K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben çok dikkat edemiyorum malesef 2 günde bile bitkin düştüm arkadaşlar çünkü sürekli bebeklerle ilgileniyorum enerjiye ihtiyacım oluyor umarım verebilirim ben sadece sabahları yiyorum öğlen gofret falan atıştırdım mecburen yemek yemeye vakit olmuyor çünkü akşamda gec yemek yiyoruz çocukları uyutuyorum sıra bana geliyor ve açıkıncada hızlı hızlı yiyorum verebilirmiyim bu şekilde bilmiyorum artık

şükür 1 kilo zayıflamışım bir haftada ama yememe hiç dikkat etmedim sadece sabahları yedim

merhaba arkadaşlar bende sabahları işe giderken 7.30 da yiyorum ondan öncede elma sirkesi bal karışımlı ılık suyumu içiom ama tok tutuyo tartılmadım bilmiyorum ama 2 senedir nerdeyse hafta içi her sabah yiyorum hafif hissediom kendimi ama 2 öğün insan yiyemiyo ya akşam eve gidiom yemek oluyo herkes yemek yerken ben neden kfleks yiyim off

tadı o kadar iğrenç ki, verilen ölçüler kadarını bile yiyememiştim. Ayrıca o kadar iğrenç şeyi zorla tıkıştırınca mide diğer yemekleri almadığı için tok tutuyor tabi. 2 gün sürdü benim deneyimim eved yarım paket K fleks duruyor. Nesfiti deneyeceğim bilmiyorumkismile

Kızlar bende bıraktım kflekes i olmuyor bir işe yaramıyor :sinifsinif:

selam arkadaşlar bende bu yarışa katılmak istiyorum.kilomda 72 değil 71 :) hatta yarın 70 olucak inşaalah:))))))))

bn daha önce sadece sabahları k fileks yiyerek 7 kilo flan wermştm tbi sporda yapıodum.. :kedi:

şmdi sizce şöle yapsam bi yarar sağlar mı..??eyvahedigeldismile

sabah form light müsli.. zemuszemus( sabah dediğimde sabahın körü 7 de.. )

öğlen bi tabak sebze yemeği.. zemuszemus( 1 buçuk gbi..)

akşamda kfleks çikolatalı.. zemuszemus

tabi 3 günde aerobik-step flan.. sizce bi işe yarar mı..?? en azınan haftada bi kilo eder mi.. :) :kedi:

yaa ben bunu kahvaltıdan başka bi öğünde yiyemiyoruuum hiç canım istemiyolmaz: ayrıca ben nesfitin meyveli olanını kullanıyorum o da işe yarar mı ki? gerçi daha bugün başladım ama 1 hafta falan deniycem. bugün yaptıklarımı yazıcak olursam sabah 300 adım stepperıma bindim sonra kahvaltıda nesfit yedim 1 kase. içine yarım çay kaşığı kadar tarçın da koydum tadı güzel oldu baya. 1 saat filan keyif oturup keyif yaptıktan sonra 700 adım daha atıp 1000 adımı tamamladım. ice-tea içtim gerçi buzlu değildi ama bi kaç kalori yaktırıcak soğukluktaydı kanımcakaydirigubbakcemile3 biraz önce de 2 dilim çavdar ekmeğiyle kaşarlı tost yaptım bol bol çiğneyerek onu yedim. akşam yemeğinde ne var bilmiyorum ama yemekle birlikte ekmek yemiyceğimi biliyorumohaoldumsmile şimdi de nivea body cd sini yapsam mı diye düşünüyorum ama ilk günden bu kadar abartmiyim dedim. haftada 1 kilo versem yeter hatta yarım kiloya da razıyımsenağlama

leni..
aynen canım bnde yaa haftada 1 kilo wersem yeter.. bnde snn gbi direk spora yükleniyorm.. günde 3 gün spor yeterli diolar ama içim rahat etmio bnm.. :)

aynen canım yaa şu anda oturuyo olmak bile huzursuz ediyoo hareket edip spor yapmalıyım gibi hissediyorumm :) buzluktan çıkardığım soğuk suyumu içiyorum şimdi. tam 7 kilo vermeliyim yol uzun baya bi

ben iki kilo werdm şmdilik 5 wersem yeter ama bnm yolumda baya uzun ondan snra bi 10 kilo daha wersem hiç fena olmicak tam zayıf olmak istyrm.. :)

bi iki hafta 3 öğünde k fileksle form müsliyi karıştrdm onu yemeği planlıyorum.. üç günde aerobiğe gidiyrm.. 2 günde yürüyüş yapıyorum 1 saat.. bide 17 yaşındayım bn okulum flan oluo anca bnden bu kadar yani.. :) arada bitki çayları meywe flan tabi..

snce nasıl uyguladığım program cnm..??

spor yapman çok çok iyi kısa zamanda incecik olucağına inanıyorum ama 3 öğün k-fleks yemek işkence gibi bişey benim içinkafamçokkarıştı sen yiyebilceksen bravo diyorummkaydirigubbakcemile3

hihi.. yiyebiliyrm çikolatasını ama onun kalorisi diğerinden birazck fzla.. ohaoldumsmile

ohhh bn bu azimle gidiyiim aerobiğimi yapıyım..

cnm bana göre snn uyguladığın programda iyi.. snde baya spor yapıosn zaten diyet yapmasan bile baya sıkılaşırsın ama böle giderse hedeflediğimiz kiloya ulaşıcaz.. opuyorumnanaktan

ay inşallahzemuszemus
diyet yapmasam da çok yiyen biri değilim zaten o yüzden spora ağırlık vermeye çalışıyorum daha çok ama yaparken sıkılıyorum ona bi çözüm bulmam lazımmafoldumben

spor salonunda yaptığım için sıkılmyrm bn pek fzla.. :)

yürüyüşede arkadaşmla gidiyrm.. evde de bşeyler yapyrm ama onlarda gerçekten vakit geçmek bilmio.. :sinifsinif:

1 kase meyveli nesfitimi yedim yine içine tarçın atarak. tarçının faydası var mı zayıflamaya bilmiyorum ama koyuyorum belki bi işe yarıyodur diye? neyse.
şimdi de spor zamanı. dün stepperda çalışmıştım bugün nivea body cdsini yapıcam. yarısında sıkılıp bırakmamak için bana sabır dileyin.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…