K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Bu arada ben nesfit meyveli tüketiyorum kıslar. Tadı çok güzel meyvelinin, bir arkadaşım da çikolatalısını almış o da güzelmiş. Evde sadeli işyerimde meyvelisi var. Sadesini fazla sevmedim, bitsin de çikolatalısını alacağım. K-Fleksi de bir arkadaşımda denemiştim nedense hoşuma gitmedi. Nesfit daha iyi gibi geldi bana, tabi zevkler tartışılmaz ben nesfiti sevdim

saol canım ya o zaman sabrediyim biraz daha vericem inş. vermemem mümkün değilki eskisine çok fark oldu süt bile içmezdim bu sayede süte de başladım bakarsın boyum uzar hihoyyyt

saol canım ya o zaman sabrediyim biraz daha vericem inş. vermemem mümkün değilki eskisine çok fark oldu süt bile içmezdim bu sayede süte de başladım bakarsın boyum uzar hihoyyyt

aman aman ben diliyim ısırayım bari de boyum uzamasın daha fazla kafamçokkarıştı
hem kilo verirsin canım merak etme en düşük metobolizma bile sıkı bir diyet ve biraz hareketle erimeye mahkumdur yerimseniben ben diyetime dün akşam itibarı ile egzersiz programıda ekledim;
twist shape aleti var bende sabah - akşam 100 adım atıyor bununla, 35 mekik çekiyorum (tabi bunu akşamları yapabiliyorum kardeşim ayaklarıma oturuyor öle kaydirigubbakcemile3) sonra 50 tane sopalı hareket bide bacakları omuz hizasından biraz daha geniş açıp sağa-sola doğru ayak uçlarıma doğru eğiliyorum(simit ve bel yağları için)

Tabi nefes alış veriş tekniği çok önemli twist shape te her 3.adımda bir nefes almış ve vermiş oluyorum, mekikte kalkarken nefes veriyoruz yatarken alıyoruz, yani şöyle ufak bir ayrıntı hareketin zorlandığımız kısmında nefes veriyoruz hihoyyyt

sabah kflakes-süt yarım ayva
öğle 1 domates 1 salatalık a çarliston biber 1 etiform azıcık tulum peynir azıcık ezme çay nescfe ve 3 adet kurabiye(evde vardı dayanamadım)
akşama birazdan pırasa mantı ve patlıcan salatası ekmek yemem artık
çok mu yiyorum yaaa
eşim hapur hupur götürürken canım çekiyor 15 tatilede girdik.inşallah hiç almam hatta biraz veririm.2 gündür aynı kilodaydım dün 100gr almışım.

bu dediklerini yapıcam gerçi bnde egzersiz yapıorum da malesef sadece gece yatmadan önce sabahları hiç vaktım olmuyo

Son düzenleme:
56.600e çıktım dünkü akşam yemeğinden sanırım bu dyet ne kadar zor işmiş yahu.insan zamanında almıycak 1 yiyince 1 yemiyecek.

ben bıraktım diyeti insan çok halsiz kalıyo bide halsizken çocukla zaman geçirmek çok zor oldu 1 kilo verdim ama en fazla 5 gün yapmıştım aralarda hep gezmeye gittim

ben bıraktım diyeti insan çok halsiz kalıyo bide halsizken çocukla zaman geçirmek çok zor oldu 1 kilo verdim ama en fazla 5 gün yapmıştım aralarda hep gezmeye gittim

aynen ben de bırajtı diyeti.insan gerçekten çok halsiz oluyor.ben arada kflakes terim çünkü 3 paket var evde bir de ekmek yerine etiform yiycem bugün tartıldım.56.4.belli mi olur gene de veririm belki?

Kızlar ben de k flakes kırmızı meyveli aldım,hiç sevmem bu tür besinleri,ona rağmen bayıldımbayanssulusmile Bugün sabah öğlen uyguladım,ama malum şubat tatilindeyiz,annemlere gidicem,şuan bu diyeti uygulayamam ama okullar açılınca devam etmeyi düşünüyorum,tahammül edilemicek bişi değil gibi.Bir de şu iğrenç mate çayını falan içebilsemboshayallersmileŞuan bir bardak koydum,sanki zehir içiyorum ya,böğğhh

Canım mate çayının sade içimi hakkaten çok ağır, içimi zor oluyor maalesef. Ama sana içinde mate, biberiye, funda yaprağı daha aklıma gelmeyen bir kaç bitkisel malzeme daha var Lipton'un Form Limonlu çayını öneririm. İçinde mate de var. Daha farklı bitkilerde. Tadı süper, limonu yoğun baskın sanırım o yüzden çok rahat içiliyor. Tabii günde sadece 2 fincan içilecek. Ben al dene derim ben bayıldım, herkese tavsiye ederim. boshayallersmile

Ben aktardan bu beşli çaydan almıştım,kendim karıştırıp demliyosun,çok iğrenç.Liptonunkini daha önce de duydum deniyim bari,diyetle ilgili fazla yorum yapmasam da forumları hatim indirdim,hergün enaz 2 saatim ısrarla bunları okumakla geçiyo:ecrin_bebek:thanks

mate çayına 1 dilim limon eklersen daha kolay içersin ben de şekersiz içiyorum ve limon atınca içilebilir hale geliyor..unutmadan matenın iştahı azalttığını düşünüyorum kesinlikle!!!

Bir dilim limonu bırak nerdeyse bir limon sıkıyorum içine,kokusu iğrenç geliyor bana,bunu içerek çok güzel kilolar verdi arkadaşlarım,midesi kaldıranlara kesinlikle tavsiye ediyorum,çok yaralı diete.

selam kızlar
bende bgn başladım k-flakes diyetine şuanda 56 57 kilo civarındayım. bi 56 gösterio tartı bi 57 anlamış değilim. neyse hedefim 50 olmak bakalım nasıl olcak 2haftada kaç kg vericem. gelişmeleri yazarım.

bende sürekli kullanırım helede kahvaltıya vaktim yoksa hemen bir bardak ılık süte bir kaseye koyar yerim çokta güzel tok tutuo şuanda diyetteyim sadece onunla beslenme olmaz ben sabahları yiyorum sonra arada ara öğünlerim öğle yemeğim akşam yemeğim az yağlı normal yemekler ve bir dilim kepek ekmeği hamur işi yok yalnız şeker yok çikolata gofret hepsini unutun en azından istediğimiz kiloya gelinceye kadar ve spor kesinlikle pilates yapıorum bide yürüyüş yapsam harika olucak ama üşengecim iştelmaz:

slm kızlar bende yarın itibariyle başlıyorum k-fleks rejimine gelişmeleri paylaşırım sizinle 5-6 kilo fazlam var belki 15 günde veririm bellimi olur
lütfen gelişmeleri paylaşalım hem motive edicide olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…