süprizzzzz slm arkadaşlar, ben 80 gündür diyet yapıyorum. 12 kilo verdim. isteyenlerle paylaşabilirim. şimdi de special k ya başladım, daha ilk öğünümü yedim bakalım neler olacak
nesfit k flakes e göre çok çok çok daha lezzetli illa k flakes mi olcak yani ben nesfiti denycem bakalm nolcak=(
ya 12 kiloyu nasıl verdin anlatırmısın
diyetisyene gittim, 2 haftalık listeler halinde diyetler yazdı. bozmadan uyguladım. tamamen benim hayat tarzıma göre düzenledi diyeti, çalışıyor musunuz siz okuyor musunuz nasıl bi hayatınız var. bunlara göre yazıyor doktor. ben memurum sabah yağsız kaşarlı tost yiyorum, 10 gibi bi meyve, öğle 1 kase çorba, etli ana yemek, pilav salata yada yoğurt, 4 gibi 1 paket diyet bisküvi nescafe, akşam da sebze yemeği salata haftada 3 gün köfte tavuk, yatmadan bi saat önce bi avuç kuruyemiş süt.
vayy be azim işte bu:CüvCüv:
diyetisyene gittim, 2 haftalık listeler halinde diyetler yazdı. bozmadan uyguladım. tamamen benim hayat tarzıma göre düzenledi diyeti, çalışıyor musunuz siz okuyor musunuz nasıl bi hayatınız var. bunlara göre yazıyor doktor. ben memurum sabah yağsız kaşarlı tost yiyorum, 10 gibi bi meyve, öğle 1 kase çorba, etli ana yemek, pilav salata yada yoğurt, 4 gibi 1 paket diyet bisküvi nescafe, akşam da sebze yemeği salata haftada 3 gün köfte tavuk, yatmadan bi saat önce bi avuç kuruyemiş süt.
bravo canım tebrik ederim seni :hooray: ben de k-flakes ile başaldım sonra diyetisyenle devam ettim senin yaptığın diyetle hemen hemen aynı okuduğuma göre benimkide 2 haftalık listelerdi veee 63 kilodan 52 kiloya düştüm tam 11 kilo verdim ve şuanda korumaya girdim artık 3 ay sonra gidicem ve listem çok daha geniş hemen hemen istediğim herşeyi yiyebiliyorum :dance: azim arkqadaşlar azim isteyince gerçekten oluyor :hooray:
ben yeniyim aranızda
bende k fleks başladım
55 kiloyum boyum 61
karinlarrrrrr fenaaa
kahvaltı ve öyle keloggs
akşam :1 baket ızgara
1 porsiyon çoban salatası
adet diet bisküvi
yatarken 1 galeta
öğlen ve aralarda meyve erik felan
ya acaba 52 kiloya inmek istiom(
merhaba kızlar, ben bı ara 16 kılo vermıstım ama sonra ayagım kırılınca yatıp bu kılolara cıktımneyse ben o zamanda yıyordum k-fleks sımdı de yıyorum sabah kahvaltım oluyor genelde, faydasını gordum dıyebılırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?