tatlım ben açıkçası 3 günde kilo verilebileceğine inanmıyorum bana göre ideal olan ayda 1 kilo verebilmek yerimseniben ya sorma bana da herkes senin boyun var ne gerek var kilo vermene diyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum bu zamanda ''yemeğin salçalısı kadının kalçalısı'' makul değil malesef :1no2:
saol canım ya o zaman sabrediyim biraz daha vericem inş. vermemem mümkün değilki eskisine çok fark oldu süt bile içmezdim bu sayede süte de başladım bakarsın boyum uzar hihoyyyt
aman aman ben diliyim ısırayım bari de boyum uzamasın daha fazla kafamçokkarıştı
hem kilo verirsin canım merak etme en düşük metobolizma bile sıkı bir diyet ve biraz hareketle erimeye mahkumdur yerimseniben ben diyetime dün akşam itibarı ile egzersiz programıda ekledim;
twist shape aleti var bende sabah - akşam 100 adım atıyor bununla, 35 mekik çekiyorum (tabi bunu akşamları yapabiliyorum kardeşim ayaklarıma oturuyor öle kaydirigubbakcemile3) sonra 50 tane sopalı hareket bide bacakları omuz hizasından biraz daha geniş açıp sağa-sola doğru ayak uçlarıma doğru eğiliyorum(simit ve bel yağları için)
Tabi nefes alış veriş tekniği çok önemli twist shape te her 3.adımda bir nefes almış ve vermiş oluyorum, mekikte kalkarken nefes veriyoruz yatarken alıyoruz, yani şöyle ufak bir ayrıntı hareketin zorlandığımız kısmında nefes veriyoruz hihoyyyt
Kızlar ben de k flakes kırmızı meyveli aldım,hiç sevmem bu tür besinleri,ona rağmen bayıldımbayanssulusmile Bugün sabah öğlen uyguladım,ama malum şubat tatilindeyiz,annemlere gidicem,şuan bu diyeti uygulayamam ama okullar açılınca devam etmeyi düşünüyorum,tahammül edilemicek bişi değil gibi.Bir de şu iğrenç mate çayını falan içebilsemboshayallersmileŞuan bir bardak koydum,sanki zehir içiyorum ya,böğğhh
mate çayına 1 dilim limon eklersen daha kolay içersin ben de şekersiz içiyorum ve limon atınca içilebilir hale geliyor..unutmadan matenın iştahı azalttığını düşünüyorum kesinlikle!!!Kızlar ben de k flakes kırmızı meyveli aldım,hiç sevmem bu tür besinleri,ona rağmen bayıldımbayanssulusmile Bugün sabah öğlen uyguladım,ama malum şubat tatilindeyiz,annemlere gidicem,şuan bu diyeti uygulayamam ama okullar açılınca devam etmeyi düşünüyorum,tahammül edilemicek bişi değil gibi.Bir de şu iğrenç mate çayını falan içebilsemboshayallersmileŞuan bir bardak koydum,sanki zehir içiyorum ya,böğğhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?