slm kızlar benıde aranıza alın yarın baslıyorum kılomuda yarın yazarım bu hafta sonu abarttım ama bakalım..ben k fleks degılde nesfıt yıcem evde ondan var araya gıtmesın dımı
ben sabah ve öğlen k-flakes yemeyi düşünüyorum okula diğerlerini götürmek zor olur sanki hem akşam yemeğimi yapar eşimede eşlik ederim... siz nasıl uyguluyorsunuz özellikle çalışanlar tabi...
bu yöntemle 5 günde 1bucuk kilo verdim ama devam edemedim.normal yemegi özlüyor insan.ayrıca ben kendime göre ayarlamıstım rejim listesini.yani sabah 6 kasık kelogs yagsız sütle içine biraz tarcın 1 ceviz ici yaban mersini felan katıyodum yanındada bir haslanmış yumurta yiyordum.2 saatte sindiriliyor bu gevrek hemen acıkıyodum.genelde ögle yemeklerini normal yiyordum aksam kelogs yanında 1 muz veya baska bir meyve.belki ceviz fındık felan yemesem daha verirdim ama sonucta onlarda gerekli.yine yapayım dedim bir türlü olmuyor.yani ömür boyu devam ettiremem sonucta=(benim vermem gereken 13 kilo var.yani devam edemem buna ,(bu rejim sanki daha az kilosu olanlar icin
kızlar bende bugun başladım.sabah 1 kıbrıt kutusu peynır bır yumurta ve bır dılım ekmek yedım. gunde 12 bardak su,2 sıse sade maden suyu ıcmeyı planlıyorum.1 kasesı 6 corba kasıgı k-flakes ve 1 su bardagı yarım yağlı sutten olusan porsıyornu da gunde 3 kere yıycem.ayrıca 3 set halınde 12 ser yarım mekkık. bakalım sonuc ne olacak?suan 63.3 um.haftaya p.tesı tekrar tarttılacagım.ınsallah basarabılırım.
hamis canım 2 haftada nasıl 4 kılo verdın? sadece k-flakes mı yedın ya da yanında neler yaptın?
hergün 40 dakika yürüyordum ekstradan yapabildiğim kadar sporda yapıyordum sabah akşam k fleks yiyordum öğlenleride peynir zeytin şekersiz çay kepekli bisküviler oluyorya form onlardan yiyordum yoksa 2 dilim ekmek yiyordum cnm :lepi:
ban çok merak ediyorum gerçekten verilecek mi diye.... aslında ilk haftadan sonra bakacağım verdiysem devam veremediysem meyve sebzeye talim.....
öyle mi diyorsun moncy? neyse bakalım artık bitsin karar veririm canım sağol ilgin için....
moncy canım ne güzel tebrik ederim... birşey soracağım ilk hafta nasıldı benim gibi miydi gerçi benim 2 gün oldu başlayalı ama hiç kilo vermedim bırak gr oynamadı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?