selam kızlar ben dün başladım öğlen ve akşam yiyorum yapmış olduğum bi diet vardı zaten 5.5 kilo verdim ama bünyem alıştı k- reklamlarını gördüm ve alıyım küçük değişiklikler yapıyım dietimde dedim bakalım ne sonuçlar alıcam ve sizinle paylaşıcam bide kafamı karıştıran bişey var 14 günde 2 öğün 2 kase diyoya mesela öğlen yiyorumya 2 kase öğlen 2 kase akşammı yiycem yoksa toplam 2 kasemi bunu çok düşündük arkadaşlarla... benle paylaşırsanız sevinirim....
selam kızlar ben dün başladım öğlen ve akşam yiyorum yapmış olduğum bi diet vardı zaten 5.5 kilo verdim ama bünyem alıştı k- reklamlarını gördüm ve alıyım küçük değişiklikler yapıyım dietimde dedim bakalım ne sonuçlar alıcam ve sizinle paylaşıcam bide kafamı karıştıran bişey var 14 günde 2 öğün 2 kase diyoya mesela öğlen yiyorumya 2 kase öğlen 2 kase akşammı yiycem yoksa toplam 2 kasemi bunu çok düşündük arkadaşlarla... benle paylaşırsanız sevinirim....
kızlarrr, bişey aldım. kemer ısıtıcı kemer ama titretenlerden diil, takıyorum yürürken eve bi geliyorum sanki içeri 1 çay bardağı su boşaltmışlar gibi ter boşalıyor. her giden terin 1/3 ü yağ olduğunu düşünürsek bu bayağı başarılı bişey... verdiğim 13 kg nun 10 kgmı yağmış. bu kemere borçluyum. yürüyüş boyunca aşağı sızdırma da yapmıyor. bölece pantolonda eşorfmanda flan kötü bi görüntü de oluşmuyor...:dance:
geçmiş olsun canım... 16 kiloyu nasıl verdin.. k fleksle mi?:uhm:
arkadaşım nasıl bişey bu kemer nerden aldın? kaça aldın? ve ne kadardan beri kkullanıyorsun ? çok oldu ama kusura bakma benimde acilen en az 3 kilo vermem lazım 10 günde yapabilirmiyim acaba :uhm:
selam kızlar,
bende bugün itibariyle başladım. 31.05.2010 itibariyle 58 kiloyum ilk etapta hedefim 55. işe yararsa devam edicem 50ye kadar inmek istiorum aslında. gelişmeleri yazarım.
selam kızlar,
bende bugün itibariyle başladım. 31.05.2010 itibariyle 58 kiloyum ilk etapta hedefim 55. işe yararsa devam edicem 50ye kadar inmek istiorum aslında. gelişmeleri yazarım.
ya kızlar bunu bende kullanmak istiorum ama ben süt içemiorum başka bir yolu yokmu elma suyu ile falan yesem olmazmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?