K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam Kızlar...
Aranıza yeni katıldım..Yazdıklarınızı okudum.Ben de 60 kiloyum.Çevremdekiler boyuma göre normal kiloda olduğumu söylüyorlar ama ben 55 kilo olmak biraz daha formda görünmek istiyorum.K-Flakes yöntemini internette araştırdım ve aklıma yattı.Araştırırken yazdıklarınız beni daha da hırslandırdı.Bende yarın alıp bu diyete başlamayı düşünüyorum.Diyet yolculuğumu gün gün sizinle paylaşacağım.Bu akşam jubilemi annemin yaptığı nefis poğaçalarla yapacağım :)

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Güzel haberlerini bekliyoruz :hulya:

slm kızlar bende yarın itibariyle başlıyorum k-fleks rejimine gelişmeleri paylaşırım sizinle 5-6 kilo fazlam var belki 15 günde veririm bellimi olur
lütfen gelişmeleri paylaşalım hem motive edicide olur

15 günde 6 kilo sağlıklı değil canım dikkat etlmaz:

1 haftada 1kg700gr vermişim.bu sabah tam 57.0çıktım.ama ben k flakes iki ögün yemiyorum.çünkü dayanamam.bilmiyorum ama beni tok tutmuyor.
pazaresiye hedef koyyum.hedefim 56.1 .

kızlar ben ülkerinkini değil de bimin kendi ürünü var.kellog's. baya da büyük paketi. fiyatı da çok uygun. onu aralarda çerez niyetine kuru kullanıyorum. süt içmediğim için. bir kasesi tok tutuyor. onu da deneyebilirsiniz.2,5 falandı fiyatı. cips çok severim ama diyet nedeniyle yiyemiyordum. inanın cips aramaz oldum.yani cips niyetine de yiyebilirsiniz.

kızlar bugün benim için inanılmaz zordu..sabah 7 buçukta 1 kase yedim saat 12:30 a kadar acıkmadım 1 de öğlen 1 kase çorba salata haşlanmış sebze yedim akşamüstü eti formun kızarmış kıtır ekmeklerinden 1 dilim yedim akşam 19:30 da yine bir kase k-flakes yedim..hala çok açım

Selam herkese

Bende dün itibari ile 2 x 2 ye başladım, sabah 1 kase k fleks yedim öğlen bi tabak mantı , akşam 1 k fleks edim bi elma yedim. benimde 3-5 kilo fazlam var. Bakalım sonuç ne olucak. Elmalı tarçınlı çayada başladım ilave olarak.

Herkese sağlıklı günler.

bencede tok tutmuyor ama sanıyorum ilk başlarda olduğumuz için çünkü ben geçen sene şubattan ağustosa kadar 72 kilodan 58 e düştüm, çeşitli diyetler sporlar ile... Bazen demoralize oluyorum ama önceden bunu başarmış olmam beni motive ediyor.

emzırıyorum belkı o yuzden
bu sabah,domates,saltalık,yumurta peynır yedım ekmeksız
öğlen,k,f
akşam,k.f
aralarda yogurt yıcem sanırımbilmiyorumkismile

Bence emzirme döneminde yapmamalısın diyet, tabi sen bilirsin ama sütün kalitesi yediği güzel yemekler ile artıyor.

ek gıdalara gectık zaten.benım piskolojım bozuluyo vallaha aynaya bakmak ısteıyom
zaten duzenlı yıyen bırı degılı tum gun abur cubur cıkolata yıyordum koca koca paketlerden bırde.
kendımı frenlıyım nomale donucem zatenboshayallersmile

benim ikinci günüm sabah akşam k flakes öğlen haşlanmış brokoli ve karnabahar yedim.. :) henüz zayıflamasam bile psikolojik olarak zayıfladım :)) aralarda yeşil çay içiyorum...bu arada kızlar yemekten yarım saat önce 1 çay kaşığı çörekotunu çiğneyip 2 bardak su içince inanılmaz tok tutuyor haberiniz olsun..televizyonda duymuştum denedim gerçekten faydalı :)

kahvaltımı 1 dılım kepek emegı domat salat ve peynırle yaptım bıde yumurta
öğlen ve akşam k.f aralarda yogur ve meyve

Selammm

bugün 3. günüm tam gaz devam, sabah k-fleks öğlen yarım kase çorba ve bi tabakdan az ıspanak bi dilim ekmek- akşam yine k fleks yicem, umarım işe yarar... bu arada yemekde tulumba tatlısı vardı yemedim ama yanıma aldım dayanamam çünkü çok seviyorum 4 gibi ara öğün olarak yiycem 2 tane . bişey olmaz dimi kızlar :)

bende geçtiğimiz yaz uyguladım bu diyeti.süte bayılırım ve k-fleks le beraber de nefis gidiyordu.58 kilodan 56 ya düştüm oı zaman.2 hafta filan uyguladım.ve şu andada tahminen 60 kiloya yaklaşmış bulunuyorum ve yeniden başlamak istiyorum.

bende bugün öğlen yemek saati sevgilimle kavga ettim ve iştahım tamamen kesilmiş durumda :))
sabahki k flakes ile görüyorum hiçbişey yiyecek durumda değilim

bende kayınvalıdeden geliyom 1 kılo katmer yaptırmiş kek pasta kurabıye.....vs vs
nasıl koktu anlatamammmmm
yemedım ama kendımı takdır edıyorum
basarıcam 8 kılom kaldı 50 yezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…