K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

slm kızlar benıde aranıza alın yarın baslıyorum kılomuda yarın yazarım bu hafta sonu abarttım ama bakalım..ben k fleks degılde nesfıt yıcem evde ondan var araya gıtmesın dımı

Arkadaşlar, nacizane bu konuya bir müdahalem olacaktı.

Birkaç sene önce televizyonda bir komedyenin çektiği belgeseli izledim, ismi Fat Head, sitesi de burada: Fat Head - Blog site for the comedy-documentary Fat Head ingilizceniz varsa okuyabilirsiniz iddialarını.

Bu belgeselin iddiasına göre, kilonun nedeni şeker ve vucütta şekere dönüşen besinlerdir, yani tahıllar da bunun içine giriyor. O yüzden, kilo verilmesi için en iyi yöntemin şekerli besin ve tahılları azaltmak olduğunu, bunun dışında kalan hayvansal yağ ve besinler ile sebzelerin ne kadar tüketilse de çok kilo yapmayacağını savunuyordu.

O belgeselde de tahıl ürünleriyle zayıflama kampanyalarına değinildi ve bu tip ürünlerin, vucüda o haftalarda su kaybettirip geçici ve göstermelik bir zayıflama etkisinden başka bir işe yaramayacaklarını iddia etti. Hatta dedi ki bu tip mısır gevreğiyle zayıflamayı deneyeceğine şeker tüketmeyi kesseydi o kiloyu çok daha çabuk verirdi.

Bu konuyu bir araştırın derim, belgeselde tonla bilim insanı konuşmuştu ve neden tahıl ürünlerinin satılmaya çalışıldığıyla ilgili siyasi-politik ikna edici açıklamalar sunmuştu. ayrıca belgeseli çeken kişi kendi üzerinde iddialarını denemişti.

ben sabah ve öğlen k-flakes yemeyi düşünüyorum okula diğerlerini götürmek zor olur sanki hem akşam yemeğimi yapar eşimede eşlik ederim... siz nasıl uyguluyorsunuz özellikle çalışanlar tabi...

canım ben kahvaltı ve akşam yemeği olarak yiyorum. evde pratik oluyor sabahları, öğlen yemeğim iş yerimde çıkıyor. çorbam, etli yemeğim,salatam, vs. akşam yiyorum bi de kflaksimi.. yarın bitiyor 2 haftam 2.5 kg vermişim bu aradakaydirigubbakcemile3

canım bence de ömür boyu olmaz ama zaman zaman sıkıldıkça denenebilir. bi de bazen rejimlerde kilo durması diye bişey oluyor ya bu onun için de pratik. metobolizmayı şaşırtmak adına.. ben 2 ay diyet yaptım. diyet yapmaktan sıkılmıştım. yavaşlamaya da başlamıştı kilo kaybım. bunu yaptım 2 hafta 2.5 kg verdim. yarın son günüm sonra yine diyetime devam edicem. benim de vermem gereken bi ton kilom var ama bunu ara ara tekrarlamayı düşünüyorum...a.s

ben geçen yaz bu yöntemle iki haftada 4 kilo verdim bu sabah tekrar başladım herkese kolay gelsin :hulya:

kızlar bende bugun başladım.sabah 1 kıbrıt kutusu peynır bır yumurta ve bır dılım ekmek yedım. gunde 12 bardak su,2 sıse sade maden suyu ıcmeyı planlıyorum.1 kasesı 6 corba kasıgı k-flakes ve 1 su bardagı yarım yağlı sutten olusan porsıyornu da gunde 3 kere yıycem.ayrıca 3 set halınde 12 ser yarım mekkık. bakalım sonuc ne olacak?suan 63.3 um.haftaya p.tesı tekrar tarttılacagım.ınsallah basarabılırım.

inşallah başarırsın canım:gitme:

hamis canım 2 haftada nasıl 4 kılo verdın? sadece k-flakes mı yedın ya da yanında neler yaptın?

hergün 40 dakika yürüyordum ekstradan yapabildiğim kadar sporda yapıyordum sabah akşam k fleks yiyordum öğlenleride peynir zeytin şekersiz çay kepekli bisküviler oluyorya form onlardan yiyordum yoksa 2 dilim ekmek yiyordum cnm :lepi:

sen bayağı azimliymişsin canım ya. ben de 2.5 kg verdim ama öğlen yemeklerim bayağı bi serbestti kaydirigubbakcemile3

moncy canım senin işin iyiymiş ya ne güzel yemekler hazır çıkıyor:)))) bende öyle yapabilirdim ama malesef... ben eşime destek olayım daha iyi olur kanımca...

ban çok merak ediyorum gerçekten verilecek mi diye.... aslında ilk haftadan sonra bakacağım verdiysem devam veremediysem meyve sebzeye talim.....

ban çok merak ediyorum gerçekten verilecek mi diye.... aslında ilk haftadan sonra bakacağım verdiysem devam veremediysem meyve sebzeye talim.....

bence yapmışken 2 hafta yap. arkadaşımla beraber başladık o ilk hafta hiç vermedi sonra vermeye başladı. mutlaka faydasını göreceksindir.kaydirigubbakcemile5

öyle mi diyorsun moncy? neyse bakalım artık bitsin karar veririm canım sağol ilgin için....

kızlar bugün bitti 2 haftam 2.6 gr vermişim. şimdi eski diyet listeme geri dönme zamanım. çok iyi geldi bu ara hem de hızlandı

moncy canım ne güzel tebrik ederim... birşey soracağım ilk hafta nasıldı benim gibi miydi gerçi benim 2 gün oldu başlayalı ama hiç kilo vermedim bırak gr oynamadı:))))

moncy canım ne güzel tebrik ederim... birşey soracağım ilk hafta nasıldı benim gibi miydi gerçi benim 2 gün oldu başlayalı ama hiç kilo vermedim bırak gr oynamadı:))))

ilk 3 gün hiç vermedim canım, doymadım bile ama sonra çok iyi geldi. hem kilo vermeye başladım hem hiç aç kalmadım. ama yine de kaçamaklarım oldu tatlı çikolata flan bi de onlar olmasaydı 3 ü geçerdikaydirigubbakcemile2

ayy canım ya ciddi misin sen çok mutlu etti bu haber beni sağol fıstıkım ya.... ay o açlık bendede vardı ama bugün biraz iyiyim çok şükür... hep dayan özlem dedim valla:))) yoksa olmazdı zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…