K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bende pzt si başladım aynı gün regl oldum bu gün tartıldım 1,5 kg ditmişti ama lavaboya gitmemiştim hatta iki bardak su içmiştim herhalde daha fazla vermişimdir diyorum yarın sabah net olarak ne kadar verdiğimi söylerim by by kaydirigubbakcemile2

kızlar bu sabah tartıldım pzt 68,5 ile başladım bu sabah 66,7 olmuştum çok mutluyum olumunekankayizsmile

bravo hamis ya bende kilo kaybı sadece 1( sen ekstra ne yapıyorsun canım ya....

canım ben twist yapyordum bide biraz daha az yemeye başladım ilk gün mesela 2 ögün k fleks yiyordum msalı gününden itibaren sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir bir kaç dilim domates salatalık 1 fincanda lipton form çayı içiyordum öğlen eti formun kepekli bisküvisiyle azıcık yoğurt yiyordum akşamları da 1 kase k fleks yedim canım son 4 gün böyleydi bide kokusu çok iğrenç ama o elma sirkesi varya onunla su bal filan karıştırıp içmaye başladım salıdan beri her sabah aç karnına böyle yani ama midemi bulandırıyor benim içmeyi bıraksam mı :uhm:

hamiscim o zaman sen diyetin bayağı dışına çıkmışsın ve onun faydası olmuş çünkü ben böyle giderse veremem ya ilk hafta böyle verildiyse ikinci haftadan hiç umudum yok yani... ben hiç spor yapamıyorum okuldan gelince pert oluyorum zaten:))) eşime yemek hazırla evi topla derken o geliyor ve akşam oluyor malesef akşamda ben spor yapamıyorum ya...

hamis ama gerçekten böyle çok aç kalırsın canım dikkat et kendine ne olur... aç kalmadan tek tip diyette yapabilirsin birkaç gün hani şu 5 günde 5 kilo vaarya ona benzer... hem aç kalmazsın hemde kesin verirsin ben yaptım 4 kg verdim şimdi buna devam ediyorum....

ozlemilker elma diyeti düşünüyordum ama 5 günde 5 kilo daha mı iyi olur ki

5 günde 5 kilo diyet yapmaın bence kaslardan yakmıyosunuz yağlardan gidiyo hiç kalıcı da değil acil olcak bi düğün öncesi filan için yani bence hiç gerek yok.ben tavsiye etmem:)

hamiscim ben yaptım eğer dikkat etmezsen aynısını geri alıyorsun . şöyle örnek vereyim daha yardımcı olayım ilk yaptığımda 80.5 ile başladım ve 76.5 e düştüm dikkat etmedim nişan falan vardı evde değildik derken bozuldu ister istemez ve ben 81i geçtim derken yeniden yapayım dedim ve 77ye düştüm ve şu an bu diyeti yapıyorum 1 kg verdim . bu diyetten sonra mutlaka az yemeli ve dikkat ederek verilen kiloyu korumaya çalışmalı yoksa daha fazlasını alıyorsun. ben bu kez akıllandım çevremdende övgüler alınca bırakmadım:))) ben 3 gün o diyeti yapmayı düşünüyorum yumurta ve patates yerine, 1 gün cacık 1 gün kızarmış ekmek yedim az yağla yine 4 kg gitti... yani istersen böylede yapabilirsin ancak cacıkta tuz olmasın tamam m şeker?

eee zaten yağlardan yakmak istiyoruz kası niye yakalım? hem sporla onu korursun hem bu diyette aç kalmak yok aklına geldikçe ya zaten yiyemiyorsun o başka:)

hamis caığın içine ben maydanoz, nane, dereotu ne varsa ekledim lezzetli oluyor canım tuzu aramıyorsun böylece...

selam kizlar bende müsli ile yapmak istiyorum ögle ve aksam yicem sütle beraber aralarda meyve tükerim bolca su ve yesil cay oglum 6 aylik olcak emziriyorum arada ek mama veriyorum ona ,br sakincasi olurmu?

Ben 10 gündür k-flex yiyorum günde 2 öğün. 2 kilo kaybım var ama onun yüzünden mi yoksa yaptığım rejim ve spordan mı bilmiyorum. Cumaya kadar 2 kilo daha vermem lazım.

yanlış yazmışım yani yağdan deil kaslar yıkılıyo böyle kısa süreli zayıflama diyetleriyle ama dediğin gibi devamında korumaya devam edersen kilonu sorun olmazda ama genelde herkes 5 gün yapıyo bırakıyo direk geri almak normal o kiloyu 5 günde verdigini 2 günde alırsın onu korumakda lazım :)

angelacım az önce anlattığım gibi tatlım korumazsan kesin alıyorsun ben o diyetin çok sağlıklı olduğunu tabi düşünmüyorum ancak kilo verme durduğunda hızlandırmak adına güzel yani ben öyle yaptım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…