K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

KİLO VERİYORUMM..
Rejim listelerini denedimm....
her birini hemde haftalarca yk kibrit kutusu peynir yarım salatalık falan ...
yk dakikasında yemen lazımm vs vs....
yada zayıflama haplarını denedim kutu kutu litrelerce suyla ac kalarak ama nafileee... olmuyo deniyosun deniyosunn zayıflayamıyorsun ... haplara yada rejim listelerine baglı kalmayın en başta....
kendi rejiminizi kendiniz belirleyin ...
çalışanlar için sabahları kahvaltıyı ofiste gevrek yiyerek yapıyorsnız sabha kahvaltısında eti form yiyin 2 paket cayına batıra batıra yada nestle nesfit yiyin lıght sutlee... ben bi kaç gun boyle yaptımm oglenleride gayet normall yemegımı yedimm pilavımı sebzeli tavugumu falan doydumm....
dikkate ettiklerim tek şeylerde tatlı yemedim pasta dondurmaa cikolata kola agzınıza sakın koymayın ... şekersiz cay için... pizza yiyordum oglenleri artık yemiyorum. hamburger patates kızartması pide bunları bıraktımm artık oglenleri sebzeli yemegımı corbamı içiyorumm karnımı doyuruyorumm...
en öenmlisi akşamlarıı...
akşamları çok acıkırsam bi akşam tavuk ızgara bia akşam balık corba. mantar tavuk sotee ve hep yanında kocamannn bir salata yogurlu semiz otu yedimm.. asla ac kalmadımm.. ac uyumadım elmamı eriğimi meyvemi yiyerek uyudumm ....
dikkat etmek yetmez tabiki en öenmlisi...
spor merkezine gidemiyosanız spora vakit ayıramıyosanız kesinliklee evde ip atlayınn.. evde ip atlanırmı demeyin deneyin oyle gup gup de ses cıkartmıyosunuzz... acayip ter atıyosunuzzz... ve sabah kalktıgınızda ne şişkinlik hergun eridiğnizi düşünüyorsunuzz...ve ac kalmadan rejim yapmadan zayıflamış oluyosunuz....
listeleri hapları boşverin eskiden yediklerinizi yemeyin.... ve eskisi gibi yiyip yan gelip yattıgınız gibi yatmayınn spor yapın ... başka hiç bişey değil... buuukardarcıkk ben rejime 25 başladımm.... rejim değil dikkate etmeye ve ip atlamaya 10 gunde tam 5 kilo verdimm ve artıkk midem küçükldüüü ne bileyimm sabhları gevrek yiyorum ama yarısı öglene kadar tok tuyor corba içiyorumm ... akşam çok acıkırsamm ekmeksiz yemegımı ne olursa olsun yiyorumm ama 2 akşamda bir ip atlıyor mekik cekiyorumm.....
deneyin yaaa...
yaz geliyooo ...
kat kat göbekk .. kocaman kollarınız olmasınn sizde zayıflayın... zayıflık narinliktir inceliktir demi ama....

kesinlikle o kadar doğru sölüyorsun ki... aynı durumdayız canım... benim de denemediğim kalmadı ama sonunda başardım. 14 kg verdim daha da vericem inşallah. kızlar aç kalmakla olmuyor. kaliteli yemeği ve bunu hayat tarzı yapmayı öğrenmemiz şart...yasakkelime

ip atlayacağım canım sayende

Special K bende dün aldım çikolatalısını :) çikolata manyağı olduğum için gerçekten tok tutuyor. dün öğle ve bugün sabah öğününde yedim. Acıkmıyorum. Hem hazırlanması da kolay :))) Tadı da tatlı 500 GR olan 8 TL biraz pahalı ama olsun günde bi öğünde yediğin bir hamburger menu o fiyataydı bu 500 gr la 5 gün geçer :)))

bende bugün başladım hadi hayırlısı bakalım.... ben zaten çalıştığım için eşimde kahvaltıyı sevmediği için hep bunun çikolatalısını yerdim elimde 2 paket vardı zaten dünde meyveli aldım sadeyi yiyemem diye düşündüm... 45 gr diyorya onu nasıl ayarlıyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar yani kaç kaşık koymak gerek ... ben diyetisyenim 4 kaşık dedi diye öyle koyuyorum ama....

tok olduğumuzu hissetmek ve bunu beyne göndermek zorundayız yoksa ben açım dersek bunu böyle algılar ve hep aç gezeriz... zayıflıyorum güzelleşiyorum ve ben bedenimi seviyorum dememiz gerek....

meyvelisi daha güzel zaten besleyici.ben 5 kaşık koyuyorum.:hulya:

benim bir arkadasim günde 1 ögün k.fleks ile 7 kilo verdi bir ay icinde.
ama baska bir sey yemedigini iddia ediyor.

cok saglikli oldugunu düsünmüyorum yaptiginin.

bir ayda tek öğünle mi demek istedin askitocum yoksa ben mi öyle anlıyorum... bu hiç sağlıklı değil tabi vücutta kas namına birşey kalmaz hem sadece öyle beslenseydi bence daha çok verirdi kandırmış kendini sadece:)))

bu yöntemle 5 günde 1bucuk kilo verdim ama devam edemedim.normal yemegi özlüyor insan.ayrıca ben kendime göre ayarlamıstım rejim listesini.yani sabah 6 kasık kelogs yagsız sütle içine biraz tarcın 1 ceviz ici yaban mersini felan katıyodum yanındada bir haslanmış yumurta yiyordum.2 saatte sindiriliyor bu gevrek hemen acıkıyodum.genelde ögle yemeklerini normal yiyordum aksam kelogs yanında 1 muz veya baska bir meyve.belki ceviz fındık felan yemesem daha verirdim ama sonucta onlarda gerekli.yine yapayım dedim bir türlü olmuyor.yani ömür boyu devam ettiremem sonucta=(benim vermem gereken 13 kilo var.yani devam edemem buna ,(bu rejim sanki daha az kilosu olanlar icin

ben ekstra hiçbir şey koymuyorum içine... bazı sitelerde okudum 1,5 bardak diyor k-flakes için hiç böyle yapan var mı? bence böyle yapılırsa hiç faydası olmaz gibi geldi ama...

bir öğünde birbuçuk bardak olurmu arkadaşlar ya bu tam tersi kilo aldırır bence ben şöyle elimle bir tutam alıp birkaseye atıyorum içine iki yemek kaşığı silme olarak yulaf ezmesi katıyorum çok azda süt bu şekilde tüketiyorum acayip barsak çalıştırıyor çok memnunum ama bence ölçü önemli bir buçuk bardak yok artık oda ne ya

valla bunu ben yazdım başka bir sitede okudum banada öyle geldi . ben 4 kaşık koyuyorum....

ben sabah ve öğlen k-flakes yemeyi düşünüyorum okula diğerlerini götürmek zor olur sanki hem akşam yemeğimi yapar eşimede eşlik ederim... siz nasıl uyguluyorsunuz özellikle çalışanlar tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…