boshayallersmile sağol cnm desteğin için ewt olucak takılcam size olumunekankayizsmile bu arada 1. 250 gr kadar verdim sölim yalnız bişey var ben k fleks bulamadığım için müsli aldım fena değil tok tuttu baya ama bugün hepsini gezicem marketlerin bulacam kf siCanım yaparsın yaparsın merak etme sen takıl bize gerisini merak etme :dance:
valla bende 1,80 boy a 86 kg ile başladım şu an en son 78-80 kg arası geziniyordum uzuuunnnnzaman oldu tartılmadım tırsıyorum eyvahedigeldismile
boshayallersmile sağol cnm desteğin için ewt olucak takılcam size olumunekankayizsmile bu arada 1. 250 gr kadar verdim sölim yalnız bişey var ben k fleks bulamadığım için müsli aldım fena değil tok tuttu baya ama bugün hepsini gezicem marketlerin bulacam kf sibirde kahvaltıda yoğurdunuza ezilmiş peynir ve kekik koyun baya tok tuttu beni hatta arada bile yemeyi düşünüyorum hepinize başarılar arkadaşlar a.s.
arkadaşlar bu gün 2. günüm dün bahsetmiştim k-flakes şekerli geldi miğdem bulanmıştı sadece sabah yemiştim
bu sabah musli yedim yoğğurda kattım süper güzel oldu 1 su bardağı yoğurda 1 çay bardağı müsli bıraktım doydum arttı bile tadıda nefisti artık sabah akşam yiyecem akşamlarıda k-flakesi yoğurtla yemeyi düşünüyorum bakalım sabahları ve akşamlarıda elma sirkesi sandaloz sakızı tüketiyorum gr çok yok ama 1 haftada daramalar oldu inş beslenmemide düzenleyince daha iyi sonuçlar bekliyorum
Canım yok galiba sandoloz sakızı kullanan bende Elma- Krom a başlicam siparişini verdim.. araştırdım tamamen doğal içerikler ve özellikle b vitamini açısından zengin olması hoşuma gitti..
tşk ederim cnm..elma krom için de özellikle kromun tatlı krizleri için iyi geldiğini duymuştum inşallah kullanmana değer...
arkadaşlar bende dün gördüm bu topiği ve hemen bende bugün başladım 60 kiloyum ve 55 olmak istiyorum bakalım olabilecekmiyim aslında 61 kiloydum bir haftadır elma sirkesi içiyorum sanırım etkisi oldu pek spora vaktim yok çünkü ikiz bebeklerim var 9 aylık anca onlara vakit ayırabiliyorum
bugün sabah yedim fakat öğleyin çok acıktım ve başka şeyler yedim akşam zaten yiyemem
inş. yarın günde 2 öğün olarak başlıyabilirim
merhaba arkadaşlar..bu diyeti yaparken sandoloz sakızı da kullanan var mı? o topiği okurken birisi sandoloz sakızı kullanırken süt içmeyin kilo alırsınız yazmış..hakikaten böyle bir şey var mı?ben süt+lifalif yemekten çokk memnunum hafiflediğini hissettiriyor insana kilo da veriliyor bence çok olmasa da ki ben arada sabote ederek yapıyorum diyetimi..ama bugün sandolozu da bu diyetime ilave etmeye karar verdim...bilgisi olaan varsa sevinirim ..
arkadaşım ben kullanıyorum sandaloz&elma sirkesi onu bir arkadaş söyledi bazıları çelişkide kaldı ben kullanıyorum süt diyetteyim kiloda veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?