K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ayy canım ya ciddi misin sen çok mutlu etti bu haber beni sağol fıstıkım ya.... ay o açlık bendede vardı ama bugün biraz iyiyim çok şükür... hep dayan özlem dedim valla:))) yoksa olmazdı zaten...

irade önemli canım. demorilize olma şekerim. yemeyelim güzelleşelim di mi amazemuszemus

ya kızlar benim 2.hafta bitmek üzere ara falan vericezmi ki yoksa devammı ediyim
kaydirigubbakcemile2

benim de dün bitti canım ara verdim yani ara dediğim zaten diyet yapıyordum ona döndüm. ama diyet listem bu k flakes diyetinden daha fazla şey içeriyor. ziyafet oluyor yani benim için. ama bence ara ver abartmadan bi 5-10 gün ben de öle yapcam 21 inde yeniden başlicam 2 haftalık bi maratonaguclubacismile

bende bugun başladım kızlar şuan 2. kasemi yiyorum ben.daha önce 5 günde 5 kilo denedim 2-3 kilo verdim ama hop geri aldım bakalım bu kalıcı olsa keşke

tamam canımopuyorumnanaktan

evet moncy sanırım irade çok çok önemli tamam demoralize olmamaya çalışırım... tabi ya yemeyeli güzlleşelim artık..

missdance o diyeti bende yaptım ve hep geri aldım bu öyle olmayacak sanırım çünkü uzun sirede veriyoruz ve sağlıklı her şeyi yiyoruz sonuçta... yalnız ben şu baştaki listeye uymuyorum sabah ve öğlen yiyorum akşam normal yemek tabi o yemek o listeden..

Bende bu akşamdan itibaren KFleks'e başlayacağım bakalım hayırlısı.Ama ben iki öğün iki tabakla doymam gibi geliyor.Ayrıca kızlar bişey soracağım.Süt biraz fazla içinde şişkinlik yapmazmı ?

canım ilk günler ben de doymamıştım ama sonra doyuyorsun bi de bir öğünün serbest ya. yine acıkırsan ara öğünlerde salata, meyve yiyebilirsin... süt konusunda da bana da şişlik yapıyor onun için laktozsuz içtim.mafoldumben

herkeze kolay gelsin kızlar.bende dün başladım.sabah ve akşamları k-flakes yiyorum.öğle yemeklerini işyerindeki yemekhanede yiyorum.ayrıca summer 7 ketoya başladım.günde 2-2,5 lt su içiyorum.akşamları mekik aletinde mekik çekmeye başladım.saat 7 den sonra ağzıma birşey koymuyorum.aralarda çok acıkırsam salatalık ve meyve yiyorum.benimde hedefim 10 kilo 2 ayda verirsem çok sevinicem.

Kolay gelsin canım. çok güzel bi program yapmışsın. ama 2 ay boyunca k flakes yemende bi sakınca var mı onu bi araştır. ben k flakes olmadan diyetle 3 ayda 12 kg verdim. 2.5 kg de k flakesle verdim. şimdi yine diyete döndüm bi 10 gün sonra yeniden başlicam k fkakes e. böyle ara ara yapmak daha iyi gelir diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin..:teselli:

Merhaba Kızlar
ben 2 öğün oldu K-Fleks yiyorum.akşam hiç acıkmadım ama yeni yeni açıkmaya başladım.Şimdi normal yemeğimi yiyeceğim.Akşama K-Fleks'e devam.

bende moncy ye katılıyorum bu diyet uzun süreli olmaz ara verin tabi bu arada farklı şeyler yiyin sonra tekrar başlayın.... bu arada benim yarın son günüm ilk hafta bitiyor bugün tartıldım 1 kg vermişim bakalım haftaya ne olacak?

tebrikler canım. böle giderse 2-2.5 kg verirsin...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…