K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ya kızlar merak ettiğim birşey var.diyet veya rejim yaparken spor yapmasakta kilo verilirmi??bilmiyorumkismile

valla canım ben hiç veremedim. yapmadığım diyet kalmadı. şimdi hem diyet yapıyorum hem de hftada 3 gün 40 ar dakika yürüyorum iş çıkışları. mis gibi veriyorum... illa fitness yapmak gerekmiyor ama...yerimseniben

ya canım ben yürümek dışında sporu sevmiyorum.koşmak mekik hareketi falan.nabıcam bilemiyorum(mafoldumben

QUOTE=merguana;13415269]
ya canım ben yürümek dışında sporu sevmiyorum.koşmak mekik hareketi falan.nabıcam bilemiyorum(mafoldumben
[/QUOTE]

kesinlikle ben de :sinifsinif: ama yürüyüş iyi bi spor, öle mağaza gezerek değil tabi, postacı yürüyüşü şeklinde, hatta diyetisyenim öle yürüyüş için özel bi zaman ayırmana gerek yok dedi. ben de işten çıkınca eve 30-40 dk daha önce iniyorum servisimden o süreyi yürüyerek değerlendiriyorum.yerimseniben

1.59 canım boyum kısayım ya. spor yapıyomusun canım sen?:kedi:

yok canım kısa deyilsin şhakira ne yapsın 155 garibim:)
spor yapamıyourm cnm yha ayaklarım problemli yürüşüş yasak
evede konssyon bisiklet var:)oda askulık görevi görüyo
zateun haziraınn altısında şehir dışında
NAPICAM BEN bilmiyorumkismile

formlarda sirke _ su _bal karışımı var baktım
ondanda bşy anlamdım ben 1 haftadır yemekten sonra içiyorum
bilmiyourm doğrumu die ama olmuyo işte olmuyorrrr senağlama

evet banada mekik yasak koşmayı sevmiyorum yürüyüş iyi güzelde göbeğe faydası olmuyor.bacaklarıma faydası var.elma sirkesi su yu bırakma sakın 20 günden sonra etkisii gösteriyor.sıkılaşıor cildin sakın bırakma.bu arada kızlar 1 kilo vermişim ama göbeğe bir çare bulmam lazım.:1closedeyes:

kolay gelsın kızlarrr;bence yürüyüş yaparken göbeğini streçle sar acayip terletiyor ben evde spor yaparken göbeğimi streçle sarıyorum.ama şuna dikkat et dışarda yürürken giydiğin eşorfmanın rengine dıkkat et sonra ıslak bir görüntü olabiliyoropuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım yapacağımzemuszemus

kızlarrr, bişey aldım. kemer ısıtıcı kemer ama titretenlerden diil, takıyorum yürürken eve bi geliyorum sanki içeri 1 çay bardağı su boşaltmışlar gibi ter boşalıyor. her giden terin 1/3 ü yağ olduğunu düşünürsek bu bayağı başarılı bişey... verdiğim 13 kg nun 10 kgmı yağmış. bu kemere borçluyum. yürüyüş boyunca aşağı sızdırma da yapmıyor. bölece pantolonda eşorfmanda flan kötü bi görüntü de oluşmuyor...:dance:

kızlar ya sizde şey oldumu?
tartı yanlış tarttımı
ben başka başka tartıldım.birinde tartıldım başka çıktı.hemde baya bi başka çıktı
çok korkuyorum yhalülülülülülü

kızlar ya sizde şey oldumu?
tartı yanlış tarttımı
ben başka başka tartıldım.birinde tartıldım başka çıktı.hemde baya bi başka çıktı
çok korkuyorum yhalülülülülülü

canım belli ki bi yanlışlık varlmaz: hadi bi iki kilo farkeder de... en iyisi hep aynı tartıda tartılmak kesinlikle öyle olunca 500 gr bile vermiş olsan mutlu oluyorsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…