K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın!bugün diyette 4.günüm ve sabah 68.5 çıktım..:lepi:yanlız adet dönemim bitti onu da katarsak hesaba çokkk iyi değil mi..bu arada ben başlarken ekmeksiz yiyemem haşlamasebze yiyemem falan yazzmışım ama hakikaten dediğim gibi olmadı şöyle anlatıyım:
1.gün sabah :eti lifalif öğlen :eti lifalif (her iki öğünde de 4-5 kasık ve 1 bardak sütle) aralarda yeşil çay elme ... vs akşam:akşam yemek yemeden uyudum o gün ama gece bile uyanmadım acıkmadım
2.gün:sabah ve akşam lifalif öğlen:brüksel lahanası, patates ve havuç karışık haşladım üzerine limon ve zeytinyağı 1 dilim ekmekle bir tabak
3.gün:sabah ve öğlen :lifalif akşam:zeytinyağlı pırasa yoğurt ve 1 dilim ekmek
kısacası ilk kez bir diyette kendimi sıkmadan zorlamadan zevkle az yiyor ve yiyemem dediğim şeyleri yiyorum yani cnm hiç abur cubur çıkolata vs istemiyor (bu 3 günde bir kaç kaçamağım oldu ama küçücük:cips,peynir tatlısı...çok cnm istedi normalde bunları nasıl yerim bir bilseniz bilmiyorumkismile )
bu sabah tatil sabahi normal kahvaltımı yaptım öğlen ve akşam lifalif yiyeceğim..

ben daha tartılmadım diyetimin 6.günündeyimmmmm :) ve inanılmaz hafif hissediytorum kendimi :)

merhaba bende bugün başlıycam şimdi gidiyorum almaya 71 kiloyom 165 te boyum benide heves bastı valla sizi okudukça herkeze tabi banada başarılar kıslar gitsin kilolarr hihoyyyt

sabah 600 gr eksık çıktımzemuszemus
merhaba mjoy..k fleks diyetinin yanısıra 5 gün et yiyerek yapılan diyeti de yapıyor musun merak ettim orda yazılarını gördüm..aslında bana da mantıklı geldi 2 öğün k fleks ya da herhangi başka bir şeş müsli nesfit lifaliff ..vs..diğer öğünde de et yesek arada da yoğurt mesela...merak ettiğim şu sen ikisini bir arada böyle bi şey yaptın mı nasıl oldu sonuçları??

slm... bende bügün başladım...

3 yıl önce 78den 63 e düştüm 3 yıldır 63-65 arası gidip geliyorum..

ama artık 53-55 arası istiyorum..
şubat 8 de 64.500 gr ile diyete başladım bu sabah 60.9 gr çıktım..
bügünde kfleks e başladım inşeallah bi faydasını görürrüm...

Aynen canım kesinlikle pazarlama politikası :sinifsinif: hem ben 3 kaşık k-flekes ile doyuyorum ya bu arada günde 2 öğüne çıkardım bugün ilk günüm kahvaltıda k-fleks + 2 adet kuru kayısı yedim, öğlen için de yine yanıma k-flekes + 1 adet yeşil elma aldım.. cokacimcoook bakalım dayanabilecekmiyim sempatiksalakcinni

merhaba bende bugün başlıycam şimdi gidiyorum almaya 71 kiloyom 165 te boyum benide heves bastı valla sizi okudukça herkeze tabi banada başarılar kıslar gitsin kilolarr hihoyyyt

Canım yaparsın yaparsın merak etme sen takıl bize gerisini merak etme :dance:
valla bende 1,80 boy a 86 kg ile başladım şu an en son 78-80 kg arası geziniyordum uzuuunnnn zaman oldu tartılmadım tırsıyorum eyvahedigeldismile

peki nesle nesfiti deniyen varmı arkadaslar oda çikolatılı falanda var

Ben denedim canım hiç ama hiç beğenmedim meyvelisini aldım içindeki meyveler plastik gibiydi dişlerime yapışıyordu lokum gibi kabus :sinifsinif: Bide k-flekes in taneleri iri iri ya yemesi daha zevkli nestlenin minik minik ne yediğimi anlamıyorum ben yananiknanik

merhaba arkadaşlar ben 6 gündür elma sirkesiyle sandalozsakızı kullanıyorum beslenmemede dikkat etmeye karar verdim dün gittim 2 paket kırmızı meyveli k-flakes bir kutuda nestle muslı fındıklı ve üzümlü aldım bu sabah k-flakesle başladım umarım işe yarar yanlız çok şekerli geldi hem miydem bulandı hemde kafam karıştı bu kadar tatlandırıcı kilo yapmazmıkafamçokkarıştı

evet çook şekerli ama kanımca tok tutmaya yardımcı olanda bu özelliği.............

oofff kıslar ya etrafımdakiler söyleniyor '' öğlen yemeğine kızartma tavuk alsakmı böyle yanınada kızarmış patates felan..'' biri ordan kebabçıları sayıyor, yetmezmiş gibi yemek yediğimiz köfte bugünkü listesini mail olarak atmış inboxsıma aklinialirimsmile deliricemmm şimdi lahmacun arası künefe sipariş edicem heee kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar

Geçen hafta 5 gün yapabildim k.fleks i c.tesi-pazar tatil olduğun için geç kahvaltı ve ikindi akşam arası akşam yemeği yedim yani 2 öğün ama biraz kaçırdım cips felan p.tesi yine başladım ama dün tartıldım hiç vermemişim , bu sabah tartıldım yarım kilo gitmiş gibi göründü gecelerce aç kaldım kendimi kastım moralim bozuldu biraz Sanırım bana spor şart çünkü çevremdekilerin hepsi fazlamın olmadığı ve eğer halen kilo vermek istiyorsam bununda sporla olabileceğini söylüyorlar haksızlarda değil gibi geldi.

ayrıca bende k-felksi 1 bardağa 1 bardak süt kullanıyorum.

kızlar sütü tam 1bardakmı koyalım fazla gelmez dimi bide erimesin içinde taneler..

canım bir bardak ideal geliyor hem senin zevkine bağlı istersen çok sütlü ye istersen az sütlü arzun bilir..

Bu arada kızlar dayanamadım yarım simit yedümm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…