kızlar nasıl gidiyor ben 1 haftada 2.5 kilo verdim sizde yazın lütfen:lepi:
canım nasıl verdin anlatırmısın lütfen?sadece k fileks mi tükettin çok merak ettim?
anladım canım ama çok zor sadece onu yemek o zaman tebrik ederim seni ben o şekilde yapamam herhalde.
kızlar merhaba herkese.konuyu görünce yazmak istedim.20 günden beri bende kullanıyorum k-fleks 94.400 le başladım şuan 87.900 üm.düzenli kullanıyorum.üstelik ben pko hastasıyım ve çok zor kilo veriyorum.bu rahatsızlığı olmaya arkadaşlar daha kolay verir.sporda yapıyorum tabi.size tavsiyem yinede ara öğünde hafif bişeyler atıştırın.meyve-salatalık gibi.
ben bebiş istediğim için vermem gerekli.benim eşimde kilolu oda başladı yemeğe.9kilo verdi.erkeklerin metabolizması daha hızlı çalışıyo.umarım herkes verir kilosunu
bu dieti 2 hafta yapınca ortalama kaç kilo veriyoruz arkadaşlar bende pazara başlamayı düşünüyorum çünkü...
kızlar bugün 9. günüm k flakes de 2.2 kg vermişim... toplamda 2 haftada 3 kg vermiş olursam çok sevinicem...alkisalkisalkis
3 ogun yıyorsanız iki ögun bunu yıyın arkadaslar kalan ogunde de hafıf beslenın tavuk, salata gibi, ben ıkı ogun yıyorum bır ogun bundan yıyorum ıkıncısını hafıf yemeye gayret edıyorum...
oooo tebrikler hayırlı olsun canımhihoyyyt
İYİ DE BU K FLAKWS adamı hiç tok tutmuyor bişey yemeden nasıl duracağız?
beni kesinlikle tok tutan bişey değil ha yemişim ha yememişim değişen bişi olumyo..bi heves aldım yaparım dedim.koca paket duruyo öyle 2 kez yedim hiç tokluk hissetmedim daha da yemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?