dün akşam burda yazılanları okuyunca hemen yarın başlamalıyım diye saat 21 de tansaşa gittim k-fleks almaya..ama hepsine baktım inceledim eti lifalif aldım hem çikolata parçacıklı hem de meyveliden..sabah başladım tadı çok güzeldi..öğlen de yemeliyim ama daha acıkm adım şimdi bir elme yedim ben akşam normal yemeklerime devam edicem..gerçi pek çok arkadaşın yazdığı gibi sebze haşlamalar falan yiyemem..ekmeksiz ama her yaptığım şeyden yerim herhalde..o kadar sıkı yapamam ...ama yine de sabah ve öğlen devam edersem aralarda ve akşam da dikkat edersem işe yarar umarımm..71 le başladım bu arada
merhaba mjoy..k fleks diyetinin yanısıra 5 gün et yiyerek yapılan diyeti de yapıyor musun merak ettim orda yazılarını gördüm..aslında bana da mantıklı geldi 2 öğün k fleks ya da herhangi başka bir şeş müsli nesfit lifaliff ..vs..diğer öğünde de et yesek arada da yoğurt mesela...merak ettiğim şu sen ikisini bir arada böyle bi şey yaptın mı nasıl oldu sonuçları??sabah 600 gr eksık çıktımzemuszemus
hayır canım o bıtınce yaptım
sabah eksıktı şimdi yıne aynı bundan da sıkıldım mafoldumben
benimde bu diyette 3.günüm ..ben de yaklaşk 4-5 kasık falan koyuyorum..sen bakma bence sitesinde 1,5 bardak dediğine ben 5 kaşıkla bile doyuyorum o çokk fazla değil mi??çok ye çabuk bitir hemen yenisini al satış olsun politkası olbilir...
merhaba bende bugün başlıycam şimdi gidiyorum almaya 71 kiloyom 165 te boyum benide heves bastı valla sizi okudukça herkeze tabi banada başarılar kıslar gitsin kilolarr hihoyyyt
peki nesle nesfiti deniyen varmı arkadaslar oda çikolatılı falanda var
merhaba arkadaşlar ben 6 gündür elma sirkesiyle sandalozsakızı kullanıyorum beslenmemede dikkat etmeye karar verdim dün gittim 2 paket kırmızı meyveli k-flakes bir kutuda nestle muslı fındıklı ve üzümlü aldım bu sabah k-flakesle başladım umarım işe yarar yanlız çok şekerli geldi hem miydem bulandı hemde kafam karıştı bu kadar tatlandırıcı kilo yapmazmıkafamçokkarıştı
kızlar sütü tam 1bardakmı koyalım fazla gelmez dimi bide erimesin içinde taneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?