 gr. verirsin, bir diğeri 900 gr. boshayallersmile Sağlıklı olan 4 kg. ya kadar verilen kilo kaybı, aslında ikimizde hemfikiriz bu konuda, abartmamak gerektiğini biliyoruz. Öyle ayda 8-10 kg. vermenin ne kadar sağlıksız olduğunun bilincinde insanlarız ikimizde değil mi? bayanssulusmile
ya bide ben tartılmıyorum varya mesela diyet yapıyorsam bir 5 ay sonra felan tartılıyorum aradaki kaybı toplu olarak görünce çıldırıyorum sevinçten zemuszemus mesela ekim ayında bir baktım anaaammm 6 kg vermişimmmmm :lepi: şimdi verdimmi bilemiyorum 1 ay oldu daha tartılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?