K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Hadi bakalm cnm.. opuyorumnanaktan süper gidiyorsun.. yerimseniben senin saynde bnde gaza geliyrm yorumları okudukça kalkıp bşeyler yapıyorm.. delikafadulden 1 hfta sonunda ne kadar kilo wericeksn gerçekten bnde merak edyrm.. boshayallersmile sıkılmak yok azim işi bu.. tempoooo hop bir kiiiii.. opuyorumnanaktan

slm kızlar bende bugun başlıyorum başlıyorum k flekse bakalım sonuc ne olcak

bende merak ediyorummmm sütü sevmem acaba yiyebilirmiyim diye düşünüyorum..yogurtluda acaip olur gibi geliyor...bide ben kahvaltıda çay peynir yemessem kendime gelemiyorum..bir dilim ekmek bi bardak çay bi şekerli:)birazda peynir ve yumurta yiyorum..yanındada domates salatalık..akşamda yemeke ne varsa yiyorum 3 kaşık pilav..3 kaşık yemek:)eger yemek sebze yemegi ve hafifse bi iki kşık fazla koyabiliyorum..akşamda meyve yada salatalık yiyorum yada cacık yapıp yiyorum çok acıkırsam:)böyle zayıflarım hep yaparım bunu..ama düğünüme 27 gün var daha hızlı kilo vermek istiyorum şimdilik normal diyet yapıyorum herşeyden yiyerek ama hızlandırıcı bşy varsada ek olarak onuda denemek istiyorum:)

kesinlikle işe yarıyor hamile kalmadan önce güzel sonuç almıştım sporla beraber ama şu an emziriyorum ve k- fleksi sütle veya yoğurtla tüketmek istemiyorum çünkü doktor süt ürünlerinin gaz yapıcağını sütümle çocuğa geçebileceğini söyledi , neyle tüketicem ben peki bu k-fleksi ya

süprizzzzz slm arkadaşlar, ben 80 gündür diyet yapıyorum. 12 kilo verdim. isteyenlerle paylaşabilirim. şimdi de special k ya başladım, daha ilk öğünümü yedim bakalım neler olacak

nesfit k flakes e göre çok çok çok daha lezzetli illa k flakes mi olcak yani ben nesfiti denycem bakalm nolcak=(

ya 12 kiloyu nasıl verdin anlatırmısın

diyetisyene gittim, 2 haftalık listeler halinde diyetler yazdı. bozmadan uyguladım. tamamen benim hayat tarzıma göre düzenledi diyeti, çalışıyor musunuz siz okuyor musunuz nasıl bi hayatınız var. bunlara göre yazıyor doktor. ben memurum sabah yağsız kaşarlı tost yiyorum, 10 gibi bi meyve, öğle 1 kase çorba, etli ana yemek, pilav salata yada yoğurt, 4 gibi 1 paket diyet bisküvi nescafe, akşam da sebze yemeği salata haftada 3 gün köfte tavuk, yatmadan bi saat önce bi avuç kuruyemiş süt.

vayy be azim işte bu:CüvCüv:

bravo canım tebrik ederim seni :hooray: ben de k-flakes ile başaldım sonra diyetisyenle devam ettim senin yaptığın diyetle hemen hemen aynı okuduğuma göre benimkide 2 haftalık listelerdi veee 63 kilodan 52 kiloya düştüm tam 11 kilo verdim ve şuanda korumaya girdim artık 3 ay sonra gidicem ve listem çok daha geniş hemen hemen istediğim herşeyi yiyebiliyorum :dance: azim arkqadaşlar azim isteyince gerçekten oluyor :hooray:

evet canım ya.. yapmadığım diyet kalmadı hemen hemen ama iş iradede bitiyor. sabahtan akşama kadar aç kalıp sonra ne bulursan yemekle iş olmuyor, az sık yiceksin metobalizmayı durdurmayacaksın ben çözümü bunda buldum. 104ten 92 ye düştüm, bakalım bu 2 hafta da k fleks yapcam bi 4 kilo verirsem gerisi de gelir inşallah...opuyorumnanaktan

ben yeniyim aranızda
bende k fleks başladım
55 kiloyum boyum 61
karinlarrrrrr fenaaa

kahvaltı ve öyle keloggs
akşam :1 baket ızgara
1 porsiyon çoban salatası
adet diet bisküvi
yatarken 1 galeta

öğlen ve aralarda meyve erik felan

ya acaba 52 kiloya inmek istiom(

ya sen gene 3 kilo vereceksin.ben 63 kiloyum 10 kilo falan vermem lazım yaaa((((benneyaptımki

merhaba kızlar, ben bı ara 16 kılo vermıstım ama sonra ayagım kırılınca yatıp bu kılolara cıktım neyse ben o zamanda yıyordum k-fleks sımdı de yıyorum sabah kahvaltım oluyor genelde, faydasını gordum dıyebılırım...

geçmiş olsun canım... 16 kiloyu nasıl verdin.. k fleksle mi?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…