K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlar ben dün başladım öğlen ve akşam yiyorum yapmış olduğum bi diet vardı zaten 5.5 kilo verdim ama bünyem alıştı k- reklamlarını gördüm ve alıyım küçük değişiklikler yapıyım dietimde dedim bakalım ne sonuçlar alıcam ve sizinle paylaşıcam bide kafamı karıştıran bişey var 14 günde 2 öğün 2 kase diyoya mesela öğlen yiyorumya 2 kase öğlen 2 kase akşammı yiycem yoksa toplam 2 kasemi bunu çok düşündük arkadaşlarla... benle paylaşırsanız sevinirim....

2 kase yiyeceksin canım
Çok üzgünüm çoook

sabah öğle akşam istediğin üç ögünden ikisinde 30 gr flakes 125 ml süt.. diğer ögünde de dengeli bir öğün. ben sabah akşam yiyorum. öğlen çorba, ana yemek, salata yiyorum. günde 2 lt suyu ihmal etme. kolay gelsin canım. benim 5. günüm 2 kgsırnaşık şey

Son düzenleme:

arkadaşım nasıl bişey bu kemer nerden aldın? kaça aldın? ve ne kadardan beri kkullanıyorsun ? çok oldu ama kusura bakma benimde acilen en az 3 kilo vermem lazım 10 günde yapabilirmiyim acaba :uhm:

geçmiş olsun canım... 16 kiloyu nasıl verdin.. k fleksle mi?:uhm:

elbette kı hayır canım ama onun da etkısı vardı, sabah kahvaltı nıyetıne yıyordum yarım yaglı sutle. sımdı yıne yıyorum, cıkolatalısını alıyorum ben, memnunum yanı ama malesef spor sart ben o zaman her gun en az 40dk. yurumustum yerimseniben

ewet moncy ya nedır canım bu terleten sey? bu arada kızlar spordan once l-carnitine ıcıyor musunuz? ben onun cok faydasını gordum..

arkadaşım nasıl bişey bu kemer nerden aldın? kaça aldın? ve ne kadardan beri kkullanıyorsun ? çok oldu ama kusura bakma benimde acilen en az 3 kilo vermem lazım 10 günde yapabilirmiyim acaba :uhm:

internetten aldım. delta diye bi marka, o sırada kampanyası vardı ama şu an 15 tlyi geçmez herhalde... hepsiburadadan aldım. 2 aydır kullanıyorum. sauna kemer olması lazım adı. göbek bölgesine takıyorsun.

selam kızlar,
bende bugün itibariyle başladım. 31.05.2010 itibariyle 58 kiloyum ilk etapta hedefim 55. işe yararsa devam edicem 50ye kadar inmek istiorum aslında. gelişmeleri yazarım.

teşekkür ederimm bakalım umarım iyi bir sonuç alırım. düzenli sporda yapıorum zaten. 2 hafta sonra kilomu yazarımm. iyi geceler herkese

arkadaşlar ben öğlen ve akşam olmak üzere 1 ay kullandım devamlı olarak,,birde pirinç lapası yaptım hafta 2 gün akabininde kullandığım zayıflama hapıyla 1 ayda toplam 8 kilo verdim şuan kilom 88 hedef 70. 18 kilom fazla spor da yapıyorum şimdi 4 saat yürüdüm eve geldim duş alıp kese yapıcam bana bazı arkdaşlar çok motive etti.hepsine burdanda teşekkür etmek istiyorum...büyük bir ihtimal ağustosa kadar 70 şe düşerim....ben ceviz suyu içiyorum tavsiye ederim elma sirkeside kullanıyorum şimdide karışık yağ aldım adı sülülüt yağı lahana yağı ile bayağı vücudum sıkılaştı..birde bu yağı kullanıcam.kilo verince sarkma olucak olmasın diye kullanıyorum bu yağları...haydi arkadaşlar ele ele bu kiloları kapı dışarı edelim...sağlıklı bir hayat bizi bekliyor...

ya kızlar bunu bende kullanmak istiorum ama ben süt içemiorum başka bir yolu yokmu elma suyu ile falan yesem olmazmı acaba

kızlar biri bana 45 gr k-fleksin ve 125 ml sütün bardakla ölçüsünü yazabilir mi?? bir yerde 1 su bardağı k-fleks ve 2.5 su bardağı süt diye duymuştum..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…