K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

canım nasıl verdin anlatırmısın lütfen?sadece k fileks mi tükettin çok merak ettim?

ya canım doğruyu sölemek gerekirse evet tek k-flakes ve peynir.peyiniri çok seviyorum vazgeçemediğimden.başka birşey yemedim çünkü kilo veremem diye korktum.çok yavaş kilo veriyorum benkaydirigubbakcemile2

anladım canım ama çok zor sadece onu yemek o zaman tebrik ederim seni ben o şekilde yapamam herhalde.

3 ogun yıyorsanız iki ögun bunu yıyın arkadaslar kalan ogunde de hafıf beslenın tavuk, salata gibi, ben ıkı ogun yıyorum bır ogun bundan yıyorum ıkıncısını hafıf yemeye gayret edıyorum...

kızlar merhaba herkese.konuyu görünce yazmak istedim.20 günden beri bende kullanıyorum k-fleks 94.400 le başladım şuan 87.900 üm.düzenli kullanıyorum.üstelik ben pko hastasıyım ve çok zor kilo veriyorum.bu rahatsızlığı olmaya arkadaşlar daha kolay verir.sporda yapıyorum tabi.size tavsiyem yinede ara öğünde hafif bişeyler atıştırın.meyve-salatalık gibi.
ben bebiş istediğim için vermem gerekli.benim eşimde kilolu oda başladı yemeğe.9kilo verdi.erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyo.umarım herkes verir kilosunu

94.400'Den ve 87.900' ha süpersiniz:))

slm arkadaşlarr ben pazartesiden bugünü kullanıyorum(4.günüm) ilk gün sabah yedikden sonra ara öğün 1 elma yedim öğleden sonrada 2 bucuk gibi k flakes yedim kırmızı meyveli ama hiç beğenmedim içinden ayırıp yiyiyorum. akşam ewe gidince birşey yemedim ama şuan 3 gündür sabah yemeden önce bitki çayları içiyorum ne warsa içiyorum elma ıhlamur nar ada çay sonra 10 gibi 1 kase yiyiyorum hiç ölç müyorum yine ara öğün olarak meyve yedim kayısı kiraz ne warsa öğleden sonra yine 2 bucuk gibi yedim daha sonra 4 de patates haşladım yedim 2 adet ufak :) birde öğlene kadar bol su içmeye çalışıyorum en son 61 kilo ile başladım şimdi hiç tartılmadım akşamları vaktim olursa hareketler yapıyorum. o şekilde şuan güzel gidiyor 15 gün sonrada ara öğünlü haşlanmış şeyler yicem....azimliyim 5 kilo wermek istiyorum walla.başka önerileriniz varsa uygulamak isterim teşekkürler...opuyorumnanaktan

kızlar bugün 9. günüm k flakes de 2.2 kg vermişim... toplamda 2 haftada 3 kg vermiş olursam çok sevinicem...alkisalkisalkis

ben aldım ama hiç beğenmedim tadını süt hayatta ağzıma süremem süt var diye hiç kullanamıyorum siz ce başka nasıl kullanabilirm

bu dieti 2 hafta yapınca ortalama kaç kilo veriyoruz arkadaşlar bende pazara başlamayı düşünüyorum çünkü...

3 ogun yıyorsanız iki ögun bunu yıyın arkadaslar kalan ogunde de hafıf beslenın tavuk, salata gibi, ben ıkı ogun yıyorum bır ogun bundan yıyorum ıkıncısını hafıf yemeye gayret edıyorum...

İYİ DE BU K FLAKWS adamı hiç tok tutmuyor bişey yemeden nasıl duracağız?

İYİ DE BU K FLAKWS adamı hiç tok tutmuyor bişey yemeden nasıl duracağız?

bence gayet tok tutuyor. lmaz: üzerindeki besin değerlerini hesapladım. 2 kaseyle günlük ihtiyacın %75 ini alıyoruz. bir öğün zaten serbest ama onda da çok abartmamak lazım :roflol:. arkadaşım eğer öğünler arasında acıkıyorsan meyve, az kuruyemiş (10adet fındık&badem) yiyebilirsin. ayrıca kıvırcık salatasının kalorisi de çok düşük acıktıkça kendine bol limonlu yağsız salatalar hazırla...-tatlicadiarzu-

beni kesinlikle tok tutan bişey değil ha yemişim ha yememişim değişen bişi olumyo..bi heves aldım yaparım dedim.koca paket duruyo öyle 2 kez yedim hiç tokluk hissetmedim daha da yemedim..

beni kesinlikle tok tutan bişey değil ha yemişim ha yememişim değişen bişi olumyo..bi heves aldım yaparım dedim.koca paket duruyo öyle 2 kez yedim hiç tokluk hissetmedim daha da yemedim..

bana gönderseneee kaydirigubbakcemile5

canım sen nelısınden almıstın da begenmedın
meyvelı falanmıydı kı acep
ben de sadesı var bayılıyorum tadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…