K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar ben denedim fakat işe yaramadı ama şu da var dört dörlük uygulayamadım doymadım çünkü ama çok kötü kabız yapıyor hatta kilo aldığımı hissettim.

arkadaşlar bu gün 2. günüm dün bahsetmiştim k-flakes şekerli geldi miğdem bulanmıştı sadece sabah yemiştim
bu sabah musli yedim yoğğurda kattım süper güzel oldu 1 su bardağı yoğurda 1 çay bardağı müsli bıraktım doydum arttı bile tadıda nefisti artık sabah akşam yiyecem akşamlarıda k-flakesi yoğurtla yemeyi düşünüyorum bakalım sabahları ve akşamlarıda elma sirkesi sandaloz sakızı tüketiyorum gr çok yok ama 1 haftada daramalar oldu inş beslenmemide düzenleyince daha iyi sonuçlar bekliyorum

Kızlar dün yediklerim;

sabah 1 bardak süt + 4 kaşık k-flakes ve 2 adet kuru kayısı

öğlen 1 bardak süt + 4 kaşık k-flakes + 2 kaşık yoğurt + 1 adet yeşil elma

ara öğün ; 1 adet yer fıstıklı tadımca (şekerim düşmüştü sanırım dayanamadım 100 cal. felan )

akşam 1 kepçe yoğurt çorbası + 5 yemek kaşığı mercimek yemeği + 2 kaşık makarna

günlük menüm sabah ve öğlen aynı ama akşam evdeki yemeklerden yemek zorundayım babam çok hassas yemek yemezsem deliriyor :mymeka:

ya dün tartıldığımda 82.5 kg çıktım kızlar bu sabah tartıldım 80.7 kg diyor bilmiyorumkismile
dedim kesin tartı yanlış 3 kere çıktım 3ünde de aynı sonucu verdi ohaa yaa akannehir
ya benim tartı bozuk yada ben hayal görüyorum boshayallersmile

boshayallersmile sağol cnm desteğin için ewt olucak takılcam size olumunekankayizsmile bu arada 1. 250 gr kadar verdim sölim yalnız bişey var ben k fleks bulamadığım için müsli aldım fena değil tok tuttu baya ama bugün hepsini gezicem marketlerin bulacam kf si birde kahvaltıda yoğurdunuza ezilmiş peynir ve kekik koyun baya tok tuttu beni hatta arada bile yemeyi düşünüyorum hepinize başarılar arkadaşlar a.s.

valla ben tartıların yalancısıyım 2 kg vermişsin diyor ama yarın da tartılıcam 85 gösterirse beni valla kırarım kalbini :mymeka: neyse yoğurt +peynir + kekik yım yım yım cokacimcoook çok severimmmm bide dün akşam danonenin light yoğurdunu aldım 2,85 fiyatı 250 gr sanırım pembiş bir kutuda %1,5 yağ oranı diyooo ben süt ürünlerini çok tüketiyorum yoğurtta da yağdan kısalım dedim tadıda güzel :lepi:

evettt kızlarrr ericek bu yağlar fıstık gibi olucaz azmin elinden kurtulmaz hele bizim elimizden hiç kurtulmazzz hihoyyyt :hooray: :enbuyukkk: yansın yağlarrrrrrr

Kod:

canumm şu avatarını değiştirsene gördükçe morelim bozuluyor üzgün bir bob görmek istemiyorum :icecream:

Kızlar ben bıraktım k fleksi gram oynamadı çünkü, elma diyeti sayfasına tranfer oldum... size başarılar diliyorum.

merhaba arkadaşlar..bu diyeti yaparken sandoloz sakızı da kullanan var mı? o topiği okurken birisi sandoloz sakızı kullanırken süt içmeyin kilo alırsınız yazmış..hakikaten böyle bir şey var mı?ben süt+lifalif yemekten çokk memnunum hafiflediğini hissettiriyor insana kilo da veriliyor bence çok olmasa da ki ben arada sabote ederek yapıyorum diyetimi..ama bugün sandolozu da bu diyetime ilave etmeye karar verdim...bilgisi olaan varsa sevinirim ..

Canım yok galiba sandoloz sakızı kullanan bende Elma- Krom a başlicam siparişini verdim.. araştırdım tamamen doğal içerikler ve özellikle b vitamini açısından zengin olması hoşuma gitti..

Canım yok galiba sandoloz sakızı kullanan bende Elma- Krom a başlicam siparişini verdim.. araştırdım tamamen doğal içerikler ve özellikle b vitamini açısından zengin olması hoşuma gitti..

tşk ederim cnm..elma krom için de özellikle kromun tatlı krizleri için iyi geldiğini duymuştum inşallah kullanmana değer...

tşk ederim cnm..elma krom için de özellikle kromun tatlı krizleri için iyi geldiğini duymuştum inşallah kullanmana değer...

ya benim çok nadirdir tatlı krizlerim öyle aman aman tatlı istemez canım ama b vitamini ağarlıklı olması + doğal içerikli olması cezbetti beni hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile5

kızlar selam Şeniz ben de diyete bundan 3 ay önce k-flakes yiyerek başladım ve 63 kiloydum başladığımda 15 gün sadece sabah kalhavltısı ve akşam yemekleri k-flakes yedim sadece öğlende ekmek kullanmadan yemek kaşıkladım ara öğünlerde de ya elma ya da k-bar yedim ve en önemlsi de günde en az 3lt su içtim ve k-flakesi bıraktım şuan ama diyete devam ediyorum veee şuanda allah a şükür 55-56 kg arası geziyorumm a.s

arkadaşlar bende dün gördüm bu topiği ve hemen bende bugün başladım 60 kiloyum ve 55 olmak istiyorum bakalım olabilecekmiyim aslında 61 kiloydum bir haftadır elma sirkesi içiyorum sanırım etkisi oldu pek spora vaktim yok çünkü ikiz bebeklerim var 9 aylık anca onlara vakit ayırabiliyorum
bugün sabah yedim fakat öğleyin çok acıktım ve başka şeyler yedim akşam zaten yiyemem
inş. yarın günde 2 öğün olarak başlıyabilirim

selam kızlar nası gıdıyoooo.ben 1 kılo dha verdım kahvaltıı hala k flakesle yapıom ve aralrda k bar yıyom süper bısey tatlıcılara duyurulur

canım sen emziriyormusun ikizlerini? emziriyorsan bence k-fleks e başlama :sinifsinif:

niye emzırıyosa baslamasınkı??? bende yıyom sutumude artırdı tahıllı oldugu ıcın..gunde 2 öğun degıl 1 yersen öğlen slaata ve corba arada meyve bıtkı cayları akşamda sebze salata yersen gayettt rahat kılo verırrsın..benım 5 kılo oldubayanssulusmile

arkadaşım ben kullanıyorum sandaloz&elma sirkesi onu bir arkadaş söyledi bazıları çelişkide kaldı ben kullanıyorum süt diyetteyim kiloda veriyorum

arkadaşım ben kullanıyorum sandaloz&elma sirkesi onu bir arkadaş söyledi bazıları çelişkide kaldı ben kullanıyorum süt diyetteyim kiloda veriyorum

hmm tşk cnm ben de merak ettim ama 3 gündür sandoloz sirke uyguluyorum ama ayran yoğurt süt de yiyip içiyorum farkında bile olmadan üstelik çünkü bunları çok seviyorum bakalım artık inşallah işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…