K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de bugün başladım k-flekse.kahvaltıda ve akşam yemeğinde yemeği düşünüyorum.bakalım bi işe yarıycak mı.bi değişiklik olursa kilomda burdan yazarım size kızlar.herkese kolay gelsin

dün akşam burda yazılanları okuyunca hemen yarın başlamalıyım diye saat 21 de tansaşa gittim k-fleks almaya..ama hepsine baktım inceledim eti lifalif aldım hem çikolata parçacıklı hem de meyveliden..sabah başladım tadı çok güzeldi..öğlen de yemeliyim ama daha acıkm adım şimdi bir elme yedim ben akşam normal yemeklerime devam edicem..gerçi pek çok arkadaşın yazdığı gibi sebze haşlamalar falan yiyemem..ekmeksiz ama her yaptığım şeyden yerim herhalde..o kadar sıkı yapamam ...ama yine de sabah ve öğlen devam edersem aralarda ve akşam da dikkat edersem işe yarar umarımm..71 le başladım bu arada

Herkese selam nasıl gidiyor bakalım.

m.joy tebrik ederim seni dün o kadar yiyeceğe karşı koyup yememişsin, bi kurabiyeden bişey olmaz :).

Yeni katılan arkadaşlarada başarılar diliyorum.

Dün yazdığım gibi akşam fleks yedim ama azıcık kızımın nes. mısır gevreğinden kattım :) ve yarım muz yedim. ama yarım saat sonra midemden sesler gelmeye başlamıştı bile :)
sabah yine fleks öğlen azıcık çorba bi yemek kaşığı pilaz azıcık pates ve tavuk bool salata yedim ara öğünde elmam var. bu arada ben dayanamayıp dün akşam tartıldım 500 gr. gitmiş görünüyor 3 günde. :)

sewgiler :)))

Kızlar diet menümü güncelledim yeni uygulamam :

SABAH:
1 kase k-fleks yarım yağlı süte ile (yağsız süt ile tadını sevmiyom bilmiyorumkismile)

ÖĞLEN:
yağsız salata yada yoğurt + herhangi bir sebze yemeği + 1 dilim kepek ekmeği (unix 1 dilimi 45 cal.)

AKŞAM:
eve gelir gelmez 1kase k-fleks (annem yemeği genelde 20:00 gibi hazırlıyor deli gibi aç oluyorum o saatte cokacimcoook kendime karşı koyamıyorum o yüzden k-flekes yiyorum iştihamı kesiyor annemin yemeklerinden de birer kaşık yiyorum hihoyyyt )

Günaydınnnnnnnnnnn

güzel bir gün hayırlı cumalar dilerim.

Diyetimin 5. günündeyim kendimi inanılmaz hafif hissediyorum , akşam yine fleksimin içine azıcık kızımın gevreğinden ekledim yarım elma ve yarım muz yedim 1-2 saat sonra.

Sabahda şirkette su börekleri boğacalar vardı ama ben yine fleksimi yedim, şaştım kaldım kendime, dilimi ısırayım

revindell listen gayet güzel kasmamak lazım çok fazla kendimizi benimde beğendiğim yemek olunca ucunda azıcık bakıyorum tadına :)

Evet canım sana katılıyorum fazla kasmamak lazım kendimizi kaydirigubbakcemile5

bu arada dayanamadım kendime yenik düştüm akşam profiterol yedim bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3 ama bende insanım yaaa gözüm döndüaklinialirimsmile

zorlu bır gecden sonra gunaydın herkeze
kocam elınde cıpsle geldı en evdıgımden lays yogurtlu yemedım:umursamaz:
teyzem geldı kekle yemedım:umursamaz:
dolapta kuarbıyeler var aklım orda yemıyom:umursamaz:
ufffffffffffffffffffff yaptıgım guzel yemkler dolapta yemıyommm umarımmm bosa cıkmaz tum bunlarrrrrrrrrrrrrrr
mafoldumbenmafoldumben

canım çok yükleniyorsun kendinelmaz: herşeyden ye ama az az..

inad ettım yemıym valla
yemıcemde yoksa ipin ucu kaçarbilmiyorumkismile biliyom kendimiboshayallersmile
kaç kılo oldum catlıyom meraktan bugun bıme tartı gelıyo reklam yapıyım azcuk
15 tlzemuszemus alcem
bu arada k.f 4 gunde bittibilmiyorumkismile
çok kuçuk ve pahalıbilmiyorumkismile
2 hafta sonra hangı dıyetı yapçan canım k.f ye devam mı????????

valla zor işimiz kızlar bende regliyim ölüyorum çikolata tatlı için, gözümün önünden muzlu rulo pastalar geçiyor valla kafamçokkarıştı aklinialirimsmile

neyse tatlım ben pek sık güncellemiyorum listemi ama k fleks 4 günde nasıl bitti kız sen sabah akşam koca bir kasemi yiyorsun ? yada ben çok az yiyorum olabilir ben 3 çorba kaşığı kflekse 1 bardak süt ekliyorum o kadar..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebilmiyorumkismile
1,5 bardak k.f koyuyom 1 bardak sutzemuszemus
öle yazıyo sıtesındebilmiyorumkismile

benimde bu diyette 3.günüm ..ben de yaklaşk 4-5 kasık falan koyuyorum..sen bakma bence sitesinde 1,5 bardak dediğine ben 5 kaşıkla bile doyuyorum o çokk fazla değil mi??çok ye çabuk bitir hemen yenisini al satış olsun politkası olbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…